Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц

Мнениеот megan fox » 20 май 2010 21:47

RENAULT написа:Когато Барса взима всеки мълчи....Абе нямам думи...

E ние взехме само един Вия до момента. Говори се за Фабрегас, но едва ли ще го вземем, така че нещата не са същите! ажи ми кога Барса са пръсвали над 250 милиона евро за играчи в рамките на 1 трансферен прозорец?! Че ние не даваме толкова за 2 години!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 21:51

RENAULT написа:
SHAKOMINATORA написа:
theprideofplovdiv написа:Аз бих се кефил да продадат Игуаин за супер много пари на Ман.Сити и да вземем Милито,защото Игуаин е играч на малките мачове.Колкото до защитници,та ние купихме 2-ма миналата година-Арбелоа и Раул Албиол...Аз лично искам да си купим Киелени,Майкон,Силва,Ди Мариа.Тактиката бих искал да е такава:
Касияс
Майкон Киелини Пепе Рамос(той може и ляв и десен)

Алонсо

Силва Кака

Роналдо Милито Ди Мариа

Голяма красота ще е да оберат футболистите на другите отбори (както винаги)

Когато Барса взима всеки мълчи....Абе нямам думи...

Барселона са в другия подфорум :mrgreen: В Каталусния гранд виждам много повече вречени в отбора футболисти отколкото в този на Реал който се превърна в някакво развлечение последните години. Вие ги биете по такъв вид транфери и не виждам защо повдигаш този въпрос. Трансферната ви политика е някаква сбъркана , мениджърите ги смачкват с натиск , а футболистите вземат галактически заплати и всеки ден са звездите на деня. А къде е футбола?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 май 2010 21:52

megan fox написа:

E ние взехме само един Вия до момента. Говори се за Фабрегас, но едва ли ще го вземем, така че нещата не са същите! ажи ми кога Барса са пръсвали над 250 милиона евро за играчи в рамките на 1 трансферен прозорец?! Че ние не даваме толкова за 2 години!!!

Факт е за 250-те милиона, но много хора пропускат че имаме и 90 милиона от продадени играчи.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 21:54

megan fox написа:

Фабрегас си е истински каталунец и няма нищо по нормално от това да се върне там където му е сърцето. Айде сега да видим къде са сърцата на Бензема , Кака и Роналдо.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 май 2010 21:58

Madridist написа:Факт е за 250-те милиона, но много хора пропускат че имаме и 90 милиона от продадени играчи.

ОК, върнахте си част от парите, но ставаше въпрос за това кой отбор реално изкупува най-доброто на пазара! За вас си е традиция почти всяко лято да купувате по няколко играча, когато Перез ви е президент това са уж най-добрите играчи в Европа и света. Т.е. визираше се, че вие все избирате каймака на футболистите..., а не както реното се опита да насочи прожекторите към Барса ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 май 2010 22:07

SHAKOMINATORA написа:Барселона са в другия подфорум :mrgreen: В Каталусния гранд виждам много повече вречени в отбора футболисти отколкото в този на Реал който се превърна в някакво развлечение последните години. Вие ги биете по такъв вид транфери и не виждам защо повдигаш този въпрос. Трансферната ви политика е някаква сбъркана , мениджърите ги смачкват с натиск , а футболистите вземат галактически заплати и всеки ден са звездите на деня. А къде е футбола?

Съгласен съм с твоя коментар по отношение на вречените в Барселона футболисти, но я ми обясни последните години трансферната политика на каталунците за теб успешна ли е :roll: Анри, Ибрахимович, Хлеб, Чигрински,Гудьонсен и т.н., да не изброявам. Барселона постигна успехи основно заради своята школа, а не заради скъпите покупки. Млади момчета като Педро и Боян от обещаващи таланти се превърнаха в несменями титуляри на световни звезди като Анри. В Реал също имаме много трансфери,които бяха неуспешни, но на всеки един играч се даде шанс, след като не показаха това,което се очаква от тях, нормално е да напуснат ;) Мен ме е яд, че нашата школа по нищо не отстъпва на каталунците, при почти всички юношески групи, този сезон станахме шампиони, но нашите играчи отиват в Хетафе и Алмерия, а каталунските в Барселона 8-)
Последна промяна от Madridist на 20 май 2010 23:38, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 22:42

Madridist написа:
SHAKOMINATORA написа:Барселона са в другия подфорум :mrgreen: В Каталусния гранд виждам много повече вречени в отбора футболисти отколкото в този на Реал който се превърна в някакво развлечение последните години. Вие ги биете по такъв вид транфери и не виждам защо повдигаш този въпрос. Трансферната ви политика е някаква сбъркана , мениджърите ги смачкват с натиск , а футболистите вземат галактически заплати и всеки ден са звездите на деня. А къде е футбола?

Съгласен съм с твоя коментар по отношение на вречените в Барселона футболисти, но я ми обясни последните години трансферната политика на каталунците за теб успешна ли е :roll: Анри, Ибрахимович, Хлеб, Чигрински,Гудьонсен и т.н., да не изброявам. Барселона постигна успехи основно заради своята школа, а не заради скъпите покупки. Млади момчета като Педро и Боян от обещаващи таланти се превърнаха в несменями титуляри на световни звезди като Анри. В Реал също имаме много трансфери,които бяха неуспешни, но на всеки един играч се даде шанс, след като не показаха това,което се очаква от тях, нормално е да напуснат ;) Мен ме е яд, че нашата школа по нищо не отстъпва на каталунците, при почти всички юношески групи, този сезон ние станахме шампиони, но нашите играчи отиват в Хетафе и Алмерия, а каталунските в Барселона 8-)

Навсякъде има провалени трансфери. Анри изживя пика си в Арсенал и той си бе футболист за този отбор. Хлеб , Чигрински и Гудъонсен никога не са били супер звезди. Ибрахимович вкара около 20 гола което си е добре за първи сезон. Не съм фен на Реал Мадрид , но бих искал да виждам повече играчи като Раул там , а не едно такова овличане на чужди звезди само и само да си вдигнат рейтинга без значение дали имат нужда от тях. Изпитвам огромно уважение към хора които се посвещават на идеята в един клуб . Пол Скоулс , Гари Невил и Райън Гигс са в Юнайтед от 20 години и изпитвам само уважение към тях. Уес Браун и Джон О'Шей са по-млади ала също са прекарали цялата си кариера в Юнайтед , какво по-голямо нещо от това? Такива са истински отдадените футболисти!

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 20 май 2010 22:43

Абе стига глупости говорихте Мадрид купуват тва купуват онова добре бе кат сте толко специални Мадрид зеха Роналдо,Бензема,Кака,Арбелоа,Албиол,Алонсо и кфо толко Барса не дадоха много пари за Ибрахимович а дадоха Ето'о и там доплатиха хубаво бе Барса нямат пари не пръскат,Перес кат има дава къде е проблема не виждам,от една страна Перес иска пари от друга иска да удовлетвори нас феновете на Мадрид !!! Вие ако сте на нащо място няма ли да искате да се промени нещо в любимия ви отбор кат в порядъка на 2 години сме с пръст в устата !!! ;)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 20 май 2010 23:33

Аз съм възмутен от политиката на "Реал" и "Барса". Ако привлекат всички имена, с които се спекулира в медиите, то поне половината ще си провалят бъдещето. Това си личности с труден характер, много на брой, напълно нормално е поне половината да претърпят крушение в кариерата. Така би и с първия "успешен" проект на Перес. Сега отново 9-цифрени суми за селекция, които вдигнаха темпото на пазара и нереално много цените на играчите. Докога ще отвръщате на удари, ще съсипвате останалите отбори в Испания (за да пада нивото на Примера), които за разлика от вас дават шанс на по-младите си играчи и превръщате звездите в манекени, продаващи фланелки?!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 21 май 2010 00:48

megan fox написа:

Ама Реал да не би с пистолет да ги заплашваме да подписват??????Тези 250 милиона вече са изплатени вече Реал гледа към трофеи,тогава "великата" Барса искам да видя каде ще .........
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”