shotgun blues написа:Santiago Munezz написа:shotgun blues написа:Барселона и Юнайтед години наред печелят титли в страните си и играят финали в ШЛ ,елиминирайки големи отбори.Този отбор на РЕАЛ има 1 титла на Испания и спря ?В ШЛ Реал не е елимирал голям отбор от 2004 - Байерн Мюнхен ...Кога РЕАЛ ще покаже някакво постоянство и отново да стане големият отбор който беше,1 титла и тотално отпускане - това ли е РЕАЛ МАДРИД ?
Толкова глупости на едно място не съм чел одавна

извини ме ,я ми припомни РЕАЛ МАДРИД кой голям отбор е елиминирал от 2004 насам,и Юнайтед и Барса не играят ли финали,елиминирайки отбори като Челси,Арсенал,Милан,Реал,Байерн и т.н искам факти
Фактите са такива, че към днешна дата, в този толкова лош сезон за Реал Мадрид успяхме да надиграем настоящия шампион на Англия , като в единия мач ги победихме, а в другия едва успяха да достигнат до равен с нас, след меко казана пресилена дузпа. Също така успяхме да победим в два мача Барселона. Да, турнирът за Суперкупата не бих го определил за престижен, но важното е, че двата отбора си играха на 100% с всички титуляри. Барселона, която е най-силния клубен отбор във футбола в момента и определян за един от най-силните отбори въобще в историята на този спорт. Манчестър Юнайтед, които толкова много ги даваш за пример, миналата година в ШЛ, бяха в група с Бенфика, Базел и Оцелул и не можаха да се класират напред , а през тази жребия ги противопостави на Галатасарай, Клуж и Брага и успяха да спечелят точно с една точка повече от Реал Мадрид, които бяха в група със Сити, Дортмунд и Аякс. Това са фактите