Ла Лига: Еспаньол - Реал Мадрид - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Еспаньол - Реал Мадрид / неделя / 21:45
Играем като миналата година, с разликата, че си вземаме за сега мачовете (което не е малко
). Все пак не ме избива на особен оптимизъм, особено като се замисля, че идните 2 години сме се с този състав, особено в защита.
PFK_Levski написа:Сапио ..... откакто сме почнали имаме само победи .... но ти всеки път изсипваш една торба с лайна върху футболистите.
Ако почнем да падаме - не ми се мисли! Айде по-позитивно .... 1-ния объркал някакъв пас, другия не бил във форма, третия толкова си можел .... кво да ти кажа повече![]()
Мисля че повечето хора са ти свикнали на този тип коментари .... ама е дразнещо. Не може всеки мач да се изиграе по перфектния начин.
На теб харесва ли ти играта? Не натъртвам специално на двубоя с Еспаньол, а като цяло на последните 4-5 мача. Всъщност всички срещи досега, освен тази със Сосиедад в първия кръг бяха спечелени трудно и без надмощие. Първо Кроос ни спаси, после Роналдо и Мората, сега Хамес. Все с индивидуална класа и сериозна доза късмет. Говорим за удари от разстояние.
И аз се радвам, че трупаме точки, но продъжим ли така, знайте, че изведнъж ще ни се стоварят облаци над главите. Понякога победите лъжат и играчи + треньор се задоволяват без да обръщат внимание над слабостите.
И ти спри да ме цитираш всеки път щом разкритикувам някого. Били ми свикнали на този тип коментари. Дай всички да св вясваме през един месец и само при победи, че да няма критики
Между другото Зидан изравни рекорд на Пеп за последователни победи в Ла Лига. Сряда приемаме Виляреал и шанс за 17-та поредна победа в първенството.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Еспаньол - Реал Мадрид - 0:2 FT
Има два вида слаби мачове. Такива които предвещават лош край, и такива които са част от израстването на даден отбор.
На толкова ранен етап от сезона е трудно да се каже последните мачове от кой вид са. Най-добре е да се изчака, както Зидан направи с Бензема, който впрочем изигра доста приличен мач, без да му го броим в графата силни такива.
На толкова ранен етап от сезона е трудно да се каже последните мачове от кой вид са. Най-добре е да се изчака, както Зидан направи с Бензема, който впрочем изигра доста приличен мач, без да му го броим в графата силни такива.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Никой обаче не спомена за контузията на Каземиро.
Аз си мисля, че му няма нищо, предвид че седна на пейката да догледа срещата. Най-много да пропусне идния мач от междинния кръг.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Правех няколко неща едновременно, не видях и стартовия състав. И на мен ми се стори че го мярнах, ала не бях сигурен. 
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Бензема от третият опит взе, че вкара.
Първият път му отмениха гол заради засада, вторият път си поигра малко на крачета и накрая шутира и Диего в типичен за него стил я изби като по чудо и от третият път вече нямаше прошка.
Кико и той направи едно страхотно спасяване след като поведохме с 0:2, но все пак аз не съм сигурен в него и дано Навас се завърне скоро. Надявам се, че това дълго отсъствие не му е повлияло на формата и да се върне по силен от миналият сезон.
Все още май няма яснота кога да го очакваме.
Първият път му отмениха гол заради засада, вторият път си поигра малко на крачета и накрая шутира и Диего в типичен за него стил я изби като по чудо и от третият път вече нямаше прошка.
Кико и той направи едно страхотно спасяване след като поведохме с 0:2, но все пак аз не съм сигурен в него и дано Навас се завърне скоро. Надявам се, че това дълго отсъствие не му е повлияло на формата и да се върне по силен от миналият сезон.
Все още май няма яснота кога да го очакваме.
Би трябвало да е на разположение за Дортмунд.
Всички забравихме да похвалим Кико, което ни е най-голямата грешка. Най-добрият от нашите на терена. 2-3 феноменални спасявания, които направиха така, че да говорим за грозно взети 3 точки, а не да правим драми и да режем вени
Тaзи тенденция, вратарят да ни е най-добрият играч хич ме ни харесва.
-
PFK_Levski
- Контакти:
sapio0o написа:PFK_Levski написа:Сапио ..... откакто сме почнали имаме само победи .... но ти всеки път изсипваш една торба с лайна върху футболистите.
Ако почнем да падаме - не ми се мисли! Айде по-позитивно .... 1-ния объркал някакъв пас, другия не бил във форма, третия толкова си можел .... кво да ти кажа повече![]()
Мисля че повечето хора са ти свикнали на този тип коментари .... ама е дразнещо. Не може всеки мач да се изиграе по перфектния начин.
На теб харесва ли ти играта? Не натъртвам специално на двубоя с Еспаньол, а като цяло на последните 4-5 мача. Всъщност всички срещи досега, освен тази със Сосиедад в първия кръг бяха спечелени трудно и без надмощие. Първо Кроос ни спаси, после Роналдо и Мората, сега Хамес. Все с индивидуална класа и сериозна доза късмет. Говорим за удари от разстояние.
И аз се радвам, че трупаме точки, но продъжим ли така, знайте, че изведнъж ще ни се стоварят облаци над главите. Понякога победите лъжат и играчи + треньор се задоволяват без да обръщат внимание над слабостите.
И ти спри да ме цитираш всеки път щом разкритикувам някого. Били ми свикнали на този тип коментари. Дай всички да св вясваме през един месец и само при победи, че да няма критикиКато видиш какво е да губиш титла след титла в продължение на над десетилетие и никой в клуба не го взима навътре и ти ще почнеш за всеки сбъркан пас да се хващаш за главата. Пък и нали ти казвам, от фен до фен има разлика.
Между другото Зидан изравни рекорд на Пеп за последователни победи в Ла Лига. Сряда приемаме Виляреал и шанс за 17-та поредна победа в първенството.
Човек, не искам да ми се обиждаш ..... просто по време на всеки мач трябва да изтъкваш всичко негативно, което забележиш. Ние ги виждаме тия неща, това са ни футболистите. Тези футболисти спечелиха 10-тата и 11-тата ....
Този Зидан ( който трябвало да поработи тактически ) преобрази отбора миналата година след Бенитез.... не вярвах, че можем да вземем 11-тата .... не и като гледах отбора при Бенитез. От 15-тина точки разлика успя да скъси разликата на 1 точка ..... благодарение на него ( и футболистите ) стигнахме до там, че да имаме шанс за титла в последния кръг( нещо на което едва ли сме се надявали по-рано при ........ ). Аз и не мисля, че играем толкова слабо..... Плюс това виж колко често Зидан ротира състава..... това е нещо положително ( нещо което при Анчелоти не забелязвахме ). Каквото и да ми говорите аз скоро не помня да сме почвали по такъв начин сезона ..... спечелихме си суперкупата на Европа , с 4 победи в първенство ( и Барса да е зад нас ), плюс победата в Шампионска лига.
Отделно играчите ни ( някои ) не са във форма и това си личи ..... така че е възможно да има някоя друга грешка - все пак Европейското си оказа влияние на доста от нашите футболисти - Роналдо, Бейл, Пепе, Кроос и т,н. ....... А да не говорим че доста футболисти се завърнаха от контузии и им трябва време - Бензема, Варан, Карвахал, един Кейлор Навас все още не може да започне да играе и т.н.
Ще има както силни , така и слаби мачове - ще има мини кризи също ...... нека бъдем по толерантни и не оплюваме всяко слабо отиграване. Айде на ред са Виляреал!!! Ше е тегав мач, но ние сме Реал Мадрид !!!
- Furious_Monk
По отношение на това което стана миналата година, голяма вина има и противникът. Кой да очаква, че така ще започне да се дъни...
Другото което е, през призмата на времето, е очевидна разликата в самото поведение на футболистите по време на Бенитес и след това при Зидан, което е една огромна черна точка за тях. Повечето са опитни професионалисти, тяхната първа задача е да печелят и за това не трябва да показват толкова сериозни амплитуди в настроенията си.
Така че, не Бенитес, футболистите загубиха титлата миналата година
С другото съм съгласен и бих добавил още нещо.
Зидан доста прилично върти не само футболистите, а и схемата на игра. Най-често комбинира 4-3-3 с 4-4-2, нещо което често правеше и Анчелоти. В определени моменти може да изглежда неприятен неговият изчаквателен подход към мачовете, малко в стил Моуриньо, но за момента е успешен. Въпреки че според мен ще загубим двубои в които не се влиза яростно и мощно още от първите минути.
Кико направи стабилен мач, но аз си го харесвам още от периода му в Еспаньол, не се съмнявам в неговите качества, и изобщо не се притеснявам когато е на вратата.
Другото което е, през призмата на времето, е очевидна разликата в самото поведение на футболистите по време на Бенитес и след това при Зидан, което е една огромна черна точка за тях. Повечето са опитни професионалисти, тяхната първа задача е да печелят и за това не трябва да показват толкова сериозни амплитуди в настроенията си.
Така че, не Бенитес, футболистите загубиха титлата миналата година
С другото съм съгласен и бих добавил още нещо.
Зидан доста прилично върти не само футболистите, а и схемата на игра. Най-често комбинира 4-3-3 с 4-4-2, нещо което често правеше и Анчелоти. В определени моменти може да изглежда неприятен неговият изчаквателен подход към мачовете, малко в стил Моуриньо, но за момента е успешен. Въпреки че според мен ще загубим двубои в които не се влиза яростно и мощно още от първите минути.
Кико направи стабилен мач, но аз си го харесвам още от периода му в Еспаньол, не се съмнявам в неговите качества, и изобщо не се притеснявам когато е на вратата.
Анчелоти.
Анчелоти.