Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
На мен ми е много странно как може толкова слаб футболист като Хайнце да е играл в отбори като Юнайтед и Реал. Просто по-слаб защитник не сме имали. Преди много се дразних на Иван Елгера, но този Хайнце го засенчи напълно 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:На мен ми е много странно как може толкова слаб футболист като Хайнце да е играл в отбори като Юнайтед и Реал. Просто по-слаб защитник не сме имали. Преди много се дразних на Иван Елгера, но този Хайнце го засенчи напълно
Аз много харесвах Елгера, много тъжно ми беше като го продадохме, той даже взе участие в отбора на легендите срещу Милан
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
kokic1986 написа:stg333 написа:английски измишльотини, кой отива от по голям в по малък отбор доброволно ?
Манчестър Юнайтед по-малък отбор от Реал ??? -![]()
![]()
![]()
Аз на друга планета ли живея ?
Явно- когато псотигнете 9 КЕШ, а не смешните 3- когато имате 31 титли в страната си и 3 междуконтинентални купи- тогава говорете!
засега сте никои!
Последна промяна от MORSKI на 01 юни 2010 16:56, променено общо 1 път.
Ole20Legend написа:Stg333 лайнарче малко.Как може да кажеш,че МЮ са милионерски отбор ?!Да не би да купуваме звезди за по 5151051 милиона като "Реал Мадрид" и пак да не можем да направим нещо.Факт е колкото и звезди да купят реал мадрид ще са същия провал.МЮ са над Реал мадрид поради няколко причини.Ние не купуваме звезди ние ги изграждаме.Другата причина е какво ми сравняваш купи от 419419 години ?!Келеш малък.Как така може да кажеш,че МЮ са милионерски отбор не знам.Милионерските отбори са Сити,Челси,Реал Мадрид и тн.Айде малко се пообразовай на тема футбол тогава говори.
Ккави купи на 199999 години бе- ти чуваш ли се
Реал е отбора снай-много титили от както турнира се казва Шампионска Лига!
Така, че тихо!
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
RENAULT написа:Така е пичове мразете Реал,защото имат история,защото са един от най-бугатите клубове,защото в него играят едни от най-голямите футболисти.Но нали знаете Най-добрите ги мразят само нещастници
Аз не виждам кой ви завижда тук , но то в болния ти мозък всички ви завиждат
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
MORSKI написа:kokic1986 написа:stg333 написа:английски измишльотини, кой отива от по голям в по малък отбор доброволно ?
Манчестър Юнайтед по-малък отбор от Реал ??? -![]()
![]()
![]()
Аз на друга планета ли живея ?
Явно- когато псотигнете 9 КЕШ, а не смешните 3- когато имате 31 титли в страната си и 3 междуконтинентални купи- тогава говорете!
засега сте никои!
Ей , изтрещял
Караме се заради чуждите отбори повече отколкото самите чужденци....
SHAKOMINATORA написа:
Ей , изтрещялВърви на някоя аптека да ти препишат хапчета , че незнаеш къде се намираш. Като си фен на Реал да не се мислиш за нещо повече от другите , дришльо?
С подобни думи няма дълго да пишеш тук, усещам аз
Да го знаеш
И внимавай с репликите, че вече не сме анонимни в нета
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
MORSKI написа:SHAKOMINATORA написа:
Ей , изтрещялВърви на някоя аптека да ти препишат хапчета , че незнаеш къде се намираш. Като си фен на Реал да не се мислиш за нещо повече от другите , дришльо?
С подобни думи няма дълго да пишеш тук, усещам аз
Да го знаеш
И внимавай с репликите, че вече не сме анонимни в нета
Мога да кажа само едно:
Ахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа
Последна промяна от SHAKOMINATORA на 03 юни 2010 21:13, променено общо 1 път.
Ще видим кой ще се смее последен....