Keyser Soze написа:И от мен хепи бъртдей на Жозе Моуриньо - човекът, заради когото е измислена думата БОГ!
Нищо такова не е измисляно за него, бре, Кайзере. Дори и прякора си сам си го е измислил.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Keyser Soze написа:И от мен хепи бъртдей на Жозе Моуриньо - човекът, заради когото е измислена думата БОГ!
Btovfan80 написа:По темата: ЧРД!
П.С. Феновете на Барса да не злорадстват, защото снощи за пореден път, ако не беше чернодрешкото, се бяха оакали! Такъв измислен червен картон не бях виждал в последно реме! Да не говорим, че всяко докосване до футболист на цирковата трупа, беше санкционирано!
Sardukar написа:vladitol написа:Те в Испания го освиркват и искат да го махат, вие му честитите
Само да се върне в ЧЕЛСИ и отивам в Лондон веднага! В момента е ерата на СПЕЦИАЛНИЯ! Няма друга личност свързана с футбола, която да провокира толкова емоцииВсеки може да си направи сметката, щом фенове на ЧЕЛСИ и Интер гледат мачове на Реал М заради него!
Артилериста написа:Sardukar написа:vladitol написа:Те в Испания го освиркват и искат да го махат, вие му честитите
Само да се върне в ЧЕЛСИ и отивам в Лондон веднага! В момента е ерата на СПЕЦИАЛНИЯ! Няма друга личност свързана с футбола, която да провокира толкова емоцииВсеки може да си направи сметката, щом фенове на ЧЕЛСИ и Интер гледат мачове на Реал М заради него!
Много от тези фенове гледат "Ел класико",а не всички мачове и то заради машината наречена Барселона
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
[/center]fcb_bg написа:Keyser Soze написа:И от мен хепи бъртдей на Жозе Моуриньо - човекът, заради когото е измислена думата БОГ!
Нищо такова не е измисляно за него, бре, Кайзере. Дори и прякора си сам си го е измислил.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта