Какво трябва да се промени в Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво трябва да се промени в Реал
Съгласен съм че трябва да си подновим защитата но нали знаете най добрата защита е атаката тоест като държиш противника далеч от вратата !
THE G.A.M.E написа:Общо взето ....разглеждайки всички мнения, става ясно, че би трябвало да влязат в отбора юноши на клуба.
Това е ясно ....просто трябва да се разкарат играчите които не оправдаха очакванията ...и по възрастните естествено !
Като на техните места се привлекат юноши + 1-2 нови ( не повече ...и то дефанзивни играчи ) ......плюс успешните футболисти закупени миналата година ......ето ти готов отбор !
съгласна съм напълно. любимият Реал Мадрид, няма нужда от нови. аз не разбирам много кои са стари, но ако трябват млади момчета, то да са от школата. само искам, както се чуваше моуриньо да е треньор
PS ей играта, защо не казваш, че си бил фен на кралете бе ?
Левски и Реал Мадрид са отборите
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
-
THE G.A.M.E
ELiNa написа:THE G.A.M.E написа:Общо взето ....разглеждайки всички мнения, става ясно, че би трябвало да влязат в отбора юноши на клуба.
Това е ясно ....просто трябва да се разкарат играчите които не оправдаха очакванията ...и по възрастните естествено !
Като на техните места се привлекат юноши + 1-2 нови ( не повече ...и то дефанзивни играчи ) ......плюс успешните футболисти закупени миналата година ......ето ти готов отбор !
съгласна съм напълно. любимият Реал Мадрид, няма нужда от нови. аз не разбирам много кои са стари, но ако трябват млади момчета, то да са от школата. само искам, както се чуваше моуриньо да е треньордругото ще го направи моят любимец Кристияно
![]()
PS ей играта, защо не казваш, че си бил фен на кралете бе ?
Кой е казал, че съм фен на Реал М. ? ...
Иначе Мауриньо, няма да е треньор на Мадрид .....не и този сезон !
Това е сигурно вече.
Игра прочети статиите от днес по сигурно е да е треньор на Мадрид отколкото на Интер през следващия сезон !!!
-
THE G.A.M.E
denis_93 написа:Игра прочети статиите от днес по сигурно е да е треньор на Мадрид отколкото на Интер през следващия сезон !!!
Докато не подпише ......нищо не е сигурно !
Пак казвам ( в случая пиша ) ...не съм фен на Мадрид, или пък на някой друг испански отбор .....но би ми било интересно, да видя Моуриньо начело на "Белите".
Е то много ясно че ще е интересно Моуриньо е "специален" но и също Кристиано Роналдо е "специален" мн ще ми бъде интересно как ще работят двамата
Аз като гледах сега последния мач с Малага,кат ни набутаха гола Пелегрини никфа реакция ни жив ни умрел искам да видя кфа ше е на Моуриньо .
THE G.A.M.E написа:denis_93 написа:Игра прочети статиите от днес по сигурно е да е треньор на Мадрид отколкото на Интер през следващия сезон !!!
Докато не подпише ......нищо не е сигурно !
Пак казвам ( в случая пиша ) ...не съм фен на Мадрид, или пък на някой друг испански отбор .....но би ми било интересно, да видя Моуриньо начело на "Белите".
дано да грешиш за жозето, искам да го видя треньор на Реал
Левски и Реал Мадрид са отборите
Нз ще видиме кои ще е новия треньор Пелегрини е освободен вече .
Искам Арсен Венгер да е треньор на Реал Мадрид.
Що пък Внгер реши
? Дайте мнение кой искате да бъде треньор на Мадрид ?