Президентът на Реал дава извънредна пресконференция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Президентът на Реал дава извънредна пресконференция

Мнениеот shotgun blues » 24 яну 2013 15:15

Santiago Munezz написа:
shotgun blues написа:Барселона и Юнайтед години наред печелят титли в страните си и играят финали в ШЛ ,елиминирайки големи отбори.Този отбор на РЕАЛ има 1 титла на Испания и спря ?В ШЛ Реал не е елимирал голям отбор от 2004 - Байерн Мюнхен ...Кога РЕАЛ ще покаже някакво постоянство и отново да стане големият отбор който беше,1 титла и тотално отпускане - това ли е РЕАЛ МАДРИД ?

Толкова глупости на едно място не съм чел одавна :shock: :shock:

извини ме ,я ми припомни РЕАЛ МАДРИД кой голям отбор е елиминирал от 2004 насам,и Юнайтед и Барса не играят ли финали,елиминирайки отбори като Челси,Арсенал,Милан,Реал,Байерн и т.н искам факти
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 24 яну 2013 15:27

Информациите, че играчите са поставили ултиматум за уволнението на Моуриньо са абсолютна лъжа и сериозна атака срещу клуба“, обяви президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес преди минути на извънредна пресконференция.

Според твърденията на "Марка" капитаните Икер Касияс и Серхио Рамос са се срещнали с Перес и са заплашили, че двамата, както и други играчи, ще напуснат тима, ако Моуриньо не бъде уволнен. По-рано днес президентът на „лос бланкос“ обяви извънредна пресконференция, като испанските медии очакваха да обяви, че Моуриньо ще бъде освободен след края на сезона.

„Днес няма да спазя своето правило да не говоря за неща от кухнята на отбора, заради сериозността на обвиненията, публикувани от "Марка". Не съм тук, за да говоря за Икер, за да отхвърля информацията, която бе публикувана тази сутрин. Четирима човека бяха на срещата във вторник и е абсолютна лъжа, че капитаните са говорили против наставника. Няма никакъв ултиматум, поставен от Касияс и Рамос. Информацията, публикувана днес, е чиста лъжа и сериозна атака срещу клуба“, обяви Перес на пресконференцията.

„Уважавам много пресата и винаги съм отворен към критики, независимо дали мисля, че са справедливи. Но има граници, които трябва да бъдат спазвани“, допълни президентът на Реал. /БГНЕС
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 яну 2013 15:29

shotgun blues написа:
Santiago Munezz написа:
shotgun blues написа:Барселона и Юнайтед години наред печелят титли в страните си и играят финали в ШЛ ,елиминирайки големи отбори.Този отбор на РЕАЛ има 1 титла на Испания и спря ?В ШЛ Реал не е елимирал голям отбор от 2004 - Байерн Мюнхен ...Кога РЕАЛ ще покаже някакво постоянство и отново да стане големият отбор който беше,1 титла и тотално отпускане - това ли е РЕАЛ МАДРИД ?

Толкова глупости на едно място не съм чел одавна :shock: :shock:

извини ме ,я ми припомни РЕАЛ МАДРИД кой голям отбор е елиминирал от 2004 насам,и Юнайтед и Барса не играят ли финали,елиминирайки отбори като Челси,Арсенал,Милан,Реал,Байерн и т.н искам факти

Остави го - той да си се изкаже :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 яну 2013 15:41

Абе фенчетат на барса що не си коментират реванша довечера, а не да си избиват комплексите тук!? На всички е ясно, че сте се нас*али от страх... не е нужно теми да пускате по този повод. Радвайте се там на измисленият си отбор и вижте довечера кой ще е съдия на мача, че очаквам здраво рамо да ви удари... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 24 яну 2013 16:10

levski_shampion написа:Моу е най-големия за всички времена може би,а Касияс и Рамос са най-големите бездарници и некадърници в Реал,особено оня вестникарски тигър Касияс...пълен смешник има най-малко спасяваня от всички вратари в лигата средно на мач и всеки мач на Реал,в който той пази почва от 0:1 за съперника...на Испания и аз мога да застана на вратата след като те играят с топката в 90% от времето и понякога има мачове без удари към тяхната врата!

Срам ме е, че такива неща като теб са фенове на любимия ми отбор...
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 яну 2013 16:19

Ако има раздяла (дано има ;)) м/у Реал М и Моуриньо тя ще е лятото, защото всяка от страните може да прекрати работните си взаимоотношенията с другата :!: Не е и разумно да се смени Моуриньо точно сега. Не е и толкова лесно да уволниш Моуриньо. Малко хора могат да си го позволят... Абрамович и още 2-3 :mrgreen:

ПП Специалния заслужава подобаващо отношение и съм сигурен, че той знае, къде ще го получи ;) За всички ще е най-добре да се върне в ЧЕЛСИ за сезон 2013/2014
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 яну 2013 16:33

Икер и Рамос: Никога не сме поставяли ултиматум, подкрепяме Жозе Моуриньо
Капитани на Реал Мадрид Икер Касияс и Серхио Рамос излязоха с официално комюнике, което бе разпространено в испанската преса.

1. На срещата, която проведохме с президента на Реал и изпълнителния директор на клуба, никога не сме повдигали въпроса за ултиматум спрямо треньора.

2. Като капитани на отбора и футболистите в него, категорично сме против това да ни използват имената и тези на нашите колеги в неверни информациите.

3. Ние изказваме нашата подкрепа към нашия треньор Жозе Моуриньо, който уважаваме изключително много.

4. На края, искаме да кажем на нашите привърженици и членове на Реал Мадрид, убедени сме в това, че само единството може да помогне на клуба да постига целите е предизвикателствата, които са пред нас във всеки един сезон.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 24 яну 2013 16:38

Sardukar написа:ПП Специалния заслужава подобаващо отношение и съм сигурен, че той знае, къде ще го получи ;) За всички ще е най-добре да се върне в ЧЕЛСИ за сезон 2013/2014

Това изречение ако го прочета още един път (сигурно за 50-ти) ще се гръмна :) От кога Челси стана "домът" на Моуриньо? Какво си правите изводи по 2-3ма човека, които го редят, че отношието към него е неподобващо? Или вярвате на глуспостите на медиите? Айде по-сериозно моля ви се.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 яну 2013 16:49

JohnnieWalker написа:
UltraBlue написа:Абе фенчетат на барса що не си коментират реванша довечера, а не да си избиват комплексите тук!? На всички е ясно, че сте се нас*али от страх... не е нужно теми да пускате по този повод. Радвайте се там на измисленият си отбор и вижте довечера кой ще е съдия на мача, че очаквам здраво рамо да ви удари... :evil:

1.Темата е пусната по повод статия в Гонг и нищо повече
2. Не видях избиване на комплекси
3. Измисления отбор води на твоя отбор с двуцифрен брой точки
4. Преди да говорим за съдийте погледни колко дузпи имате от началото на сезона и за какво са свирени ;)
5. На този етап няма как Барселона да се плаши от Реал... просто не сте на нивото ни ;) На нивото ни са 2 немски и 1 английски отбор. А човека наричан в Каталуня "преводача" още по-малко плаши някой... По дяволите, та той си е подвижен цирк, а и разби отбора на най-големия ни конкурент :mrgreen:

2. Аз видях...
3. Къде беше ти, когато същият този отбор беше на 13 точки зад Реал миналият сезон? Това с воденето в точките е пряко следствие от мощното съдийско рамо, на което се радвате!
4. Имаме точно 4 дузпи свирени през този сезон в Ла Лига. За сметка на това имаме доста повече вдигнати засади от вас, а много добре помним колко мача обърнахте след доста съмнителни засади. Да не говорим за гонене на играчи и прочие. Източник: http://scores.nbcsports.msnbc.com/liga/teams.asp
5. На този етап на онзи етап... иснитана е че с всеки изминал мач играете все по-трудно срещу Реал и това до голяма степен се дължи на Моуриньо. На всички е ясно че искате той да се махне от Реал, за да може пак да си разигравате коня и тази тема го доказва това!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 яну 2013 17:08

JohnnieWalker написа:
shotgun blues написа:извини ме ,я ми припомни РЕАЛ МАДРИД кой голям отбор е елиминирал от 2004 насам,и Юнайтед и Барса не играят ли финали,елиминирайки отбори като Челси,Арсенал,Милан,Реал,Байерн и т.н искам факти

Остави го - той да си се изкаже :lol:

И без да се изказвам е ясно,че отборчето на УНИЦЕФ без помоща от УЕФА щеше да ги гледа тия финали през крив макарон. ;) Още 100 години да го надуват тоя измислен барселонски балон пак няма да се доближи до големите !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”