ШЛ: Реал Мадрид - Олимпик Лион 4:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Олимпик Лион 4:0 (FT)

Мнениеот TodorT » 18 окт 2011 23:46

Честита победа на всички мадридисти! Като цяло слаб мач! Лион бяха уплашени и нищо не играха... и така максимално ни улесниха :) Въпреки победата не съм доволен от играта! Допускат се детински грешки в защита в никакви ситуации и ако Лион бяха по-концентрирани щяхме да си изпатим :evil: Да не са ни уроки, но в момента и двамата ни нападатели се намират в страхотна форма! :) Кака трябва да е титуляр! С влизането си внесе настроение и играта много се разнообрази :) Роналдо цял мач ми лази по нервите! Много СЛАБ мач! :evil: Изкара си и глупав картон накрая и ако не действаше толкова индивудиално петият гол във вратата на Лорис щеше да стане факт! Вижда се, че в много мачове отборът играе за него... ама в някой моменти се изисква ТОЙ да играе ЗА отбора! :evil: Очаквах повече и от Ди Мария. Мога да отлича хубавото включване и на Коентрао :) Още веднъж честита победа! Лека нощ! :)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 окт 2011 10:02

Като гледам,нещо няма тръпка :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Ал Бънди
Контакти:

Мнениеот Ал Бънди » 19 окт 2011 10:12

TodorT написа:Честита победа на всички мадридисти! Като цяло слаб мач! Лион бяха уплашени и нищо не играха... и така максимално ни улесниха :) Въпреки победата не съм доволен от играта! Допускат се детински грешки в защита в никакви ситуации и ако Лион бяха по-концентрирани щяхме да си изпатим :evil: Да не са ни уроки, но в момента и двамата ни нападатели се намират в страхотна форма! :) Кака трябва да е титуляр! С влизането си внесе настроение и играта много се разнообрази :) Роналдо цял мач ми лази по нервите! Много СЛАБ мач! :evil: Изкара си и глупав картон накрая и ако не действаше толкова индивудиално петият гол във вратата на Лорис щеше да стане факт! Вижда се, че в много мачове отборът играе за него... ама в някой моменти се изисква ТОЙ да играе ЗА отбора! :evil: Очаквах повече и от Ди Мария. Мога да отлича хубавото включване и на Коентрао :) Още веднъж честита победа! Лека нощ! :)

Нека не сме чак максималисти за този мач. На мен ми хареса играта. Реал изцяло си контролираше мача. Наистина имаше грешки в защита, но ги отдавам повече на отпускане след доброто начало. И за мен Кака трябва да е титуляр - с него играта в нападение е доста по разнообразна. Роналдо направи слаб мач, но да не забравяме, че в събота даде няколко асистенции и е с основен принос за хет-трика на Игуаин. Мач с мач не си приличат. Честита победа и гледаме напред 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 окт 2011 12:02

Според мен в следващите 10 години Лион няма да вземат и точка от Реал. Толкова мъка ви донесоха, че сега по малко от 3-4 на нула няма да се оттърват.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 окт 2011 12:47

Ал Бънди написа:

Нека не сме чак максималисти за този мач. На мен ми хареса играта. Реал изцяло си контролираше мача. Наистина имаше грешки в защита, но ги отдавам повече на отпускане след доброто начало. И за мен Кака трябва да е титуляр - с него играта в нападение е доста по разнообразна. Роналдо направи слаб мач, но да не забравяме, че в събота даде няколко асистенции и е с основен принос за хет-трика на Игуаин. Мач с мач не си приличат. Честита победа и гледаме напред 8-)

Реал контролираше мача, защото Лион нищо не правеха, за да ни противодействат... след втория гол французите бяха в нокаут... те самите нямаха търпение мачът да свърши :oops: Както и да е ... все пак 3 точки срещу неудобен съперник :)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 19 окт 2011 13:55

TodorT написа:Честита победа на всички мадридисти! Като цяло слаб мач! Лион бяха уплашени и нищо не играха... и така максимално ни улесниха :) Въпреки победата не съм доволен от играта! Допускат се детински грешки в защита в никакви ситуации и ако Лион бяха по-концентрирани щяхме да си изпатим :evil: Да не са ни уроки, но в момента и двамата ни нападатели се намират в страхотна форма! :) Кака трябва да е титуляр! С влизането си внесе настроение и играта много се разнообрази :) Роналдо цял мач ми лази по нервите! Много СЛАБ мач! :evil: Изкара си и глупав картон накрая и ако не действаше толкова индивудиално петият гол във вратата на Лорис щеше да стане факт! Вижда се, че в много мачове отборът играе за него... ама в някой моменти се изисква ТОЙ да играе ЗА отбора! :evil: Очаквах повече и от Ди Мария. Мога да отлича хубавото включване и на Коентрао :) Още веднъж честита победа! Лека нощ! :)

Роналдо и в този мач има асистенция, тоя сезон е направил 6 или 7 асистенций и е отбелязал още толкова голове, какво си недоволен пак?! Само знаете да говорите...

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 19 окт 2011 14:02

Имах чувството, че още с първия съдийски сигнал Лион чакаха да минат тези 90 минути на терор и да се отърват, с колкото могат по-малко... Не очаквах да играят толкова слабо и докато преди мача 4-0 ми се виждаше смешна прогноза, сега осъзнавам, че им е било малко - можехме да им напълним кошницата с 2-3 парчета... Реал непрекъснато в атака, успешна преса, непозволяваща на французите да изнесат топката, които играха безидейно с единични хубави контраатаки, но до там... Мачът във Франция ще е по-показателен от този! Слаб мач за Йозил, въпреки частичните добри включвания в атака и гола (който беше до голяма степен късмет)... Вижда се, че Кака трябва да е титуляр на негово място! Добри минути за Коентрао и Игуаин! Браво и на Кедира за първия му гол в Реал! Честито на всички мадридисти! 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2011 15:07

Веднага да се размени Ди (мека) Мария за (е)Бастош!!!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 19 окт 2011 18:11

blue avalanche написа:Веднага да се размени Ди (мека) Мария за (е)Бастош!!!

Ти луд ли си ?

Върни се в “Реал Мадрид”