Ла Лига: Валядолид - Реал Мадрид - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Валядолид - Реал Мадрид (Неделя)
Има доста време до края на мача... Нервите чак след неговия край, но и в интерес на истината няма за какво. Играят колкото могат, а в момента ситуацията е такава каквато е...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
SilentKiller
За последно 2000г. завършихте 5ти, ама пък тогава взехте ШЛ - нещо в стил ала Челси на Ди Матео 2012. 
- paceto
- Контакти:
Нашите са големи калитковци. 
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Жалко, че имаше засади и момчето изпусна дузпата. 35минута можеше да е 4:0 за Валядолид. После се чудим как Аякс ни вкарва 4 парцала. Толкова жалък Реал Мадрид не съм виждал от години.

LevskiZavinagi написа:Thsmith написа:Няма такава опция. Ти си подчинен и си подписал договор като такъв. Дори треньор да ти е някой плешив наркоман и да те тормози с разни дивотии! Пак си длъжен да ги правиш.
Много, много грешно мислене. Затова и държавата ни е на това дередже. Защото неможещите управляват можещите. Защото неможещите получават, а можещите - с празни ръце. Пак казвам. Историята започна далеч, далеч преди разбора. Не ми говори глупости. Не ме интересува кой е бил и какво е правил Солари. Интересува ме настоящето. За мен той е пълно леке и един от най-слабите треньори, които съм виждал някога.
Вярно? Не е ли по скоро защото всеки се мисли за тарикат и шеф и гледа как да прецака системата и да се скатае? : )
Няма значение колко добър треньор е, той е треньора и това е. Или се съобразяваш с него или гледаш от трибуната. Това е положението.
Tiberius написа:Thsmith написа:Tiberius написа:Има такава опция. Човек не трябва да се подчинява на глупаци, дори и да са натоварени с власт.
Кой е глупак решава този отгоре, а не най-ниското стъпало в йерархията ; ) Ако не му изнася, отива да бърка бетон или нещо подобно и спира да прибира млн за дейност, която не му изнася.
Не, това дали един човек става за дадена работа не се определя от мнението на някого за него. Образователният ценз и успехите, които даден човек го определят. В случая Иско няма да отиде да бърка бетон, а просто ще отиде в друг клуб, където ще развие качествата си. Говорим за футболист на световно ниво и едва ли има отбор в света, който не би го искал. А г-н Никой няма никакви успехи като треньор, а моментното му ниво по-подходящо за Хебър Пазарджик, отколкото за Реал Мадрид. Него и да го уволним едва ли ще има много кандидати, които да го наемат. Ако трябва да избирам между него и Иско, ще избера играча без да се замислям. Наистина се надявам това да е последния мач, който г-н Никой води.
Точно това е грешката на клубовете. Такива играчи трябва да се замразяват като Тевез и да не се пускат никъде. Без заплата, но и без трансфер и така докато се пречупят. Да се научат, че договорите значат нещо и не могат да си правят каквото искат.
Последна промяна от Thsmith на 10 мар 2019 22:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
SilentKiller
Солари нали щеше да подписва за 2 години или вече го е направил есента...някой знае ли какъв му е срока на договора в момента ? 
Какво го хулите човека допреди мачовете с Барса нижеше победа след победа, омята и Атлетико с 3-1 на Метрополитано, и сега изведнъж на 180 градуса всички го емнаха. А и външно я го вижте какъв е красавец, особено с тия бакенбарди. Оставете го човека да работи на спокойствие.
Какво го хулите човека допреди мачовете с Барса нижеше победа след победа, омята и Атлетико с 3-1 на Метрополитано, и сега изведнъж на 180 градуса всички го емнаха. А и външно я го вижте какъв е красавец, особено с тия бакенбарди. Оставете го човека да работи на спокойствие.
- Furious_Monk
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.