Stones.66 написа:matador написа:Така се става шампиони с гол от засада.... Някой фенове на Реал Мадрид преди коментираха как щеше да ги е срам ако играят като Атлетико е снощи как играхте ? Такива гнусни симуланти като Пепе не съм виждал в Атлетико.Много жалко за великия Диего Симеоне с много по-малко пари от двата тумора в Испания прави чудеса но само едно нещо му липсва ,а беше толкова близо.Но и то си има не малко вина Торес беше трагичен Атлетико заради него бяха с 10 човека след гола трябваше да влезе Кореа ...Атлетико има бъдеще със Саул,Коке,Караско,Гризман,Хименес много потенция има и в Краневитер,Оливер Торес,Вието,Кореа този сезон не показаха най-добро но определено имат качества.Ако си вземат правилните поуки от този мач трябва да стават още по-силни щеше да е по-лесно ако и те взимаха по 100 милиона от ТВ права ама трябва да се помага на едни ....
И все пак честито на Реал Мадрид 11 пъти шампиони на Европа ама дано да е последна
Администраторе, защо го пускаш тук тоя отявлен хейтър? Каква работа има тук, във форума на Реал, човек който не дискутира нормално, а само влиза, за да хейтва на воля, понеже, видиш ли, ни сме много толерантни и търпим!
Какъв хейт виждаш само ме ми казвай ,че нямаше засада Пепе не симулираше и футболния съюз на Испания не помага на Реал и Барселона