Честита победа на всички, беше феноменална вечер. Наще играха перфектно второто полувреме, през първото не си даваха чак толкова зор. Страхотен Адебайор, страхотен Ди Мария, страхотен Роналдо. Марсело отново беше на висота, не мисля, че видях момент в който спря да тича, а беше под въпрос за мача. Дори и в най-пристрастната си прогноза не бих казал, че Реал ще бият по такъв начин. На 90 минути сме от 1/2 финала, направо не мога д анамеря думи да опиша емоциите, които изпитвам в момента.
PARA SIEMPRE REAL MADRID
Реал Мадрид - Тотнъм - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Тотнъм - 4:0 FT
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Страхотна победа ! Червеният картон реши мача, не че и без него нямаше да ги бием.
Второто полувреме Тотнъм не знаеха къде се намират, губеха топката още в наказателното си поле.
Но още нищо не е решено.Има още един мач и нищо не се знае...хахаха глупости, честито класиране на полуфинал на всички фенове на Реал.
Чакаме Барселона, но и на Шахтьор ще се радвам.
Второто полувреме Тотнъм не знаеха къде се намират, губеха топката още в наказателното си поле.
Но още нищо не е решено.Има още един мач и нищо не се знае...хахаха глупости, честито класиране на полуфинал на всички фенове на Реал.
Чакаме Барселона, но и на Шахтьор ще се радвам.
Явно традициите са си наистина много важно нещо във футбола. Адебайор два месеца не може да вкара гол за Реал Мадрид, всеки мач прави уникални пропуски, днес от две положения, вкара и двете, а особено второто си беше наистина изключително майсторско. Срещу Тотнъм има вече 10 гола в 10 мача.Единствено ме е яд, че имахме пет футболисти висящи с картони и само Пепе си го изчисти за реванша. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Явно традициите са си наистина много важно нещо във футбола. Адебайор два месеца не може да вкара гол за Реал Мадрид, всеки мач прави уникални пропуски, днес от две положения, вкара и двете, а особено второто си беше наистина изключително майсторско. Срещу Тотнъм има вече 10 гола в 10 мача.Единствено ме е яд, че имахме пет футболисти висящи с картони и само Пепе си го изчисти за реванша.
Ами няма да ги пуска на реванша.То дали ще си изкарат жълти картони и ще пропуснат реванша или направо няма да ги пусне на реванша е едно и също.
- Frankie Lampard
- Контакти:
LaRgO написа:Madridist написа:Явно традициите са си наистина много важно нещо във футбола. Адебайор два месеца не може да вкара гол за Реал Мадрид, всеки мач прави уникални пропуски, днес от две положения, вкара и двете, а особено второто си беше наистина изключително майсторско. Срещу Тотнъм има вече 10 гола в 10 мача.Единствено ме е яд, че имахме пет футболисти висящи с картони и само Пепе си го изчисти за реванша.
Ами няма да ги пуска на реванша.То дали ще си изкарат жълти картони и ще пропуснат реванша или направо няма да ги пусне на реванша е едно и също.
Не е ! Ами, ако си го изкарат в първия мач срещу Барселона ? Освен ако не се чистят за полуфиналите, за което имам известни съмнения.
Frankie Lampard написа:LaRgO написа:Madridist написа:Явно традициите са си наистина много важно нещо във футбола. Адебайор два месеца не може да вкара гол за Реал Мадрид, всеки мач прави уникални пропуски, днес от две положения, вкара и двете, а особено второто си беше наистина изключително майсторско. Срещу Тотнъм има вече 10 гола в 10 мача.Единствено ме е яд, че имахме пет футболисти висящи с картони и само Пепе си го изчисти за реванша.
Не е ! Ами, ако си го изкарат в първия мач срещу Барселона ? Освен ако не се чистят за полуфиналите, за което имам известни съмнения.
Е нали след 1/4 финалите се чистят картоните ? Може и да греша, незнам.
Madridist написа: Адебайор два месеца не може да вкара гол за Реал Мадрид, всеки мач прави уникални пропуски, днес от две положения, вкара и двете, а особено второто си беше наистина изключително майсторско.
Довечера подобно нещо ще направи и Фернандо Торес срещу Манчо ! ...
Много го оплюваха, че нямал нито един гол, но такива футболисти могат да заслужат и последното пени дадено за тях само с един-два гола, които да класират отбора им напред или пък да донесат титлата ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RaVDHMKrnSI&hd=1[/youtube][/center]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- vladimirvichev
- Контакти:
Реал бе над Тотнъм и заслужено е на полуфинал. Sorry, че съдията изгони Крауч много рано, но и двете му влизания бяха за картон. Единствено заради ранното време можеше да се остави англичанина на терена. Браво на Мадрид и чакаме хипер-дербито:
http://sportown.blogspot.com/2011/04/blog-post_06.html
http://sportown.blogspot.com/2011/04/blog-post_06.html
Този потребител на форума Mourinio,с този аватар
,след жребия каза това:
Да го питам още ли мисли така? И....... като трябва да дразни,тука е пръв,ама ако трябва сега да влезне във форума и да каже : Честита победа!-го няма.Къде може да е? Ами в дупката.Къде на друго място.
Не ми се изборяват другите....те си се знаят....
Mourinio написа:Ще си говорим след 1/4 финала, Тотнъм ще води тежка битка с Барса на 1/2 финала, но ще им е трудно
Да го питам още ли мисли така? И....... като трябва да дразни,тука е пръв,ама ако трябва сега да влезне във форума и да каже : Честита победа!-го няма.Къде може да е? Ами в дупката.Къде на друго място.
Не ми се изборяват другите....те си се знаят....