Феновете се мръщят на парите за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Феновете се мръщят на парите за Специалния

Мнениеот megan fox » 30 май 2010 14:38

McMarto написа:Аме не са 250 милиона :)

Оф аман, 250 милиона та 250 милиона.... ок, припомни ми тогава какво отличие беше спечелено с тези 250 милиона, защото аз не се сещам за такова! (Мадридист, Зизу, Рено... извинявайте за тази провокация, но не всички фенове на Реал са разумни като вас и просто не можех да не му отговоря на тоя...!)

И недей забравя, че тези пари не бяха похарчени от Мауриньо и че повечето от тях (150 милиона) бяха дадени, за да си изпълни предизборните обещания сеньор Перез! Все пак него го избраха за президент, защото обеща да доведе в тима CR9 и Кака!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 май 2010 14:50

megan fox написа:
radiinter написа:Ами ОК,следвайте си философията и продължавайте да ставате за смях с мегаиздънките си.Вие можете да си го позволите защото сте държавен отбор и колкото и пари да прахосате това няма значение.Държавата е зад вас.И точно затова е хубаво да се види как Барса ви натрива носовете години наред вече.И при каталунция има точно определена философия но те някак успяват да я следват и да постигат резултати докато при вас всичко е само на думи.

Пич не знам защо си останал с впечатлението, че съм фен на Реал... виж ми само подписа и би трябвало да ти стане ясно, в краен случай с еотбий в раздела на Барса и виж колко мои теми и мнения има ;)

Но фактите са си факти... и двата клуба имат някаква философия, просто тази на Реал Мадрид е леко деформирана - леко е засегната футболната страна за сметка на маркетинга и въпреки това публиката на Бернабеу, който винаги е до любимците си винаги е искала едно и също нещо: красив и атакуващ футбол и точно затова Мауриньо не се връзва в картинката и точно затова повечето ИСТИНСКИ фенове на отбора не го искат начело на Реал - и точно за това беше темата. :)

radinter Колкото и да нети се иска(както на повечето фенове на други отбори) Барса и Реал са двата най-велики отбора в света.Сега между двата колкото и да спорим няма да определим ,кой е по-добър ,защото ние от Реал ще разказваме за миналото и красивият футбол а тези на Барселона за 6 трофея което е невероятн постижение и атакуващият футбол,но колкото и да неви се иска това са двата бога на футбола.Меган както повечето фенове на Реал и аз смятам ,че "Моу" няма да пасне много на отбора ,но го предпочитам пред Пелегрини.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2010 14:59

Времето ще покаже дали е за добро. Две неща обаче са сигурни:
1. Ще ви стегне яко защитата и ще ви направи много труден за побеждаване съперник.
2. Ще играете доста грозен футбол, на моменти откровен антифутбол и това ще дразни не само нас феновете на другите отбори, но и вас самите фенове на Реал.

Дано Мауриньо ме опровергае относно втора точка. :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 май 2010 15:33

radiinter написа:Вие можете да си го позволите защото сте държавен отбор и колкото и пари да прахосате това няма значение.Държавата е зад вас.

Изображение Изображение Изображение

Държавен отбор :shock: Реал Мадрид е собственост само и единствено на феновете си. И е смешно фен на отбор, на който цяла Италия му вика "служебен шампион" да говори за държавни тимове и подкрепа.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 май 2010 15:45

Madridist написа:
radiinter написа:Вие можете да си го позволите защото сте държавен отбор и колкото и пари да прахосате това няма значение.Държавата е зад вас.

Изображение Изображение Изображение

Държавен отбор :shock: Реал Мадрид е собственост само и единствено на феновете си. И е смешно фен на отбор, на който цяла Италия му вика "служебен шампион" да говори за държавни тимове и подкрепа.

Еми да ,Реал е Държавен отбор,както в Италия никога не е имало мафия и продавани мачове.........

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 30 май 2010 17:21

:) :) :) :) Не мисля че Моуриньо ще ни направи отбора изцяло дефанзивен . Меган фокс аз мисля че твоето мнение е повлияно от факта че Барса отпадна от Интер и то точно със добра защитна игра но при нас в Мадрид едва ли ще е така погледни го от факта че в Интер в атакуващ план Моу разполагаше със Ето'о и Снайдер смисъл Милито дори не го и знаех че е там дори и Пандев ;) тъй че с такъв отбор срещу Барселона и аз ще играя дефанзивно но с отбор като Реал надали ;)

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 30 май 2010 17:22

megan fox написа:
McMarto написа:Аме не са 250 милиона :)

Оф аман, 250 милиона та 250 милиона.... ок, припомни ми тогава какво отличие беше спечелено с тези 250 милиона, защото аз не се сещам за такова! (Мадридист, Зизу, Рено... извинявайте за тази провокация, но не всички фенове на Реал са разумни като вас и просто не можех да не му отговоря на тоя...!)

И недей забравя, че тези пари не бяха похарчени от Мауриньо и че повечето от тях (150 милиона) бяха дадени, за да си изпълни предизборните обещания сеньор Перез! Все пак него го избраха за президент, защото обеща да доведе в тима CR9 и Кака!

Ами нали точно това казвам :D Че с тея 250 млн. нищо не направихме, защо сега да не дадем малко пари и за Специалния, барем излезе нещо ^^

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2010 19:29

Добре де, до кога ще го карате така?! До кога ще разчитате на скъпоплатени наемници, които 5 пари не дават за клуба ви и не знаят реалната стойност на емблемата, фленалката, Бернабеу и публиката (да не говорим за историята на клуба)?! За какво са ви такива хрантутници?! А в същото време момчета като Негредо са водещи реализатори на отбори като Севиля!
Вместо да се дават луди милиони за играчи... по-добре е да се инвестира в школата. Имате бивши играчи, които познават съблакалнята, познават традициите и фолософията на клуба, и най-важното, чиято дума ще тежи и ще се слуша!

Вместо да се дават 250 милиона за играчи защо не се дадът 10% от тях за развитие на школата?! Вместо да се дават 10-12 милиона евро за заплата на португалеца, а в същото време от отбора да се гони легенда като Раул... защо не му се даде шанс за треньорска изява, както бе даден на Гуардиола?! И ако приемем, че Раул иска да играе още годинка-две и сега не е готов да поеме отбора... един Йеро според мен ще се справи отлично! (Предполагам повечето от феновете на Реал помнят Йеро и знаят кой е той) И всички ще го слушат, защото всеки знае какво е постигнал Йеро на Бернабеу, а и подкрепата от публиката ще бъде тотална, а не сега феновете на клуба да са разделени на два лагера "за" и "против" Мауриньо!

Отделно седи въпроса за грозният футбол, който практикуват отборите на Жозе и който изобщо не се връзва с философията на Реал! Ако Мауриньо не успее да спечели ШЛ при дебютният си сезон... дори при титла на Испания най-вероятно в края на сезона ще си ходи! Единственото, което може да му спаси задника от белите кърпички без да спечели ШЛ е да унижи големият враг - Барселона насред Камп Ноу и да ни го върне за онова 2:6. По друг начин публиката на Бернабеу няма да го заобича и няма да го подкрепя - най-малкото след всичките му обяснения в любов към МЮ и с изказвания от рода как ще наследи САФ и тн...

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 май 2010 19:44

megan fox написа:Добре де, до кога ще го карате така?! До кога ще разчитате на скъпоплатени наемници, които 5 пари не дават за клуба ви и не знаят реалната стойност на емблемата, фленалката, Бернабеу и публиката (да не говорим за историята на клуба)?! За какво са ви такива хрантутници?! А в същото време момчета като Негредо са водещи реализатори на отбори като Севиля!
Вместо да се дават луди милиони за играчи... по-добре е да се инвестира в школата. Имате бивши играчи, които познават съблакалнята, познават традициите и фолософията на клуба, и най-важното, чиято дума ще тежи и ще се слуша!

Вместо да се дават 250 милиона за играчи защо не се дадът 10% от тях за развитие на школата?! Вместо да се дават 10-12 милиона евро за заплата на португалеца, а в същото време от отбора да се гони легенда като Раул... защо не му се даде шанс за треньорска изява, както бе даден на Гуардиола?! И ако приемем, че Раул иска да играе още годинка-две и сега не е готов да поеме отбора... един Йеро според мен ще се справи отлично! (Предполагам повечето от феновете на Реал помнят Йеро и знаят кой е той) И всички ще го слушат, защото всеки знае какво е постигнал Йеро на Бернабеу, а и подкрепата от публиката ще бъде тотална, а не сега феновете на клуба да са разделени на два лагера "за" и "против" Мауриньо!

Отделно седи въпроса за грозният футбол, който практикуват отборите на Жозе и който изобщо не се връзва с философията на Реал! Ако Мауриньо не успее да спечели ШЛ при дебютният си сезон... дори при титла на Испания най-вероятно в края на сезона ще си ходи! Единственото, което може да му спаси задника от белите кърпички без да спечели ШЛ е да унижи големият враг - Барселона насред Камп Ноу и да ни го върне за онова 2:6. По друг начин публиката на Бернабеу няма да го заобича и няма да го подкрепя - най-малкото след всичките му обяснения в любов към МЮ и с изказвания от рода как ще наследи САФ и тн...

Започвате да изморявате с грозният футбол и тем подобни....Я ми препомни мачът в Италия и там ли беше грозен футбол.....на Камп Ноу трудно се играе пък и вие ако играехте феноменален футбол щяхте да биете затова ае моля ти се.Кой ти каза,че феновете се разделят на два лагера или ти имаш информатори в Мадрид и говориш глупости.И когато стане нещо хубаво в Реал и се започва:6:2, 6трофея,красивият футбол на Барселона,Меси бог.А да ти припомня ли на сред Камп Ноу кои развяваха бяли кърпичи пред 6 трофея.........

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2010 20:10

RENAULT написа:А да ти припомня ли на сред Камп Ноу кои развяваха бяли кърпичи пред 6 трофея.........

А знаеш ли срещу кого бях развявани, защото не бяха срещу Гуардиола и Лапорта?! В момента ти си този, който говори наизуст!

На всякъде по медиите пише, че феновете на Бернабеу не се радват на идването на Мауриньо, тук във форума феновете на отбора пак сте раздвоени на "за" и "против", но иначе феновете не били на два лагера....

За капак доколкото помня и ти не одобряваш идването на Жозе при вас, така че спри да бъдеш лицемерна фурнаджийска лопата! И очевидно ми е много по-добре позната атмасферата на Бернабеу и много по-добре познавам настроенията и предпочитанията на публиката на Реал! - Ти не си от публиката, не си бил на нито един мач на Бернабеу, така че тихичко! А ако все пак смяташ да продължиш с лицемерието... замисли се защо ПУБЛИКАТА НА БЕРНАБЕУ изгони Капело и Шустер след спечелени титли?!!

Върни се в “Реал Мадрид”