Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010
Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.
luddeN написа:Според мене отборът, който ще спечели ШЛ ще е от Испания - Барса или Реал. Към този момент отборите в Англия не могат да се мерят със споменатите два отбора. Надявам се това да сме ние, разбира се. Ако навлезем в ритъм няма кой да ни спре.
Според мен, моментната форма не е толкова определяща. Последният победител в ШЛ,спомняш ли си каква му беше формата по това време на годината. Иначе ако трябва да давам проценти, определено отборът с най-голям шанс за трофея е Барселона.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
MaCuMo написа:4akala написа:Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.
с "НО" и "АКО" можем да си пишем цяла вечер, вендга казвам "АКО" един съдия преди 2 години беше дал поне една дузпа за Челси в един полуфинал, Барса нямаше да има титлата си от шампионската лига!!! така е "НО" и "АКО" за мен не важат
Прав си, също и "АКО" един друг съдия на мача Интер - Барса беше отсъдил засада, която бе явна, на Милито, Интер нямаше да имат титлата си от ШЛ. Тогава резултата стана 3:1, а можеше да бъде 2:1, което е далеч по-добре от 3:1. Лошото, че всичко е миналато, и никой и нищо не може да го промени.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
4akala написа:Честито на Моуриньо,конкуренция при треньорите нямаше след като Моуриньо спечели всичко,но....Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.
с "НО" и "АКО" можем да си пишем цяла вечер, вендга казвам "АКО" един съдия преди 2 години беше дал поне една дузпа за Челси в един полуфинал, Барса нямаше да има титлата си от шампионската лига!!! така е "НО" и "АКО" за мен не важат

[offtopic]'45 Hercules 4-0 Atl. Madrid
Това истина ли е?
Ние така трябва да ги бием, тогава с 10+ на 0...
[/offtopic]
Това истина ли е?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010
НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!!!!
4akala написа:Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.
Това за 3-4 метра засада никъде не го казвай вече ,че е много смешно.
[offtopic]
[/offtopic]Re: Моуриньо взе "Златната топка" за най-добър треньор за 2010
sl321 написа:4akala написа:Тука има едно голямо НО и по паметливите от вас сигурно си спомнят Интер как отстрани Барселона след 3:1 в Милано и загуба 0:1 на "Камп Ноу" или по точно скандалният 3-ти гол на Д.Милито в първия мач,който беше отбелязан от 3-4 метра засада.Ако не беше фрапантната грешка на съдията Жозе щеше да си остане само с титлата в Италия и мисля купата на Италия(не съм сигурен за последната).И можеби днес нямаше да е той носител на тази награда.
Това за 3-4 метра засада никъде не го казвай вече ,че е много смешно.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic]не е 3,4 метра , но е явна засада
Поздрави за Жозе.Заслужено е номер 1 за 2010 , колкото и да ми е неприятен.Ако не беше той Интер щяха да си джиткат около 1/8 или макс 1/4 финалите... Все пак бях за чичко Висенте.Един велик треньор за мен,несправедливо изгонен от Реал 2003та година.Дано догодина Пеп да е победител в класацията
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Кой как е гласувал http://estaticos.marca.com/deporte/futb ... adores.pdf
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Аз бях за Дел Боске,защото да събереш играчи от различни отбори, играещи всеки със своя си начин и да вземеш Мондиала си е голяма работа. Макар, че според мен, голяма заслуга за Световната титла има и Арагонес и в частност Гуардиола. Първият изгради този отбор, вторият даде готово, сработено ядро от играчи.
Моуриньо си залужи приза най-вече с трофеите и с факта, че (да не се обиждат феновете на Интер) ги взе с отбор, който само си мечтаеше за ШЛ и шампион по презумпция от 5 години в Италия. Иначе сезонът на Интер не беше кой знае колко впечатляващ. Не видяхме кой знае каква стилна игра, титлата я взеха малко щастливо след загубата на Рома у дома в края, представянето им в ШЛ се свързва единствено с 5 мача в елиминациите, никой не споменава, че едва издрапаха от групата. Но за треньор на годината явно натежаха трофеите на Моу, и факта, че Испания беше Европейски шампион. Ако не бяха такъв, може би Дел Боске щеше да вземе приза.
Имам една теория - Моу настояваше за връчване на Златната топка на Снайдер, което си е разбираемо. Едно, че другите бяха от Барса, по които хули всеки ден, второ, че е бивш негов подопечен. Но дали не е искал до някаква степен топката за Снайдер, за да подчертае собствените си успехи?
Моуриньо си залужи приза най-вече с трофеите и с факта, че (да не се обиждат феновете на Интер) ги взе с отбор, който само си мечтаеше за ШЛ и шампион по презумпция от 5 години в Италия. Иначе сезонът на Интер не беше кой знае колко впечатляващ. Не видяхме кой знае каква стилна игра, титлата я взеха малко щастливо след загубата на Рома у дома в края, представянето им в ШЛ се свързва единствено с 5 мача в елиминациите, никой не споменава, че едва издрапаха от групата. Но за треньор на годината явно натежаха трофеите на Моу, и факта, че Испания беше Европейски шампион. Ако не бяха такъв, може би Дел Боске щеше да вземе приза.
Имам една теория - Моу настояваше за връчване на Златната топка на Снайдер, което си е разбираемо. Едно, че другите бяха от Барса, по които хули всеки ден, второ, че е бивш негов подопечен. Но дали не е искал до някаква степен топката за Снайдер, за да подчертае собствените си успехи?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.