Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

4akala
Контакти:

Re: Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010

Мнениеот 4akala » 10 яну 2011 22:33

Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 яну 2011 22:37

luddeN написа:Според мене отборът, който ще спечели ШЛ ще е от Испания - Барса или Реал. Към този момент отборите в Англия не могат да се мерят със споменатите два отбора. Надявам се това да сме ние, разбира се. Ако навлезем в ритъм няма кой да ни спре.

Според мен, моментната форма не е толкова определяща. Последният победител в ШЛ,спомняш ли си каква му беше формата по това време на годината. Иначе ако трябва да давам проценти, определено отборът с най-голям шанс за трофея е Барселона.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 10 яну 2011 22:38

MaCuMo написа:
4akala написа:Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.

с "НО" и "АКО" можем да си пишем цяла вечер, вендга казвам "АКО" един съдия преди 2 години беше дал поне една дузпа за Челси в един полуфинал, Барса нямаше да има титлата си от шампионската лига!!! така е "НО" и "АКО" за мен не важат

Прав си, също и "АКО" един друг съдия на мача Интер - Барса беше отсъдил засада, която бе явна, на Милито, Интер нямаше да имат титлата си от ШЛ. Тогава резултата стана 3:1, а можеше да бъде 2:1, което е далеч по-добре от 3:1. Лошото, че всичко е миналато, и никой и нищо не може да го промени.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 10 яну 2011 22:38

4akala написа:Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.

с "НО" и "АКО" можем да си пишем цяла вечер, вендга казвам "АКО" един съдия преди 2 години беше дал поне една дузпа за Челси в един полуфинал, Барса нямаше да има титлата си от шампионската лига!!! така е "НО" и "АКО" за мен не важат
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 10 яну 2011 22:50

[offtopic]'45 Hercules 4-0 Atl. Madrid

Това истина ли е? :shock: :o :roll: Ние така трябва да ги бием, тогава с 10+ на 0... :o[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 10 яну 2011 23:25

4akala написа:Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.

Това за 3-4 метра засада никъде не го казвай вече ,че е много смешно.
[offtopic]Изображение[/offtopic]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 10 яну 2011 23:42

sl321 написа:
4akala написа:Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.

Това за 3-4 метра засада никъде не го казвай вече ,че е много смешно.
[offtopic]Изображение[/offtopic]

[offtopic]не е 3,4 метра , но е явна засада :mrgreen: отделно имаше и дузпа срещу Алвеш същия този мач,но да не се връщаме назад :)[/offtopic]

Поздрави за Жозе.Заслужено е номер 1 за 2010 , колкото и да ми е неприятен.Ако не беше той Интер щяха да си джиткат около 1/8 или макс 1/4 финалите... Все пак бях за чичко Висенте.Един велик треньор за мен,несправедливо изгонен от Реал 2003та година.Дано догодина Пеп да е победител в класацията :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 11 яну 2011 00:09

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 16:25

Аз бях за Дел Боске,защото да събереш играчи от различни отбори, играещи всеки със своя си начин и да вземеш Мондиала си е голяма работа. Макар, че според мен, голяма заслуга за Световната титла има и Арагонес и в частност Гуардиола. Първият изгради този отбор, вторият даде готово, сработено ядро от играчи.
Моуриньо си залужи приза най-вече с трофеите и с факта, че (да не се обиждат феновете на Интер) ги взе с отбор, който само си мечтаеше за ШЛ и шампион по презумпция от 5 години в Италия. Иначе сезонът на Интер не беше кой знае колко впечатляващ. Не видяхме кой знае каква стилна игра, титлата я взеха малко щастливо след загубата на Рома у дома в края, представянето им в ШЛ се свързва единствено с 5 мача в елиминациите, никой не споменава, че едва издрапаха от групата. Но за треньор на годината явно натежаха трофеите на Моу, и факта, че Испания беше Европейски шампион. Ако не бяха такъв, може би Дел Боске щеше да вземе приза.

Имам една теория - Моу настояваше за връчване на Златната топка на Снайдер, което си е разбираемо. Едно, че другите бяха от Барса, по които хули всеки ден, второ, че е бивш негов подопечен. Но дали не е искал до някаква степен топката за Снайдер, за да подчертае собствените си успехи? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Реал Мадрид”