Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошоСигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошоСигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--

Furious_Monk написа:Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошоСигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--
Thsmith написа:Furious_Monk написа:Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошо Сигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--
ако обичаш, гифчетата с които ме репликираш да са или на жени с женски прически или с мъже с мъжки : ) А не мъж с женска коса и отгоре на това небръснат като скитник

Thsmith написа:Furious_Monk написа:Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошоСигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--
ако обичаш, гифчетата с които ме репликираш да са или на жени с женски прически или с мъже с мъжки : ) А не мъж с женска коса и отгоре на това небръснат като скитник

Hohohoho написа:На Виляреал вратарят направи ебахти мача, ама това не е оправдание. 45 минути се мъчихме да играем след като 45 минути спахме. Все пак ще останем с поне точка на върха, което не е зле.
Зидан, въпреки че има вина, не смятам, че е основния виновник. Тези футболисти правят един и същ номер при трети треньор. Слабо заинтересовани, без хъс, противника сам ще се бие. Да, бая пъти сами се бият, ама не достатъчно, че да вземем титлата.
Furious_Monk написа:Thsmith написа:Furious_Monk написа:Thsmith написа:Значи да не си представям какво ще е като играе лошо Сигурно и Один тогава няма да ни помогне.
--
: lol : : lol : : lol : lol : : lol : : lol : : lol : : lol : : lol :
Furious_Monk написа:Стига бе, ние направо му разкатахме фамилия на Смит. Дай да пуснем нещо по-мъжествено такова.![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта