Честит рожден ден, Моу!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Честит рожден ден, Моу!

Мнениеот UNBEATABLE » 27 яну 2012 14:49

fcb_bg написа:К'во става тук бе?! Казвам си мнението за човек, давам примери за тезата си, никого не обиждам. Трябва ли да съм фен на Реал за да слагам обидни квалификации постоянно когато ми е кеф? В темата има поне 5 обиди на лична основа, ако ще е така, да се регвам като фен на Реал и да започвам и аз селската.

Аз не знам, защо не си баннат, след оная селска проява... кретен!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2012 15:24

UNBEATABLE написа:
fcb_bg написа:К'во става тук бе?! Казвам си мнението за човек, давам примери за тезата си, никого не обиждам. Трябва ли да съм фен на Реал за да слагам обидни квалификации постоянно когато ми е кеф? В темата има поне 5 обиди на лична основа, ако ще е така, да се регвам като фен на Реал и да започвам и аз селската.

Oнази проява беше наистина селска, признавам си. Бях на градус и си излях каквото ми беше на устата. Написах го със съзнанието, че ще бъда паказан с бан. Благодарен съм, че хората проявиха разбиране, извиних се и казах, че няма да се повтаря. Така като гледам никого не съм обидил досега, но ти продължаваш да го правиш. За пореден път ме обиждаш. Иди пробвай да обидиш някой по-голям от теб на улицата. Във форума е много лесно да викаш на някого кретен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2012 15:44

Машина имаш си мнение... СУПЕР! Защо провокираш хора, които просто поздравяват своя любимец? Онзи ден имаше тема за рд на Шави... на мен ми е противен, но не съм влезнал да пускам злобни коментарчета за него нали? Не намирам смисъл да провокираш, когато знаеш, че ще ти отвърнат!
Може да не ти харесва, но за много хора Моуриньо е най-големия! Ако ти не разбираш неговите действия си е твой проблем!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2012 15:59

Sardukar написа:Машина имаш си мнение... СУПЕР! Защо провокираш хора, които просто поздравяват своя любимец? Онзи ден имаше тема за рд на Шави... на мен ми е противен, но не съм влезнал да пускам злобни коментарчета за него нали? Не намирам смисъл да провокираш, когато знаеш, че ще ти отвърнат!
Може да не ти харесва, но за много хора Моуриньо е най-големия! Ако ти не разбираш неговите действия си е твой проблем!

Другия път пишете в заглавието в скоби - само за тези, които го обичат и харесват, за да не си изказват другите. Може и да не ви харесва, но има и такова ,които не го харесват.
Мен ако ме питаш какво ще напиша за ЧРД на Касияс - няма да повярваш какъв съм мил.
Айде със здраве, празнувайте си.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 27 яну 2012 16:22

fcb_bg написа:
UNBEATABLE написа:

Oнази проява беше наистина селска, признавам си. Бях на градус и си излях каквото ми беше на устата. Написах го със съзнанието, че ще бъда паказан с бан. Благодарен съм, че хората проявиха разбиране, извиних се и казах, че няма да се повтаря. Така като гледам никого не съм обидил досега, но ти продължаваш да го правиш. За пореден път ме обиждаш. Иди пробвай да обидиш някой по-голям от теб на улицата. Във форума е много лесно да викаш на някого кретен.

Мислиш, че не мога? Не ми пука дали е във форума или на улицата ? Не съм от форумните мишки, така че изобщо не ми изнасяй такива лекций!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 яну 2012 16:29

fcb_bg написа:
Sardukar написа:Машина имаш си мнение... СУПЕР! Защо провокираш хора, които просто поздравяват своя любимец? Онзи ден имаше тема за рд на Шави... на мен ми е противен, но не съм влезнал да пускам злобни коментарчета за него нали? Не намирам смисъл да провокираш, когато знаеш, че ще ти отвърнат!

Другия път пишете в заглавието в скоби - само за тези, които го обичат и харесват, за да не си изказват другите. Може и да не ви харесва, но има и такова ,които не го харесват.
Мен ако ме питаш какво ще напиша за ЧРД на Касияс - няма да повярваш какъв съм мил.
Айде със здраве, празнувайте си.

Нали се сещаш че земята е кръгла и се върти ;) Сега ти тровиш,ама ще дойде и момент когато всичко ще ти се върне 8-) И не мисля че този момент ще е много далече в бъдещето 8-) Е те тогава ще ти се припомни и за "скобите" :lol: Пък е добре да направите и профилактика на пръскачките,че много скоро пак ще ви се наложи да поливате стадиона точно след последния съдийски сигнал :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2012 16:33

Не е забранено, а просто няма смисъл. Освен, ако не ти е кеф да провокираш други хора и да се правиш на много ОРГИНАЛЕН :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2012 16:51

Слушайте к'во - първата провокация в темата беше към феновете на Барселона. Никой не направи забележка. К'во ми се пените на мен сега, засегнати моралисти?

Не виждам да съм излъгал нещо в

Истината!? Коя истина?! Истината или моуриньовата истина?! Наистина истината или угодната нему истина?! Колкото е силно твърдението, че е най-добрия треньор, толкова е вярно, че е и най-големият ревльо. И определено е най-големият двуличник в гилдията.

Ако някой ми каже, че има нещо невярно... Аз не виждам да съм казал нещо, което Моуриньо да не е правил.
Пък, че ще дойде момент и Барселона няма да е такъв отбор, ми е пределно ясно. Само, че това не виждам какво общо има с мнението ми за Моуриньо.
Пък пръскачките ги нареждам до насипаната пръст по игрището и нарочното му ужасно състояние за мача Челси - Барселона 4-2. Голям си, помниш.
Скъсен терен, в отвратително състояние. Нямащ нищо общо с терена в другите мачове на Челси през сезона. един от коронните номера на рожденника.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 27 яну 2012 18:20

Моу е най-великия :!:

Върни се в “Реал Мадрид”