Филаделфия Юниън - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Филаделфия Юниън - Реал Мадрид, (4:00 БГ, 24/07)
И аз ще правя сефте за подготовката с този мач 
петицата не мърда
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- options_1912
- Контакти:
- paceto
- Контакти:
Добре е няма нужда да натискаме, че ще стане лошо и интригата ще се изгуби още повече 
След втория гол, сами искахме да вкараме вълка в кошарата. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Много уморени са играчите...Резултата е добър,но играта не ми хареса.Все пак отсъстват доста футболисти.
Играта и на двата отбора е на доста ниско ниво, особено в защитен план. Просто без трима от четиримата титулярни бранители изглеждаме много зле. Никаква координация, индивидуални грешки и т.н. Най-добре играят Касияс и Йозил, Кайехон също ми прави доста добро впечатление. Много е бърз, добре се освобождава от съперниците и играе с хъс.
Американците имат доста добра халфова линия, особено в офанзивен план, но нападателите и защитниците им са трагедия. Имам чувството, че съдията е решил да им помага, за да не стане твърде разгромен резултата. Качеството на стрийма не е много добро и не дават повторения, но поне едно от трите спорни положения в наказателното поле на Филаделфия ще да е било дузпа.
За доста дълъг период от време играехме тики-така, заради проблеми с изнасяне на топката. Доста нетипично за Реал Мадрид, но да не забравяме, че това не е истинското лице на "белите"
Американците имат доста добра халфова линия, особено в офанзивен план, но нападателите и защитниците им са трагедия. Имам чувството, че съдията е решил да им помага, за да не стане твърде разгромен резултата. Качеството на стрийма не е много добро и не дават повторения, но поне едно от трите спорни положения в наказателното поле на Филаделфия ще да е било дузпа.
За доста дълъг период от време играехме тики-така, заради проблеми с изнасяне на топката. Доста нетипично за Реал Мадрид, но да не забравяме, че това не е истинското лице на "белите"
Доста грешки допускаме в завършващия пас 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Re: Филаделфия Юниън - Реал Мадрид - 1:2 FT
Така става когато смениш целият състав и да пуснеш все млади 
Не си правете кой знае какви изводи от тези мачове
Не си правете кой знае какви изводи от тези мачове
Това е най-слабия мач за Реал от началото на подготовката,но се видя очевидно че играчите са много уморени.Щом Пепе не можеше да ходи,където друг пък мачка с тичане и физика,значи просто са в такъв етап от подготовката в който има повече тичане.Все пак добре че победихме.