Официално: Йозил в Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Официално: Йозил в Реал Мадрид

Мнениеот durex » 17 авг 2010 18:14

hajitsu написа:Трансферът на Месут Йозил от Вердер в Реал Мадрид вече е факт, съобщиха официално двата клуба и водещите медии в Германия и Испания преди минути. Според вестник "АС" трансферната сума е около 15 млн. евро, а договорът на немския национал с "лос бланкос" съвсем скоро ще бъде подписан и ще е за срок от шест години.

Днес следобед Йозил дойде на тренировката на бременчани и след деветминутен разговор в клубния офис излезе с яснота за бъдещето си. "Не мога да кажа нищо. Уважете решението ми!", бе лаконичният коментар на плеймейкъра. "По този начин уважаваме желанието на Месут да направи следващата крачка в кариерата си", потвърди спортният директор на Вердер (Бремен) Клаус Алофс.

Значи ВДВ ще е резерва..спокойно може да ни го дадете при нас за да го направим следващата звезда след Снайдер ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 авг 2010 18:18

pepino_po написа:Ти си ненормален... Как изобщо може да сравняваш Фабрегас с тоя резняк. Все едно е да сравниш Дани Младенов с Лео Меси!!!
Какъв е тоя Йозил??? Честно ми кажи - ти преди световното беше ли чувал за него.

Не се притеснявай ще чуваш много.А Фабрегас какво е направил бее? Вечната надежда...Ае стига глупости...Ще се види през сезона.Когато взимахеме недоразумения като Гаго и Хайнце никой не рева.Сега като взимаме супер футболити със перспектива и класа, не трябвало.Пък и някой да ви пита вас?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 авг 2010 18:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bm2rVCprVDM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--M1HroGkKg&feature=related[/youtube]
На втория клип 4.33 мин ми е любим момент :mrgreen: .Специален поздрав за почитателите на английския национален отбор!!!
Последна промяна от sl321 на 17 авг 2010 18:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2010 18:38

sl321 написа:
pepino_po написа:Ти си ненормален... Как изобщо може да сравняваш Фабрегас с тоя резняк. Все едно е да сравниш Дани Младенов с Лео Меси!!!
Какъв е тоя Йозил??? Честно ми кажи - ти преди световното беше ли чувал за него.

Не се притеснявай ще чуваш много.А Фабрегас какво е направил бее? Вечната надежда...Ае стига глупости...Ще се види през сезона.Когато взимахеме недоразумения като Гаго и Хайнце никой не рева.Сега като взимаме супер футболити със перспектива и класа, не трябвало.Пък и някой да ви пита вас?

Ама пич никой не реве. За нас е по-добре да взимате такива олигофрени като резняка и другия смешник Кедира, а да махате играчи като Снайдер и Робен (не го харесвам, но си е голям футболист).

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 авг 2010 18:40

Leooo написа::shock: :shock: :shock: тази година Реал чупи Глупомера , взима играчи , които не са им нужни , важно е да има някой в защита а там взеха само дъртия Карвальо !

Абе ей що не си стоиш във вашия форум... може би, защото е хванал паяжини... от Барселона до Мадрид се вижда, че ТИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ! ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА НЕ ПУСКАШ ОТГОВОРИ НА ЧУЖДИТЕ ТЕМИ! ТУК Е ФОРУМА НА РЕАЛ, СЛЕДОВАТЕЛНО САМО ЗА ФЕНОВЕ НА ТОЗИ ОТБОР! А НА ДРУГИТЕ ЩЕ КАЖА ПРОСТО ДА ГО ИГНОРИРАТ И ДА НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ТАКИВА ЗЛОБНИ ХЕЙТЪРИ!!!
Последна промяна от hajitsu на 17 авг 2010 18:56, променено общо 1 път.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 авг 2010 18:41

pepino_po написа:Ама пич никой не реве. За нас е по-добре да взимате такива олигофрени като резняка и другия смешник Кедира, а да махате играчи като Снайдер и Робен (не го харесвам, но си е голям футболист).

Изгледай горните клипчета ( въпреки че те нищо не означават защото тряба да се гледа настоящето) и пак говори "олигофрени".Рядко интелигентни отигравания.Ама това е просто мое мнение.Може би да нямам вкус за красивото във футбола.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2010 18:45

sl321 написа:
pepino_po написа:Ама пич никой не реве. За нас е по-добре да взимате такива олигофрени като резняка и другия смешник Кедира, а да махате играчи като Снайдер и Робен (не го харесвам, но си е голям футболист).

Изгледай горните клипчета ( въпреки че те нищо не означават защото тряба да се гледа настоящето) и пак говори "олигофрени".Рядко интелигентни отигравания.Ама това е просто мое мнение.Може би да нямам вкус за красивото във футбола.

С риск да те засегна, ще кажа, че ако наистина имаше вкус към красивото във футбола щеше да си фен на Барса. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2010 18:47

А и сега е излишно да водим тоя спор. Може накрая на сезона пак да поспорим.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 авг 2010 18:52

pepino_po написа:С риск да те засегна, ще кажа, че ако наистина имаше вкус към красивото във футбола щеше да си фен на Барса. ;) :mrgreen:

Аз съм фен на Реал от 1991 г. От тогава е имало периоди във които Реал са играли много красив футбол.И въпреки че миналия сезон беше провал за нас от гледна точка на трофеи,мисля че Реал игра много красив и зрелищен футбол.Това не означава че не харесвам това което прави Барселона в момента.Но аз не мога да съм от всеки отбор който има добър период в неговата история.
А точно в периода в който в Реал бяха Робен,Снайдер,Хайнце и т.н играта ни беше катастрофа....

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2010 19:12

sl321 написа:
pepino_po написа:С риск да те засегна, ще кажа, че ако наистина имаше вкус към красивото във футбола щеше да си фен на Барса. ;) :mrgreen:

Аз съм фен на Реал от 1991 г. От тогава е имало периоди във които Реал са играли много красив футбол.И въпреки че миналия сезон беше провал за нас от гледна точка на трофеи,мисля че Реал игра много красив и зрелищен футбол.Това не означава че не харесвам това което прави Барселона в момента.Но аз не мога да съм от всеки отбор който има добър период в неговата история.
А точно в периода в който в Реал бяха Робен,Снайдер,Хайнце и т.н играта ни беше катастрофа....

Беше катастрофа, защото имахте много слаб треньор.
Аз съм фен на Барса още преди да вземат Ицо там. От тогава насам най-силният отбор който сте имали беше на Дел Боске със Зидан, Раул, Роберто Карлуш... Изобщо не ми го побира главата как го изгонихте тоя треньор.

Върни се в “Реал Мадрид”