Мнениеот sl321 » 02 окт 2011 22:52
Аз лично очаквах след една година на чело на Реал ,Мауриньо да изгради стил.За сега аз не виждам нищо такова,което силно ме дразни.Всеки мач го очаквам с огромно нетърпение,за да видя дали все пак се доближава отбора до нещо такова като стил или система на игра.За съжаление,виждам точно обратното,или по-скоро виждам че системата е "КОЙ КАКВОТО МОЖЕ,АКО НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ В ДАДЕНИЯ МАЧ,ЗДРАВЕ ДА Е".
За момента съм силно силно разочарован,от началото на този сезон ( тук включвам мачовете от предсезонната подготовка,като изключвам първия мач в Америка и първия мач от първенството),и аз лично губя надежда че отбора ще придобие някакъв изявен стил на игра.От първия мач ,от както Мауроньо е треньор,виждам едно и също нещо,ритане на топката и очакване някой от между всички ФЕНОМЕНАЛНИ футболисти да направи нещо индивидуално .В началото ( първата година),го отдавах на това че треньора е от скоро и че има много нови футболисти.В момента разочарованието ми е че все едно гледам първия сезон ( без грам напредък) да не кажа че и по-зле. Мача с Райо въпреки че много хора бяха много доволни,аз се чувствах че все едно сме паднали.Много слаб мач....
Всичко това го пиша за да изкажа това което очаквам в този мач,а именно обратното на описаното по-горе.Време е нещата да потръгват на добре,че иначе.....много зле .
Да питам някой от всички които гледате редовно мачовете на Реал Мадрид,може ли да каже,какъв е стила на игра на Реал Мадрид в момента.От къде атакува,с дълги или с къси пасове играе отбора,разиграва продължително или играе прибрано на контра атака,кой футболист е ключов при зародиша на атаките ( ЗАЩО?),кой е ключов в във фаза защита ( ЗАЩО?).........А бе като цяло,споделете своите виждания относно стила и система на Реал Мадрид.
............Като сравнение можете да имате отборите на Барселона,Валенсия,Виляреал,Ателтико Билбао,Осасуна ,В Англия отборите на Ман Ю,Стоук Сити,Арсенал,отбори които според мен имат ярко изразени стилове,независимо че един стил е по красив,друг по-печеливш,а трети и двете.Та...Реал има ли някакъв ярко изразен стил според вас?
Последна промяна от
sl321 на 02 окт 2011 23:02, променено общо 1 път.