Реал Мадрид махна кръста от емблемата си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Реал Мадрид махна кръста от емблемата си

Мнениеот Adramelech » 11 апр 2012 15:52

Ето още едно предложение към бай Флорентино. За да се хареса на всички и да спечели фенове не само сред арабите, може кръста да го замени с:

ИзображениеИзображениеИзображение

Някои хора изкараха този маркетингов похват, едва ли не смяна на името и цялата емблема :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 апр 2012 16:00

shotgun blues написа:LaRgo не се обиждай 8-) това е спортен форум и ние пишем за футболният отбор на РЕАЛ МАДРИД без да обиждаме UNBEATABLE или който и да е,не им харесва мнението ни и аз какво да направя ? - да се обидя ли :lol: Нито сме започнали да пишем във форума за да им се харесаме,нито за да ги дразним,те като искат да ни викат,мене въобще не бърка и ми е все тая и няма да им отговарям.Какъв е проблема че не сме доволни от това което става в отбора вече почти 10 години ,незнам,на някои им харесва ,на други като мен и LARGO не - ПРОБЛЕМ ???
UNBEATEBLE не му харесва какво пишем и ни праща ЛС с псувни :lol: поне на мен беше :lol: и кво да се обидя ли ?Аре стига не сме на 10

Не се обиждам. Някой хора си мислят, че само тяхното мнение е правилно. На мен и на теб не ни харесва политиката на Перес и ще си казваме какво не ни харесва.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 апр 2012 16:04

И кво толкова се е случило..?Голям проблем стана заради един кръст!В Испания сигурно на никого няма да му направи толкова голямо впечатление колкото на тукашните фенове на отбора..

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 11 апр 2012 16:07

LaRgO написа:
UNBEATABLE написа:Ей дебили спрете, че ми писна на оная работа от вас... айде спрете да мрънкате само, сменяйте отбора, като не ви харесва...
Сигурно сте забелязали, че го няма, ако не беше излязла смотаната статия... АЙДЕ МЛЪКВАЙТЕ, НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ НА НИКОЙ! Само дразните, кретенчета... омръзна ми да ви слушам помиите - ставайте фенове на Барселона и си прайте кефа!

Какво да те направя, че нямаш морал и ценностна система ?

Ти, като си голям моралист и като имаш ценностна система, кво ми го изразяваш във форума, където ще ти пишат само фенове на други отбори, които мразят клуба Реал Мадрид...
Как може едни фенове, като ULTRAS SUR да не им пука за никакви зделки със емирствата, махания на кръста, а само на вас, които даже не сте ходили да гледате Реал Мадрид на живо между всички тия фенове, когато ТЕ почнат да освиркват Флорентино, че строи хотели и т.н., тогава и ние ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ фенове, ще имаме поне малко право да се обаждаме. А, защо никой от вас двамата слабоумници не поздрави Флорентино за отворените школи из Азия, Африка и т.н., за да търси млади футболни таланти и да им даде смисъл в живота... ЗАЩО?! Само знаете да плюете!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 апр 2012 16:15

UNBEATABLE написа:Ти, като си голям моралист и като имаш ценностна система, кво ми го изразяваш във форума, където ще ти пишат само фенове на други отбори, които мразят клуба Реал Мадрид...
Как може едни фенове, като ULTRAS SUR да не им пука за никакви зделки със емирствата, махания на кръста, а само на вас, които даже не сте ходили да гледате Реал Мадрид на живо между всички тия фенове, когато ТЕ почнат да освиркват Флорентино, че строи хотели и т.н., тогава и ние ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ фенове, ще имаме поне малко право да се обаждаме. А, защо никой от вас двамата слабоумници не поздрави Флорентино за отворените школи из Азия, Африка и т.н., за да търси млади футболни таланти и да им даде смисъл в живота... ЗАЩО?! Само знаете да плюете!!!

Не знам какво мисли Ултрас Сур, но те имат много по-ефективен начин да си изразят мнението от това със скандирания на стадиона. А и на стадиона те са 1000-1500 човека, кой ще им обърне внимание ? Колкото до последното - Браво на Флорентино, много достойна постъпка. Тук се коментира едно конкретно действие, а не цялостни действия. В други теми съм похвалил Перес, че даде на Моуриньо пълна свобода за спортно-техническата част и, че уволни Валдано. Но продължавам да смятам, че за него парите са всичко на този свят!
Последна промяна от LaRgO на 11 апр 2012 16:20, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 11 апр 2012 16:15

Искаш да кажеш ,че под ръкводството на ПЕРЕЗ не е имало размахване на бели кърпи на стадиона,освиркване на отбора - този сезон освиркваха Моуриньо който каза че не му се е случвало в кариерата...с тези си действия те освиркват не само треньора и някои от футболистите ,а и човека който ги е довел и е над тях - ПЕРЕЗ :idea: Когато спорехме за тишината на БЕРНАБЕУ ти беше написал, " Ами ако вие сте на мача и не знаете песните ,ще викате ли ? " ,този факт ,че има много повече туристи на мачовете ,отколкото хора от МАДРИД на мачовете - може би означава ,че не са доволни от отбора и управлението му в последните години :idea:
А колкото до школите в АЗИЯ и Африка - трябва ли да ме интересуват - при положение че тази на самият отбор не се използва и нищо от нея не идва в първият отбор ...кво ми пука за АЗИЯ и Африка
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 11 апр 2012 16:20

LaRgO написа:
UNBEATABLE написа:Ти, като си голям моралист и като имаш ценностна система, кво ми го изразяваш във форума, където ще ти пишат само фенове на други отбори, които мразят клуба Реал Мадрид...

Не знам какво мисли Ултрас Сур, но те имат много по-ефективен начин да си изразят мнението от това със скандирания на стадиона. А и на стадиона те са 1000-1500 човека, кой ще им обърне внимание ? Колкото до последното - Браво на Флорентино, много достойна постъпка. Тук се коментира едно конкретно действие, а не цялостни действия. В други теми съм похвалил Перес, че даде на Моуриньо пълна свобода за спортно-техническата част и, че уволни Валдано.

A ти чул ли си да скандират против това Флорентино да строи хотели и да маха кръстове??? Въпроса ми е и към онова леке! :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 апр 2012 16:26

UNBEATABLE написа:A ти чул ли си да скандират против това Флорентино да строи хотели и да маха кръстове??? Въпроса ми е и към онова леке! :)

Аз и да чуя няма да разбера, защото не знам испански. А и не знам почти нищо за самата организация в ДНЕШНО ВРЕМЕ. Какво представлява, колко хора са и т.н. Факт е, че те не са това, което бяха до 2000г. А и shotgun вече ти спомена за белите кърпи, освиркванията... Това все пак не е ли някакъв протест ? Освен това и много истински фенове са извън стадиона, а според теб каква е причината за това ?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 11 апр 2012 16:30

Реал Мадрид отдавна вече не е футболен отбор, а една много печеливша компания. Така че падението им не е изненадващо.
Притеснителното е друго и е косвено свързано. Този турски адвокат, дето завел дело срещу Интер, е супер жалък, и ми е интересно Интер защо не са му завели контрадело да си махнат турците полумесеца от знамето. Пък и турците най-малко трябва да мрънкат за кръстоносните походи, те са единствената ислямска държава сигурно, дето не е страдала от тия походи.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 11 апр 2012 16:32

LaRgO написа:
UNBEATABLE написа:A ти чул ли си да скандират против това Флорентино да строи хотели и да маха кръстове??? Въпроса ми е и към онова леке! :)

Аз и да чуя няма да разбера, защото не знам испански. А и не знам почти нищо за самата организация в ДНЕШНО ВРЕМЕ. Какво представлява, колко хора са и т.н. Факт е, че те не са това, което бяха до 2000г. А и shotgun вече ти спомена за белите кърпи, освиркванията... Това все пак не е ли някакъв протест ? Освен това и много истински фенове са извън стадиона, а според теб каква е причината за това ?

Знаете, че там изискванията са големи... два Х-а и виж, какво става... причината е играта на отбора, а не президента, да не би той да ги тренира...
Истински фенове много относително... : Въпрос:
Какво е да си истински фен ?! :)

Върни се в “Реал Мадрид”