ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид, Вторник от 22:00 ч.
Камавинга е много умен! Браво!
Къде е "Real", да пусне една ирония срещу мрънкачите?
Толкова жалки и безпомощни не сме били и по време на поредните отпадания на осминафинал.
Толкова жалки и безпомощни не сме били и по време на поредните отпадания на осминафинал.
Даже в двата мача срещу Алкорон не беше толкова жалко.
Ако Анчелоти не е уволнен още след този мач, то това ще е по-голяма гавра с феновете от днешното ни представяне.
Ако Анчелоти не е уволнен още след този мач, то това ще е по-голяма гавра с феновете от днешното ни представяне.
Заедно с изкуфелия може да тръгнат 3 те просто маймуни и още няколко бездарника.
Е, време беше да се счупите и в ШЛ. Няма как всеки път да се преобразяваш и да разчиташ на аурата в турнира. В един момент това приключва. А и няма как срещу опашкаря Валенсия да изглеждаш потресаващо на Бернабеу и изведнъж след 3 дена да си друг отбор в Лондон срещу сериозен противник като Арсенал...които и ви се оформят като черна котка в ШЛ.
Рашка капут, Буданов салют ! 

sapio0o написа:velez написа:Поредния равностоен противник, който ни разкатава с игра, а ние се опитваме да го излъжем. Не е късно и колко му е да го излъжем, ама прекалено стил " италиански отбор " взехме да ставаме....
Баси гола за 2-0....дано да вкараме гол, че иначе отпадаме...
Бубка ще дойде и ще ти каже, че всичко е нормално, защото сме в битката за купи. Всеки втори отбор ни кара да изглеждаме срамно, той нашият ми говори за борба...
Още на първата страница писах, че очаквам това, което се случи.
bubka написа:Очаквам да ни вкарат 4 или 5 гола първия мач. Ние колко ще вкараме не знам.
Аз гледам реалистично на нещата, за разлика от някои други, които си мислят, че единственият проблем е треньорът и когато дойде друг нещата ще се оправят с магическа пръчка и Вселената ще се върти отново в правилната посока. Проблемите са много по-дълбоки, но щом ви е по-лесно да гледате толкова опростено на нещата, няма какво да се направи. А ти явно много си комплексирал от мен, щом ме споменаваш след всеки мач.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
LaRgO написа:Къде е "Real", да пусне една ирония срещу мрънкачите?
Ще ни каже, че през 2002 година сме взели ШЛ и това трябва да ни топли за вечни времена. :oops:
Анчелоти ще признае ли, че провали целия сезон и ще си тръгне още сега, защото не вижда как може да оправи ситуацията?