Роналдо взима номера на Раул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Re: Роналдо взима номера на Раул

Мнениеот theprideofplovdiv » 24 юли 2010 21:43

megan fox написа:
theprideofplovdiv написа:Аз смятам,че той е много достоен да носи седмицата,защото тя е за велики футболисти и никой не се съмнява,че и Роналдо е ВЕЛИК футболист!

Аз не просто се съмнявам, аз съм убеден, че CR не е велик! И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ! Той за мен е един прехвален лигльо. Да, аз определено не харесвам Реал Мадрид (все пак съм фен на Барса), но винаги съм уважавал и съм се възхищавал на Раул, защото той винаги е бил играч ЗА ПРИМЕР!!! А какъв пример дава португалеца?! Определено не и добър! Който и да получи фланелката с номер 7 на гърба той трябва да я ЗАСЛУЖИ!!! CR с нищо не е показал, че заслужава ЧЕСТТА да носи точно тази фланелка, с точно този номер! Ти просто не разбираш символиката на №7 в Реал и си заслепен фен на това гелосано хюмне - затова дрънкаш такива глупости!

theprideofplovdiv написа:Да не говорим,че миналия сезон той беше единствения с желание и винаги гореше в играта си.Според мен Роналдо милее за Реал и заслужава да носи 7-цата.

Ти май си гледал мачовете на друг отбор с името Реал Мадрид! Да, CR имаше желание за игра - все пак след трансфер за 94 милиона евро трябва да докаже на свръх взискателната публика на Бернабеу, че той си струва парите, до последният цент! И да ти кажа честно... не смятам, че той доказа това нещо! Хеле с гаменските си постъпки и двата си червени картона показа какво НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ един играч струващ над 90 милиона евро, но не показа какво трябва да прави! Да, той е само от една година в отбора, да той има нужда от адаптация, но да ми казваш, че той е бил единственият с желание на терена е смешно! Ти май забравяш за Касияс, Рамос, Гути и за... Раул (дето точно за него е темата). Във всеки един мач, в който Раул получи шанс за изява той показа защо е смятан за жива легенда!!!

П.П. Замисли се нас следното: щом феновете на Барса заставаме зад Раул и сме убедени, че не е добре за Реал да дават номер 7 на CR... за какво става въпрос и колко е важна тази фланелка?!! ТЯ НЕ Е ЗА ВСЕКИ! ОЩЕ ПО-МАЛКО ПЪК Е ЗА ГЕЙНАЛДО!

Оу,определено можеш да манипулираш!Но не и мен ;) Моля те запази си клишетата за феновете на Барса и си аргументирай малко мненията!Във футбола е имало поне 2 хиляди големи играчи,от началото му на популяризация досега.Колко от тях са били избирани за най-добри в света?Всеки спечелил тази награда автоматично става ВЕЛИК!Разбери го това нещо да не говорим,че Роналдо направи толкова много за Манчестър.И хора,по дяволите,разберете,че Кристияно Роналдо вас не трябва да ви засяга дали е гелосан педал или т.н. както вие казвате,защото преди всичко той е футболист и в ролята си на такъв се справя перфектно!Ако говорим за държание-ок!Нека се сетим за Джон Тери.Капитан на Челси,играч за пример и т.н.,обаче изневерявал на жена си с жената на съотборника.За него никой не казва кой знае какво,пак си го обичат,но вие тук мразите Роналдо,защото бил гелосан и т.н.Tова са вашите комплекси,защото той е успял,красив,обичан и ви е кеф когато го обиждате,защото си вдигате вашето самочувствие.Джерард също се би в някаква дискотека,Кантона се хвърли срещу фен,Марадона се друсаше,но в крайна сметка кой от тях не е ВЕЛИК?Кой?Всичко е избиване на комплекси,приятели.Това е цялата истина!

P.S.Това,че феновете на Барса уважават Раул е похвално,но аз смятам,че в момента ти опитваш да злоупотребиш с това с цел интриги.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 13:24

Глупостите, които си изписал ще се направя, че не съм ги видял, но това не можех да подмина:

theprideofplovdiv написа:P.S.Това,че феновете на Барса уважават Раул е похвално,но аз смятам,че в момента ти опитваш да злоупотребиш с това с цел интриги.

Ми нека феновете на Реал да кажат дали според тях плета интрига и дали според тях злоупотребявам с нещо, като изразявам мнението си!

П.П. Мнението ми за Тери, определено не е по-добро от това за CR! ;)

П.П.2. Ти наистина не си добре, за да сравняваш Тери, мери, бери, педералдо, лайналдо, Джерард и други подобни боклуци с доказаният наркоман МАРАДОНА! Да, дон Диего беше гадна дрога, но въпреки това той е много повече футболист от цялата тая измет, дето си я изброил, взета заедно, че и на квадрат! Нито един от тия тримцата няма да постигне и 1% от величието на МАРАДОНА! Това, което е постигнал дон Диего и 10 Кристиановци няма да постигнат! Най-малкото, че Педералдо НИКОГА, АМА НИКОГА няма да стане световен шампион! :twisted: :twisted: :twisted:

П.П.3. Не видях да отговаряш на въпроса ми: Какъв пример дава CR? И да го сравниш с примера, който дава Раул!!! :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 25 юли 2010 14:20

megan fox написа:Най-малкото, че Педералдо НИКОГА, [b][u][size=150]АМА НИКОГА няма да стане световен шампион!

Ако се появи някой друг футболен гений, намерят си качествен нападател, и определено без сакатия Кейрош, може и да им повърви. Но какъв е шанса :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 25 юли 2010 16:42

megan fox написа:Глупостите, които си изписал ще се направя, че не съм ги видял, но това не можех да подмина:

theprideofplovdiv написа:P.S.Това,че феновете на Барса уважават Раул е похвално,но аз смятам,че в момента ти опитваш да злоупотребиш с това с цел интриги.

Ми нека феновете на Реал да кажат дали според тях плета интрига и дали според тях злоупотребявам с нещо, като изразявам мнението си!

П.П. Мнението ми за Тери, определено не е по-добро от това за CR! ;)

П.П.2. Ти наистина не си добре, за да сравняваш Тери, мери, бери, педералдо, лайналдо, Джерард и други подобни боклуци с доказаният наркоман МАРАДОНА! Да, дон Диего беше гадна дрога, но въпреки това той е много повече футболист от цялата тая измет, дето си я изброил, взета заедно, че и на квадрат! Нито един от тия тримцата няма да постигне и 1% от величието на МАРАДОНА! Това, което е постигнал дон Диего и 10 Кристиановци няма да постигнат! Най-малкото, че Педералдо НИКОГА, АМА НИКОГА няма да стане световен шампион! :twisted: :twisted: :twisted:

П.П.3. Не видях да отговаряш на въпроса ми: Какъв пример дава CR? И да го сравниш с примера, който дава Раул!!! :twisted: :twisted:

Ето,видя се колко си зле.Веднага попадна в капана ми-Много добре знаем,че феновете на Барса обожават Марадона и ти като такъв не би останал безразличен към мнението ми.Ти казваш,че Марадона е велик-Да,така е,но забравяш какъв е като човек,а за Роналдо прилагаш двоен аршин-не му коментираш качествата на футболист,а характера му.Е,кажи ми сега кой е кривия и кой правия?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 16:50

theprideofplovdiv написа:Ето,видя се колко си зле.Веднага попадна в капана ми-Много добре знаем,че феновете на Барса обожават Марадона и ти като такъв не би останал безразличен към мнението ми.Ти казваш,че Марадона е велик-Да,така е,но забравяш какъв е като човек,а за Роналдо прилагаш двоен аршин-не му коментираш качествата на футболист,а характера му.Е,кажи ми сега кой е кривия и кой правия?

Ти сляп ли си?! Не видя ли, че написах, че Диего Марадона е "гадна дрога"?! - ето, че коментирам и човешките му качества! Само, че гениалността му като футболист компенсира човешките му недостатъци - НЕЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ТОЗИ ПОМИЯР CR!!!

И само не ми казвай, че според теб това котешко лайно CR е по-добър футболист от МАРАДОНА?!! Тук все пак става въпрос за футбол, а дон Диего е с класи над смешният португалец! ФАКТ!
И коментирах качествата на това гелосано хюмне: той е НЕЗАСЛУЖЕНО ПРЕХВАЛЕН! CR НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ световен шампион! Така че не е основателно да го сравняваш с Марадона!

И понеже явно изобщо не знаеш... в темата става въпрос за Раул и кой да наследи номера му! Преди няколко мнения казах, че този, който трябва да получи фланелката с номер 7 ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИ!!! Айде кажи ми с какво португалеца ЗАСЛУЖАВА този номер?! С КАКВО Е ДОПРИНЕСАЛ ЗА РЕАЛ МАДРИД, ЧЕ ДА ПОЛУЧИ ТОЗИ НОМЕР?! МИНАЛОТО В МЮ НЯМА НИТО ГРАМ ЗНАЧЕНИЕ ЗА РЕАЛ!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 юли 2010 17:54

megan fox написа: Най-малкото, че Педералдо НИКОГА, АМА НИКОГА няма да стане световен шампион! :twisted: :twisted: :twisted:

За пореден път показваш колко "много" разбираш от футбол. Само с една звезда Португалия как ще стане световен шампион ?

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 25 юли 2010 22:14

Съгласен съм, че една птичка пролет не прави. Но Карвалио, Шимао и Нани би трябвало да му помагат стабилно.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 25 юли 2010 22:20

Меган,Роналдо няма да стане световен шампион,защото не може да вкарва с ръка,но със сигурност в близкото бъдеще ще има успехи ;)

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 25 юли 2010 23:21

Най-добре да я вземе някой от школата на Реал, не на някакви гелосани манекенки.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2010 01:29

PFCB написа:
megan fox написа: Най-малкото, че Педералдо НИКОГА, АМА НИКОГА няма да стане световен шампион! :twisted: :twisted: :twisted:

За пореден път показваш колко "много" разбираш от футбол. Само с една звезда Португалия как ще стане световен шампион ?

A Аржентина през 86-а как успя само с една звезда?! :idea: :idea: :shock: ;)

Върни се в “Реал Мадрид”