Lord Voodoo страхотна теза само ще си позволя да вмъкна мое предположение.Ако има някой ,който е отговорен за всичко едва ли е Роналдо(извинявам се , но не мисля че е акъла му е в хармония с играта :Д) ,ако има човек отговорен това е само и единствено г-н Перес, който макар да не показва хубава футболна политика определено показва предприемачески нюх.И нз дали сте забелязали , но откакто се кунтузи Роналдо всяка втора статия в почти всеки футболен сайт е за него.... къде е лео меси , ибрата , кака , торес , виа също така играчи ,който не му изостават по-нищо (дори за някои хора по-класни), а и тези статий , в които Роналдо казва ,че Реал ще направят требъл , ще вземат реванша с Алкоркон ,а и най-комичното ,че не са по-слаби без него.Просто не съм толкова навътре в бизнеса да знам, но смея да твърдя,че Реал бяха най-добри като се играеше футбол.В момента пак са най-добри ,когато е бизнес....
П.п нищо лично към барса аз съм един от малкото фенове на реал ,който е като цяло и за испанските отбори и барса играят приказен футбол
Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца
съгласен съм с теб 
- originalni.be
- Контакти:
Сега поне Белио Балет Ще си има ОПравдание защо ще падната от Барса
мм ако погледнем реално той и Анри го нема някъде месец и нещо
ORIGINALNI...BE =)
originalni.be написа:Сега поне Белио Балет Ще си има ОПравдание защо ще падната от Барса![]()
Ако паднем от Барса,това ще бъде защото са били по-силни. Това да не са българските отбори,които се оправдават с терена или времето(все едно за съперникът е различно
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Lord VOODOO
Пак казвам това, което написах за Роналдо и че всичко може да е нагласено е само в сферата на предположения.
Бойку... относно единият милиард: Да Реал ще получат толкова, НО без да претендирам за 100% достоверност мисля, че и Роналдо ще получи толкова, защото той си направи персонална застраховка на краката. - Това го казвам по смътни спомени не ми се рови в интернет просто помня на 100% че беше обявена тази сума като компенсация при положение, че Роналдо получи контузия, която да го изкара от футбола, но дали само за клуба или за клуба и играча не помня.
Бойку... относно единият милиард: Да Реал ще получат толкова, НО без да претендирам за 100% достоверност мисля, че и Роналдо ще получи толкова, защото той си направи персонална застраховка на краката. - Това го казвам по смътни спомени не ми се рови в интернет просто помня на 100% че беше обявена тази сума като компенсация при положение, че Роналдо получи контузия, която да го изкара от футбола, но дали само за клуба или за клуба и играча не помня.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
В интерес на истината не си се оправдавал ти , не съм се оправдавал и аз , но като цяло по форумите има доостатъчно недорасли да говорят глупости.Прочети някоя статия в спортал(предполагам си чел де , може и повече от мен)винаги има оправдания , ако те спрат ще започнем да изглеждаме мн европейски.... а както виждаме дори и те се оправдават в интервюта 
bru-baker написа:В интерес на истината не си се оправдавал ти , не съм се оправдавал и аз , но като цяло по форумите има доостатъчно недорасли да говорят глупости.Прочети някоя статия в спортал(предполагам си чел де , може и повече от мен)винаги има оправдания , ако те спрат ще започнем да изглеждаме мн европейски.... а както виждаме дори и те се оправдават в интервюта
Реал и Барселона имат милиони фенове по цял свят. Нормално е да има сред тях хора,които колкото и да е слаб любимия им отбор да се оправдават със странични фактори и да носят от 9 кладенци вода. Но като цяло ми прави впечатление,че играчи и треньори на двата отбора запазват добрия тон и изключително много уважават съперника си. Раул играе в Реал 15 години, и не си спомням един път в интервю да е казал нещо против Барселона. Няма да забравя и отношението от един голям играч и Човек- Шави Ернандес, който миналата година на няколко пъти се изказваше с голямо уважение към Реал и каза доста добри думи.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Куртоазия братко , това е признак на интелигентност, да уважаваш съерника....На който му липсва възпитание ще си остане простак- например Ето, о , който помним как се отнесе към нас след титлата на Барса 2006-та.....
- ZinedineZidane
- Контакти:
Направихте ми сутринта забавна. Вуду, муду магии, застраховки за 1 милиард. Някой не мисли ли, че е време да защити тезата за извънземни сили, обградили Бернабеу или за демоните обладали (в пряк и преносен смисъл) Роналдо.
Пишете каквото искате, не ми пречи, даже напротив. Аз си казвам мнението и нека никой не се засяга
Пишете каквото искате, не ми пречи, даже напротив. Аз си казвам мнението и нека никой не се засяга
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
MORSKI написа:Куртоазия братко , това е признак на интелигентност, да уважаваш съерника....На който му липсва възпитание ще си остане простак- например Ето, о , който помним как се отнесе към нас след титлата на Барса 2006-та.....
Единствените двама футболисти на каталунците,които са ме дразнили с арогантно поведение спрямо Реал (М) са Х. Стоичков и С. Етоо след въпросното награждаване. Иначе като цяло между двата отбора се наблюдава голямо уважение, Реал като стана шампион през 2007, Лапорта беше първия човек,който честити титлата на ръководството на Реал. Да не говорим,че напоследък се получаваха доста големи резултати в ел класико- 4:1,2:6 и т.н. ама въпреки това не сме видяли К.Пуйол да забива каталунско знаме в центъра на С.Бернабеу или Касиляс да гони фен на Барселона да го бие. Тук в България ако някой от грандовете победи другия с 6-2 ще почнат едни юбилеи,тържества,паради все едно е паднал Одрин отново