Нури Сахин е играч на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Нури Сахин отива в Реал Мадрид

Мнениеот shotgun blues » 08 май 2011 00:17

някой можели да пусне клип на играта на Кайехон че не ми е много познат а го спрягат за ново попълнение да го видим какво представлява
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 май 2011 14:45

И на кой на мястото ще играе този Сахин или Шакин ( все едно как се казва)?
Аз вече се отчайвам относно транферната политика на клуба!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 08 май 2011 15:24

sl321 написа:И на кой на мястото ще играе този Сахин или Шакин ( все едно как се казва)?
Аз вече се отчайвам относно транферната политика на клуба!!!

Шахин/Сахин може да играе като централен и дефензивен полузащитник. Най-вероятно ще дойде на мястото на Ласана Диара.
Не се отчайвай от трансферната политика, защото миналото лято направихме най-добрите покупки в света - за приемливи суми взехме страхотни футболисти, които са и млади.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 май 2011 16:41

в САХИН има повече футбол от колкото в Диара,Гаго,Гранеро,Кедира ,мисля си че и от Каналес е по-талантлив точно такъв халф липсва на РЕАЛ в центъра да Алонсо и Кедира са добра двойка обаче не са играчи които да преминат съперник и да са някакви супер креативни футболисти
там е мястото където БАРСЕЛОНА превъзхожда с Шави и Иниеста а и ако вземат Фабрегас с толкова креативни играчи как РЕАЛ ще се противопостави с Алонсо който не е от класата им и дървото Кедира (под дърво имам впредвид че е супер опорен халф но няма техника и импровизация) САХИН може да внесе тази креативност ,подавания и владееене на топката които притежава
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 май 2011 19:01

Според мен Реал има достатъчно футболисти.Просто трябва усъвършенстване във взаимодействието между отделните линии.

Барселона не ни превъзхожда за това че Шави и Иниеста могат да минат човек един на един.Това ако сте забелязали се случва много рядко.Барселона ни превъзхожда по това че са усъвършенствали стила си по добре от нас.Шави и Иниеста минават човек на двойно а не един на един.
Футболисти като Кака и Роналдо не можаха да се адаптират напълно през първия сезон,по какви причини да си мислим че този ще се адаптира? Ами футболистите които ще са за втора година ( година в която могат да разкрият истинските си качества) ,с тях какво правим? Същото което и със Сахин след една година нали?

Не може да се зачеркват толкова лесно футболисти.Според мен може да бъде конкурент на Йозил ,но сега Кака се оправи,а си мисля че Кака е по класен от Йозил.И един от тримата не трябва да играе.И защо? На Йозил му трябва игра за да напредва защото се вижда че не е шлифован,трябва да е на по-високо ниво за да прави разлика в класите.Как да стане това като седи на резервната скамейка.Ами Кака? Вижда се че е навлиза във формата с която го познаваме като голям.Реал го плати сума пари ,излекува го и дай сега да го продадем или да седи на резервната скамейка.

Другото нещо е че Роналдо следващия сезон не трябва да бъде смята за 100 % титуляр.Това пречи на отбора.Видя се колкото пъти не игра че отбора като отбор играе по добре.Та в този смисъл Сахин може да го пускат на мястото на Роналдо.Нали е много добър? Какъв ще е проблема?

Разберете че отбор се прави освен с футболисти и добър треньор и с време.

Миналата година ни трябваха тия попълнения.Не сравнявайте миналата година със сега.

Няма значение.Колкото и да се паля,Перес си е Перес.Дано поне следващите транфери да са насочени към нуждите на отбора а не към нуждите на Перес за печалба от поредния актив във неговия бизнес.
Последна промяна от sl321 на 09 май 2011 12:39, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 май 2011 11:18

Някой може ли да ми обясни, защо ни е Сахин и Алтинтоп?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 09 май 2011 12:20

Според мен един хубав заместник на Пепе трябва да си намерим и нищо повече, но не съм специален и няма как да знам ;)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 13:23

ehh написа:Някой може ли да ми обясни, защо ни е Сахин и Алтинтоп?

е да не го купуваме ние ,ръководството обича да прави трансфери дали нужни или не но обича
за мен САХИН е много по добър футболист от ГАГО,Диара,Кедира,Гранеро въпреки че честно да си призная не съм го гледал много в ГЕРМАНИЯ но съм гледал изброените и да Кедира е полезен ,Диара също понякога ,ГАГО си заминава,Гранеро въпреки че е мадридист не е от класата на Гути,Снайдер играчите които бяха в РЕАЛ МАДРИД преди него нито е от класата на халфовете на БАРСЕЛОНА не ми прави никакво впечатление когато играе
халфова линия с Алонсо,Кедира,Сахин който от тях играе е е никак зле когато трябва да се владеее топката и да се натиска съперника Алонсо и Кедира не са толкова изобретателни докато САХИН изглежда по техничен и играч с импровизация за разлика от сегашните халфове
след като няколко човека ще напуснат естественнно че ще има нови и най хубавото е че последните 2 сезона се взимат млади футболисти с качества които не са супер звезди и отбора има бъдеще с този състав но дали ще го развие и ще спечели нещо голямо НЯМА ГАРАНЦИИИ

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 май 2011 13:32

Е, Алонсо си е изобретателен и то доста. Кедира е точно дефанзивен халф и затова не се включва много в атака, макар че срещу Барса имаше няколко възможности...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 май 2011 13:35

UNBEATABLE написа:Е, Алонсо си е изобретателен и то доста. Кедира е точно дефанзивен халф и затова не се включва много в атака, макар че срещу Барса имаше няколко възможности...

така е Алонсо има страхотен пас но не е халф който да излъже някой да напредне и да създаде положение ,той взима топката и веднага я разпределя на друг,докато САХИМ май е футболист тип Йозил с повече техника и пробивност нещо като Иниеста може би,за Кедира е така аз го написах наиситина е полезен и направи добър сезон и заслужава мястото си в отбора

Върни се в “Реал Мадрид”