КнК: Барселона - Реал Мадрид 25.01, 23:00 (реванш)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Моуриньо: Момчетата ми знаеха, че ...
castiel , що не пробва да гледаш мача и след това да пишеш
- POPCORN
- Контакти:
съдита беше пълен нещастник.аз където нито харесвма реал нито барса, се ядосах много как може така съдия да ощети даден отбор.тия Барселона са същите като Манчестър!Все им свирят лекичко така в дербитата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Кой е чистия гол, бе? Странни разбирания за чисти голове имаш.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: КнК: Барселона - Реал Мадрид 25.01, 23:00 (реванш)
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/423994_365064850187253_100000512243024_1426717_1945790986_n.jpg[/wrapimg]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Моуриньо: Момчетата ми знаеха, че ...
Както Реал недоволстват от съдята, така и Барселона могат да са недоволни. Извършиха 3 принудителни смени(случайно или не в две от тях беше замесен Пепе, за кой ли път?) и съдята не показа никакви картони(пак за кой ли път). Диара - същото нещо, влизането на Гранеро срещу Пике - без коментар. А съдята беше ужасно слаб
Гледал съм достатъчно мачове и ми писнало в най-доброто дерби в европа , част от играчите да се държат като маймуни , вместо да играят футбол !!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
noi написа:Както Реал недоволстват от съдята, така и Барселона могат да са недоволни. Извършиха 3 принудителни смени(случайно или не в две от тях беше замесен Пепе, за кой ли път?) и съдята не показа никакви картони(пак за кой ли път). Диара - същото нещо, влизането на Гранеро срещу Пике - без коментар. А съдята беше ужасно слаб
Хахаха Иниеста така се метна,че чак се самоконтузи.Другата я не беше принудителна,А червения картон но комент..
Междодругото забелязахте ли Меси на 2-3 пъти как фаъулира Пепе,защо ли не му дадоха 2 жълти..
chelseabg написа:noi написа:Както Реал недоволстват от съдята, така и Барселона могат да са недоволни. Извършиха 3 принудителни смени(случайно или не в две от тях беше замесен Пепе, за кой ли път?) и съдята не показа никакви картони(пак за кой ли път). Диара - същото нещо, влизането на Гранеро срещу Пике - без коментар. А съдята беше ужасно слаб
Хахаха Иниеста така се метна,че чак се самоконтузи.Другата я не беше принудителна,А червения картон но комент..
Междодругото забелязахте ли Меси на 2-3 пъти как фаъулира Пепе,защо ли не му дадоха 2 жълти..
Може би защото не показа червени картони на Диара и Пепе, как мислиш?
castiel написа:"
Не съм фен нито на Барса нито на Реал , просто в тези двубои симпатизирам на Барса , заради грубата игра на Реал и непрестанното спорене със съдията и нажежаване на мача.
+1
А на всички, дето ще се изкажат по-надолу за съдията, да кажа само, че ако в 41-та минута съдията си беше изгонил Диара, всичко щеше да бъде съвсем друго. После се започна с компенсацийки, въобще съдията изтърва мача...
[quote="castiel]Феновете на Реал да кажат и те , харесва ли им тази игра която показва Реал под ръковството на моуриньо ??? Преди можеше да не бяха минавали осминафинал в шл , но играеха красив атакуващ футбол без груби маймуни като Пепе и Марсело..Не му отива на 9-КРАТЕН ШАМПИОН /рекорд/ на Европа да излиза на своя стадион за равен и да прекара мача в своята половина !!! [/quote]
Аз като фен на футбола съм изключително впечатлен от начина по който играе Реал сега!
Агресивно(макар и с цената на нарушения),АТАКУВАЩО,страхотни контри... двата тролея отзад -Пике и Пуйол са истински късметлий
определено и на мен играта им ми носи мн повече наслада отколкото "цък-цък" играта по оста център халф-опорен халф-бек 426 пъти(може и в друг ред
) докато се изнесе топката
И феновете на Барса сигурно виждат че футбола им става все по-познат и отегчаващ и играят по-слабо!
Аз като фен на футбола съм изключително впечатлен от начина по който играе Реал сега!
Агресивно(макар и с цената на нарушения),АТАКУВАЩО,страхотни контри... двата тролея отзад -Пике и Пуйол са истински късметлий
определено и на мен играта им ми носи мн повече наслада отколкото "цък-цък" играта по оста център халф-опорен халф-бек 426 пъти(може и в друг ред
И феновете на Барса сигурно виждат че футбола им става все по-познат и отегчаващ и играят по-слабо!