SHAKOMINATORA написа:Барселона са в другия подфорум

В Каталусния гранд виждам много повече вречени в отбора футболисти отколкото в този на Реал който се превърна в някакво развлечение последните години. Вие ги биете по такъв вид транфери и не виждам защо повдигаш този въпрос. Трансферната ви политика е някаква сбъркана , мениджърите ги смачкват с натиск , а футболистите вземат галактически заплати и всеки ден са звездите на деня. А къде е футбола?
Съгласен съм с твоя коментар по отношение на вречените в Барселона футболисти, но я ми обясни последните години трансферната политика на каталунците за теб успешна ли е

Анри, Ибрахимович, Хлеб, Чигрински,Гудьонсен и т.н., да не изброявам. Барселона постигна успехи основно заради своята школа, а не заради скъпите покупки. Млади момчета като Педро и Боян от обещаващи таланти се превърнаха в несменями титуляри на световни звезди като Анри. В Реал също имаме много трансфери,които бяха неуспешни, но на всеки един играч се даде шанс, след като не показаха това,което се очаква от тях, нормално е да напуснат

Мен ме е яд, че нашата школа по нищо не отстъпва на каталунците, при почти всички юношески групи, този сезон станахме шампиони, но нашите играчи отиват в Хетафе и Алмерия, а каталунските в Барселона