Реал Мадрид - Еркулес 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Реал Мадрид - Еркулес 12.03, 21:00

Мнениеот GNRforever » 12 мар 2011 23:11

sl321 написа:GNRforever Правя ти комлимент като ти обръщам внимание.Но все пак кажи,на колко години си?

:? :evil: :cry: :shock: :o :lol: :twisted: :mrgreen: :?: :idea: немога да разбера какво имаш против мен,това че за мен не всичко е цветя и рози и обиждам или говоря против отбора,ръководството или отделни футболисти ПРОБЛЕМ ЛИ Е, и ти си гледал последните години,различно ли видя???Като фен имам право да ги обиждам,не зависи от мен тяхните резултати,не аз взимам по 10 милиона на година,и да не правя нищо,ти като си вечен оптимист за отбора аз не съм,обиждай ме,мисли че съм грешка на природата НЕ МИ ПУКА гледай си семейството къв ти е проблема с мен ???Ще си говорим след ЛИОН,ако отпаднем да видим кво ще кажеш .......
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Реал Мадрид - Еркулес 12.03, 21:00

Мнениеот hajitsu » 13 мар 2011 07:33

sl321 написа:GNRforever Правя ти комлимент като ти обръщам внимание.Но все пак кажи,на колко години си?

[offtopic]На 10 години е... ;) Поне така беше казал в една предишна тема...
Не му обръщай много внимание на коментарите... :lol:
[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Еркулес 2:0 (FT)

Мнениеот Madridist » 13 мар 2011 11:27

Напълно резонна и очаквана победа. Бензема е в най-добрата си форма откакто дойде в клуба и все повече си мисля,че не трябва да го продаваме лятото. А вторият му гол си беше в стил Игуаната(ах, колко липсва :( ) - излъга защитник и с левия крак би в далечния ъгъл. Най-важното е,че спестихме сили преди най-важния мач за сезона дотук (надявам се да има и други до края :) ). Миналата година, ако си спомняте , преди реванша с Лион, направихме луд мач срещу Севиля(губехме с 0:2 до 60-та минута, но накрая се вдигнахме и спечелихме с 3:2). Тогава футболистите хвърлиха доста физически сили и срещу французите, второто полувреме си личеше умората сред играчите. Честита победа на всички мадридисти, чакаме Лион Изображение

[offtopic]GNRforever, след като футболистите на Реал взимат милиони и нищо не правят, за да не се ядосваш стани от някой друг отбор,който печели. Нищо лошо не виждам в това - много "фенове" на Реал Мадрид се отказаха от клуба последните години, сигурно ако настоящият или другият сезон вземем титла на Испания или ШЛ отново ще станат големи и "верни" фенове на клуба. По-добре така, отколкото всеки мач да се ядосваш и да очакваш загуба на Реал Мадрид. Извинявай много,ама ми идва малко пресилено фен на клуба да прогнозира загуби от Сантандер и Малага. Разбирам да е фен на някой друг отбор, няма да ми направи никога впечатление. Още нещо искам да кажа. Относно думите ти, че щом си фен може да ги обиждаш. Като играят лошо или без желание-ОК, ама вчера Бензема вкарва два гола,последните два месеца е най-резултатният футболист в клуба и ти говориш за някакви дилъри. Бензема сигурно е най-критикуваният футболист от феновете на Реал Мадрид през сезона(вкл. и от мен),НО когато играе с желание и бележи голове, трябва да се покаже поне мъничко уважение към него. Още по-малко - да не се обижда. Също така искам да кажа,нещо което съм го казвал над десет пъти тук-истинският фен си обича клуба без значение дали той печели или губи. В Ливърпул също взимат огромни заплати, но не са ставали шампион на Англия от 20 години. Въпреки всичко "Анфийлд" е пълен всеки мач срещу всеки съперник и така ще си е винаги. Интер колко милиони хвърли Морати за трансфери на футболисти и треньори за да спечели най-накрая ШЛ. И в хубаво и в лошо-100% подкрепа. Дори като се замисля, поне аз, лошите моменти с Реал Мадрид съм ги приемал доста по-емоционално от хубавите и тогава винаги съм осъзнавал,колко много обичам този отбор ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 13 мар 2011 12:00

Дилара го казах в добър смисъл,че е като нов човек,сякаш се се напушил и тича както никога преди,пресира,играе със желание ,вкарва голове,а не както преди да играе лежерно и сякаш не е на терена :mrgreen: не че е наркоман :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,за критикуването ,аз ги обиждах след като загубят точки ,с Алмерия последният издънка :roll: срещу най-слабият Ла Коруня издънка и ето ти я разликата,при първенство в което Барса почти не губи точки да се издъниж в тези мачове със всичките ти звезди в отбора :roll: за прогнозите за загуби в предните 2 мача,просто бях ядосан и дали разликата е 7 или 10 все тая,нямат стигане,никога няма да се откажа от това да бъда фен на Реал в това бъди сигурен,за Ливърпул прав си,но за разлика от нас Ливърпул прави големи мачове в Англия последните години и бие другите от топ 4,въпреки че не става шампион,докато Реал е мачкан от Барселона ТОВА Е ИСТИНАТА не ми се мисли за головата разлика в последните ЕЛ КЛАСИКИ,Ливърпул прави и големи мачове в Европа печели ШЛ играе финал,винаги е в топ 8,елиминира силни отбори,има характер и печели,а ние :?: нямаме един силен мач освен тази година с Милан,не говоря само за 1/8 финалите,ами и групите с Милан миналата година,преди това с Ювентус,с ЛИОН,друга СЪЩЕСТВЕНННА разлика Ливърпул може ли да вземе Зидан,Фиго,Роналдо,Робиньо,Робен,Снайдер,Бекъм,КР,Кака,Бензема,Нистелрой и много други НЕ,Реал е най-богатият отбор с най-много грандиозни селекциии,взимат най-големите звезди и напрактика НИЩО НЕ ПРАВЯТ,сега с ЛИОН резултата е добър но играта във Франция :roll: с такава игра имаме ли шанс срещу Барса,Челси,МЮ не мисля,въпреки КР и звездите в отбора,на края на сезона няма да съм изненадан пак да няма трофей,титлата в Испания ТРУДНО,финала за купата НО Барса е супер фаворита и ако играе както може нещата отиват на зле,в ШЛ минаваме ЛИОН дай боже,но после Барса,Челси,МЮ :?: ТРУДНО и накрая пак май без трофей,и после пак селекциии ,звезди и незнам,а и май Жозе ако е вярно иска да се маха,явно има нещо което не е наред в отбора :roll:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 мар 2011 15:53

Ливърпул не знам как го видя,че винаги са били в топ 8, след като миналата година отпаднаха още в групите на ШЛ, а като гледам този сезон най-вероятно пак ще играят в ЛЕ. За титла в Англия да не говорим от кога не са печелили. Но техните фенове си подкрепят и вярват в отбора. Относно характерът,който Реал Мадрид не показвал срещу силните отбори. Чакай малко, като изкл. Барселона(на тях ще се спра след малко) кажи ми тази година,кой отбор беше в най-тежката предварителна група и завърши на първо място . А в мачовете този сезон, срещу Валенсия, Виляреал(най-силният испански отбор в момента след Барса и Реал, когато срещу тях на два пъти изоставахме в резултата), Севиля(човек по-малко) пак ли не показахме характер. Относно Ла Коруня - ти този мач гледа ли го :?: Според теб, отбор отправил 20 удара, ударил две греди и цял мач играещ в половината на съперника, показал ли е характер и желание за победа или не . Лош ден, липса на късмет на всеки отбор се случва. Относно Лион-наистина не беше най-силният мач на Реал Мадрид,който съм гледал,но все пак смятам,че играхме по-добре от французите и с оглед създадените положения и съдийските грешки си мисля,че много повече заслужавахме победата. Сега да кажа няколко неща за Барселона. Във футболът , както и в животът нещата много често се обръщат. Преди десетина години, този отбор имаше сезони,когато не можеше да се класира в евротурнирите, днес е считан за най-добрият в света(с пълно право според мен). През 2009 година победи Реал Мадрид насред Бернабеу с 6:2, точно преди една година, със същите футболисти, загуби с 1:4 и накрая завърши на 15-16 точки след Реал в класирането. Също така, тази лоша серия за Реал от последните дербита си има своето нормално обяснение- Барса са много по-опитен, по-сработен отбор и съвсем логично да побеждават. Мога да ти кажа,че който и да е отбор на мястото на Реал Мадрид съм сигурен,че щеще да записва подобни поражения- вторият в Англия (Арсенал) го доказаха миналата и тази година на Ноу Камп, най-титулуваният германски отбор(Байерн Мюнхен) и той получи четири гола за 40 минути преди две години. Барселона са най-добрият отбор в света в момента . Факт. Защо според теб, миналата седмица, всички фенове на Манчестър Юнайтед, Байерн, Челси и т.н. стискаха палци за Арсенал. Ами всеки иска да отпадне големият фаворит,по този начин се увеличават шансовете за успех на техните отбори. Относно грандиозните трансфери на Реал Мадрид-според мен всичко тръгна от това,че Перес в първите години на управлението си спечели две титли на Испания и една ШЛ и си помисли,че този модел на "Галактикос" е успешен. Също така, не знам защо някои хора изкарват Лион някакво бедно и малко отборче,което въобще не е така. Този клуб е в Г-14 вече близо 10 години, купува футболисти за по над 20 милиона евро(Гуркуф, Лисандро Лопес) и си е напълно сериозен отбор. Накрая искам да завърша, че сегашният състав на Реал Мадрид е най-младият в 109-годишната история на клуба и трябва да се подкрепя,защото бъдещето е пред тях. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 13 мар 2011 17:23

Написах за ШЛ с изключение на тази година с Милан,нямаме победа над друг силен отбор в Европа години Рома,Арсенал,Ювентус,Лион ,Байерн М и така,за Ла Коруня това е най-слабият отбор на галисийците от както гледам футбол,Реал със всички звезди начело с КР и КАКА които струват общо 160 милиона не могат да вкарат 1 гол да имаше много положения, НО ти викаж ''късмет'' какво значи тази дума :?: или нещо става или нестава ТОВА Е ако Роналдо удари топката както трябва ще вкара,ако Бензема е 2/3 пъти сам срещу вратата и пак не отиграва топката добре в негов стил ''късмет'' ли е като немогат да вкарат те са си виновни ,биели Севиля,Виляреал и Валенсия добри отбори са,но това ли е критерия за Реал :?: Аз последните 6/7 години единствените добри отбора които Реал победи са тези 3 + това 4-1 с Барса и сега Милан,е аз не искам Реал да показва характер само с тези 3 отбора ,те повечето пъти са си аутсайдети в мачовете,характер се показва в мач като този решителен с ЛИОН там искам да ги видя какво ще направят,нагледах се на победи срещу Севиля и Валенсия и през седмицата идва РОМА и Реал се чуди как да създаде положение и мисля, че тогава Раул вкара 1 гол от засада и това е 1 от 2 или 3 те гола в 1/8 финалите последните години,и тази година бием Атлетико М,Валенсия,Виляреал,Севиля някои по два пъти,но идва ЛИОН и имаме 1 положение от игра и 1/2 центрирания :roll: ако онзи черния беше вкарал първото полувреме мисля ,че щяхме да сме получили МНОГО подигравки още след първият мач,та дали отбора има характер ще видим с ЛИОН последните години за мен характер НЯМА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 мар 2011 17:51

Има лесно - ставате фенове на Барселона и кеф ти ШЛ, кеф ти Примера,Кеф ти победи над Челси, Арсенал,Байерн,Ман.Юн. и няма да се мъчите с Реал.То като отбора побеждава е лесно, важно е да го подкрепяш в трудни моменти.Тогава се вижда кои са истинските фенове.
Или пък ставате фенове на Ман.Юн. Ще се радвате на шампионски титли,победи над Арсенал,Челси, няма да има загуби като 5:0, 2:6.Ще се радвате на полуфинали,финали в ШЛ и т.н.
Или пък на Байерн можете да станете фенове, победи в Германия, победи в ШЛ, перфектно.Вижте само колко варианти, изберете си един от тях и мъченията ви с Реал ще спрат.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 13 мар 2011 19:43

Играта ми хареса, няма какво друго да добавя. Бензема, ще го похваля, когато направи нещо срещу голям отбор. Дотогава той си остава никой! След онзи пропуск срещу Ла Коруня на празна врата - откачих, не ме интересува, какво друго прави срещу Малага, Сосиедад, Херкулес... Да донесе победата срещу Лион и може да го похваля.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 мар 2011 20:35

Много пораженческо мислене. Като почнете да падате сменяте отбора...

Аз като говорех за глорихънтърство, пищяхте като ощипани девойки. Ето, че отново съм бил прав.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 мар 2011 20:45

Frankie Lampard написа:Много пораженческо мислене. Като почнете да падате сменяте отбора...

Аз като говорех за глорихънтърство, пищяхте като ощипани девойки. Ето, че отново съм бил прав.

Кой е пищял и кой е сменил отборът :roll:

Върни се в “Реал Мадрид”