Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 18:51

niki87 написа:Честно казано,дори Мауриньо не е гаранция за европейски триумф на Реал.Те дори и при Капело отпаднаха на 1/8 финал в ШЛ от...Байерн :oops: ... на най-големия-Хер Хитцвелд 8-)

Времето ще покаже, но толкова идиотско отпадане от Лион съм сигурен,че не може да се повтори. Сами се бихме, на реванша първото полувреме трябваше да водим с 3-0 :| Да не говорим, че Лион в момента са средняшки френски отбор, далеч от предишната си класа. И това прави отпадането още по-болезнено :( :( :(
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 23 май 2010 18:52

Интер - най-добрия отбор за момента в Европа,а можеби и в света.Моуриньо - наи-добрия треньор в света.Гениален тактик който показа как трябва да се построи един отбор във всеки един момент от игратаи и как един треньор трябва да кореспондира със играчите си,които от своя страна изпълниха перфектно поставените задачи.Всеки привърженик мечтае да види подобно нещо.Единственото нещо за което съжалявам е че специалния ни напуска.Но дано заместникът му да бъде достоен да се нарече старши треньор на настоящия и бъдещ носител на КЕШ ИНТЕР. :) Solo Inter

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 18:55

tonito написа:Интер - най-добрия отбор за момента в Европа,а можеби и в света.Моуриньо - наи-добрия треньор в света.Гениален тактик който показа как трябва да се построи един отбор във всеки един момент от игратаи и как един треньор трябва да кореспондира със играчите си,които от своя страна изпълниха перфектно поставените задачи.Всеки привърженик мечтае да види подобно нещо.Единственото нещо за което съжалявам е че специалния ни напуска.Но дано заместникът му да бъде достоен да се нарече старши треньор на настоящия и бъдещ носител на КЕШ ИНТЕР. :) Solo Inter

Съгласен съм ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 18:58

tonito написа:Интер - най-добрия отбор за момента в Европа,а можеби и в света.Моуриньо - наи-добрия треньор в света.Гениален тактик който показа как трябва да се построи един отбор във всеки един момент от игратаи и как един треньор трябва да кореспондира със играчите си,които от своя страна изпълниха перфектно поставените задачи.Всеки привърженик мечтае да види подобно нещо.Единственото нещо за което съжалявам е че специалния ни напуска.Но дано заместникът му да бъде достоен да се нарече старши треньор на настоящия и бъдещ носител на КЕШ ИНТЕР. :) Solo Inter

Ти не беше ли от Манчестер Ю :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 23 май 2010 19:09

niki87 написа:

Ти не беше ли от Манчестер Ю :lol: :lol: :lol:

А ти не беше ли от Интер :lol:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 23 май 2010 19:18

durex написа:
niki87 написа:
durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

И аз ти пожелавам да не Бенитес :mrgreen: И дано този сезон на Интер не е просто един фойерверк,от тук нататък тепърва ви престои сложното :)
[offtopic]Я ми кажи,ама честно-според теб имаше ли дуза за Байерн вчера :? Според мен и според братчедка ми(фенка на Интер :twisted: )-да :oops:[/offtopic]

[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение ;)[/offtopic]

Не знам за братчетка ти но дузпа в повече щеше да ви дойде.Сами както се видя не можахте да си помогнете,но май се объркахте че това е същия съдия от мача с Манчестър да ама не.Добре че съдията и Интер не се подадоха на отчаяните ви симулативни опити.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 19:24

tonito написа:Не знам за братчетка ти но дузпа в повече щеше да ви дойде.Сами както се видя не можахте да си помогнете,но май се объркахте че това е същия съдия от мача с Манчестър да ама не.Добре че съдията и Интер не се подадоха на отчаяните ви симулативни опити.

Брадчед ми имах впредвид :oops:
Щом има дузпа трябва да се свири,а такава имаше ;) И не знам за кви симолативни опити говориш,по-скоро се занимавай с волейболиста Майкон или с някой от Ман Ю,всъщност от кой отбор си :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2010 19:42

niki87 написа:
hajitsu написа:Най-добрият треньор в най-добрия отбор! Друго няма какво да кажа! ;) 8-)

Реал М е далеч от определението най-добър отбор ;) ...Най добрите отбори са Интер и Байерн!Иначе за Мауриньо си прав,в момента е най-добрият треньор ;)

Не се гледа една година Кольо, а години назад,... В този ред на мисли- двата отбора общо нямат толкова КЕШ и успехи с траната си колкото Реал ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 19:49

MORSKI написа:
Не се гледа една година Кольо, а години назад,... В този ред на мисли- двата отбора общо нямат толкова КЕШ и успехи с траната си колкото Реал ;)

Колко години Саше.Да вземем последните 5?ОК,вземаме ги.Реал М-5 отпадания на 1/8 финал(едното от Байерн),Байерн-3 четвъртфинала и един финал.И кво излиза,последните години Байерн е по-добрият отбор...Това е положението ;)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 19:50

MORSKI написа:
niki87 написа:
hajitsu написа:Най-добрият треньор в най-добрия отбор! Друго няма какво да кажа! ;) 8-)

Реал М е далеч от определението най-добър отбор ;) ...Най добрите отбори са Интер и Байерн!Иначе за Мауриньо си прав,в момента е най-добрият треньор ;)

Искаш да кажеш, че след толкова години подред отпадане на 1/8 финали те топлят успехите от преди 60 години :? :roll:

Върни се в “Реал Мадрид”