Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?
.... мисля че ако това стане е най логично да закрият Реал като отбор , щото всяко нещо тряБва да си има граници .. то ясно че там има хора с болни амбиции , които ако могат биха купили всички футболисти , като по този начин ще си гарантират, че в следващите 10 -15 години че ще печелят навсякъде или поне най накрая ще прескочат 8-на финалите в шампионска лига и барем се дотътрят до четвърт финал
... въпроса е дали ще се намерят хора да не позволят това да се случи щото като казах трябва да има някаква граница в безочието на хората с пари .. още повече че при Реал парите доколкото знам са от заеми .. боже , боже .. какво ли още ще има да видим 
Aз не видях подобна информация в Мирър
То това е по-абсурдно и от Адриан Муту в Реал бе..
- Lord_Dexter
- Контакти:
Тоя не го искам.....
[offtopic]Като имат пари ще дават колкото си искат, мразете колкото искате, и едва ли вие сте хората който да правят отчет на парите на Реал... Без да се заяждам - лично мое мнение, някои ако мисли по дръг начин
добре
[/offtopic]
[offtopic]Като имат пари ще дават колкото си искат, мразете колкото искате, и едва ли вие сте хората който да правят отчет на парите на Реал... Без да се заяждам - лично мое мнение, някои ако мисли по дръг начин
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).
gilento93 написа:Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).
То на фифа дори и от Атлетико да копуваш не ти приема.В РЕАЛноста играят парите
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
RENAULT написа:gilento93 написа:Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
То на фифа дори и от Атлетико да копуваш не ти приема.В РЕАЛноста играят парите
на 2010 може, но искат много повече пари