Реал Мадрид - Тотнъм 1/4 финал...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Тотнъм 1/4 финал...

Мнениеот Mourinio » 18 мар 2011 15:51

runnersa написа:Ясно де там си се надявал за любимия отбор а тук? :?: Тук си е чисто заяждане :!: ;) Такива изказвания те Тотнъм си имат тежък полуфинал с Барса няма как да бъдат приети по друг начин още повече, че Тотнъм не ти са любим отбор чисто и просто заяждане :!: ;)

ахахах какво заяждане, аз казвам само, че Тотнъм ще ги отсрани и ти виж какво отговори :lol: , проблем ли е да имам свое мнение кой ще продължи и като не ти се харесва, според теб било заяждане :mrgreen: ако кажа, че Челси ще отстрани Манчестър във форума на Манчестър, пак ще я заяждане за някой, а за мен - прогноза ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 18 мар 2011 15:55

Еми така си е не гледаш реално на нещата и говориш провокативно все едно Тотнъм имат протоколни мачове с Реал и говориш как щели да им е трудно срещу Барса пренебрегвайки сегашния им съперник който според всички е фаворит срещу тях и то в техния форум какво е това? :roll: Все едно аз да напиша в форума на Барса Шахтъор ги чакат тежки полуфинали срещу Реал после сещаш ли се каква ще е реакцията? :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 мар 2011 15:59

runnersa написа:Еми така си е не гледаш реално на нещата и говориш провокативно все едно Тотнъм имат протоколни мачове с Реал и говориш как щели да им е трудно срещу Барса пренебрегвайки сегашния им съперник който според всички е фаворит срещу тях и то в техния форум какво е това? :roll: Все едно аз да напиша в форума на Барса Шахтъор ги чакат тежки полуфинали срещу Реал после сещаш ли се каква ще е реакцията? :mrgreen:

Добре, само казвам Тотнъм ще отстрани Реал М, това е просто една прогноза, какво трябва всички да са на мнение, че Реал М ще продължи ли :mrgreen: финалът според мен е Барселона - Интер, пак прогноза ;)
Последна промяна от Mourinio на 18 мар 2011 16:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 мар 2011 16:00

runnersa написа: Все едно аз да напиша в форума на барса Шахтър ги чакат тежки полуфинали срещу Реал

Мдаа,съгласен.Не може така да се говори.На всичко от горе до мача има 18 дена.Както футболистите на Реал може да се контузят и да изпаднат в дупка така и стабилната защита на Тотнъм( егати и смешката,това е най-слабото звено на отбора) и "най-бързите крила в света' може да не са на линия.
То че Реал в последните години се излага,съглсен съм.Ама вече пък нещо взехте така да си ги пишете нещата.Тотнъм ги чакал тежък полуфинал с Барселона.По полечка.Може пък футболистите на Реал да дадат всичко от себе си и да победят този непреодолим отбор Тотнъм.Знае ли човек?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 мар 2011 16:02

sl321 написа:
runnersa написа: Все едно аз да напиша в форума на барса Шахтър ги чакат тежки полуфинали срещу Реал

Мдаа,съгласен.Не може така да се говори.На всичко от горе до мача има 18 дена.Както футболистите на Реал може да се контузят и да изпаднат в дупка така и стабилната защита на Тотнъм( егати и смешката,това е най-слабото звено на отбора) и "най-бързите крила в света' може да не са на линия.
То че Реал в последните години се излага,съглсен съм.Ама вече пък нещо взехте така да си ги пишете нещата.Тотнъм ги чакал тежък полуфинал с Барселона.По полечка.Може пък футболистите на Реал да дадат всичко от себе си и да победят този непреодолим отбор Тотнъм.Знае ли човек?

ахахах ок, значи ако прогнозирам загуба на Реал М да не пиша във вашия форум :mrgreen: и като прогнозирам финал Барселона - Интер, значи другите мачове са протоколни :lol: е ако ставаха реалност всичките прогнози, колко хубаво би било 8-) досега да съм станал милиардер от Еврофутбол :lol:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 мар 2011 16:33

Mourinio написа:ахахах ок, значи ако прогнозирам загуба на Реал М да не пиша във вашия форум :mrgreen: и като прогнозирам финал Барселона - Интер, значи другите мачове са протоколни :lol: е ако ставаха реалност всичките прогнози, колко хубаво би било 8-) досега да съм станал милиардер от Еврофутбол :lol:

А бе кво си искаш пиши,ама след мачовете ако не стане на твойто да не се скриеш?Така става обикновенно.
Иначе за мен така е по добре.Ако може всички ( и журналисти ) хора да си мислят че Тотнъм ще отстрани Реал ще е най-добре.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 мар 2011 16:41

sl321 написа:
Mourinio написа:ахахах ок, значи ако прогнозирам загуба на Реал М да не пиша във вашия форум :mrgreen: и като прогнозирам финал Барселона - Интер, значи другите мачове са протоколни :lol: е ако ставаха реалност всичките прогнози, колко хубаво би било 8-) досега да съм станал милиардер от Еврофутбол :lol:

А бе кво си искаш пиши,ама след мачовете ако не стане на твойто да не се скриеш?Така става обикновенно.
Иначе за мен така е по добре.Ако може всички ( и журналисти ) хора да си мислят че Тотнъм ще отстрани Реал ще е най-добре.

Не се крия, можеш да ми прочетеш и мнението след победата на Реал М над Лион, поздравих ви за успеха и признах, че победихте напълно заслужено, но определено сега Тотнъм ще се надявам да продължат срещу Реал М, а и вярвам 99% от неутралния зрител, какъвто съм и аз в случея ;)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 18 мар 2011 16:46

Mourinio написа:...но определено сега Тотнъм ще се надявам да продължат срещу Реал М, а и вярвам 99% от неутралния зрител, какъвто съм и аз в случея ;)

Тотнъм - фаворити, а Реал - аутсайдери?! :shock: :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 18 мар 2011 17:03

Тотнъм са ми много симпатичен отбор , но вярвам че ще ги отстраним .
РЕАЛ ШАМПИОН НА ЕВРОПА ЗА 10 - ти път !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 18 мар 2011 17:11

Mourinio, пак ли го сънува? Ако е така, ще се радвам. Само не искам да слагаш отбора на Реал, като аутсайдер, знам, че те е яд. Ако Лион бяха продължили и се бяха паднали срещу Тотнъм пак ли, щеше да си на същото мнение? Не мисля!
Айде говори си, но дай без емоции от предишни мачове.

Върни се в “Реал Мадрид”