Не могат да го спечелят, защото трансферната им политика е по-некадърна и от на българските отбори. Трябва си талант да правиш такива некадърни трансфери, а в същото време да имаш толкова голям бюджет.
Родриго и Винисиус например са много далеч от първия отбор. Защо са ги купили ? За бъдещото ? Ами да стоят във втория отбор, докато единия се научи да внася острота в атаката, а другия докато се научи да подава и шутира. В първия отбор трябват играчи, които могат да решат мач СЕГА! Не след 30 години.
Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетик Билбао - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетик Билбао (Неделя)
Тука чета някакви уникални смехории. Смачкали били, няколко поредни мача били класи над противника... 
Значи аз целия мач не го гледах, но ми бяха достатъчни едни последни 30 минути, за да ми стане ясно какво представлява Реал в момента. Пасове наляво и надясно, обикаляне около защитата на Билбао, опити за центрирания... Всичко отбивано без особени проблеми от гостите. Еми мерси за мачкането... Да, този мач можеше да свърши и с ваша победа предвид гредата, която видях, а е имало и първото греди. Но също така и баските можеха да ви резнат в продължението, където веднъж Куртоа спаси главата и второ Вилялибре ако не се лъжа прати мощен шут в публиката.
С тази игра сте пътници на 1/8-финала в ШЛ, пък вие продължавайте да си мислите, че играете невероятно.
Значи аз целия мач не го гледах, но ми бяха достатъчни едни последни 30 минути, за да ми стане ясно какво представлява Реал в момента. Пасове наляво и надясно, обикаляне около защитата на Билбао, опити за центрирания... Всичко отбивано без особени проблеми от гостите. Еми мерси за мачкането... Да, този мач можеше да свърши и с ваша победа предвид гредата, която видях, а е имало и първото греди. Но също така и баските можеха да ви резнат в продължението, където веднъж Куртоа спаси главата и второ Вилялибре ако не се лъжа прати мощен шут в публиката.
С тази игра сте пътници на 1/8-финала в ШЛ, пък вие продължавайте да си мислите, че играете невероятно.
- rebelheartous
- Контакти:
insaneboy1 написа:Новите ви играчи изглеждат от сакат, по-сакат. Пак старите ви играчи държат играта, Менди центрира винаги щом хване топката, ама рядко точно, Милитао го минават кат колче, Винисиус, Родриго и Йович са без коментар - доста слабичко нападение, щом Бензема е звездата смятай. Само това момче Валверде става, но скоро като се махнат ветераните тея новите ви не ги виждам, никой от тях нема качества за Реал.
Той Бензи вече толкова сезони направи на Бернабеу, че ще е някак мръснишко просто ей така да го харижат някъде. Не че Перес не е правил простотии като Касияс и Раул, но все пак. Мен ми е симпатичен, но като качества на нападател не е за Реал. Йович пък е no comment. Някакъв one-hot wonder на Айнтрахт, за който броиха чували с пари, и пича е вкарал ЦЯЛ ЕДИН гол.
Последна промяна от rebelheartous на 23 дек 2019 00:47, променено общо 1 път.
Че те Реал винаги се играeли по един и същи начин под ръководството на Зидан ... със центрирания от бековете.Само че вече Роналдо не е при тях и няма кой да им вкарва положенията.
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетик Билбао - 0:0 FT
Загубихме титлата заради домакинските си мачове , евала голям отбор сме няма що.
LevskiZavinagi написа:Смазахме всичките си противници в последните 3 мача и ще вземем само 3 точки. Скандално е това.
Къде го видя това смазване,срещу Барселона нямахме повече от едно читаво положение.
Единствено удари от разстояние на Валверде и ситуацията в която Пике изчисти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Goles del Real Madrid en los últimos 10 años naturales:
2010: 130
2011: 167
2012: 156
2013: 156
2014: 178
2015: 140
2016: 152
2017: 156
2018: 142
2019*: 100
Азар и Хамес с почти никакъв принос към Реал Мадрид през първата част от сезона .
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/EMbDc5WVUAAA4RB?format=jpg&name=medium[/rimg]
1914.1902 написа:Аз не разбирам защо Реал Мадрид не може да спечели първенството ?
Защото в повечето сезони печелят абсурдно голям брой точки, но има един отбор, който печели повече.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
След 18 мача
2015-16: 37 точки (11-4-3) 0
2016-17: 43 точки (13-4-1) -6
2017-18: 32 точки (9-5-4) +5
2018-19: 30 точки (9-3-6) +7
2019-20: 37 точки (10-7-1)
2015-16: 37 точки (11-4-3) 0
2016-17: 43 точки (13-4-1) -6
2017-18: 32 точки (9-5-4) +5
2018-19: 30 точки (9-3-6) +7
2019-20: 37 точки (10-7-1)