Реал Мадрид-Цюрих 5:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид-Цюрих 5:2
Напротив и Байерн и Лион си бяха в криза тва че си олигофрен и не искаш да приемеш истината не е мой проблем
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Барса спечелиха ШЛ-това е.Ще го пише в историята,вярно е...Но нали знаеш,че десетки години напред като се говори за тази Шампионска Лига спечелена от Барселона всеки ще си спомня и ще вика "Еей,Челси как ги оряза тогава съдята-2 дузпи не им даде и накрая,барса ги биха в последната минута" и ако питаш мен по-незаслужил финалист няма.Ако щете си подавайте със задни ножици,за да е красива играта ама нека да е честна,а когато играта е нечестна,тя не доставя удоволствие.Само за справка,Ман Ю. победи Интер,Порто(които бяха много добър отбор) и Арсенал.Челси победи Ювентус и Ливърпуул(във върхова форма),а вие бихте Лион(в криза) и Байерн(в криза) бихте и челси с късмет и съдия,който съм сигурен,че спи с пижама на барса...Както и бихте реал мадрид(в криза).Единствения добър отбор,който победихте беше Ман Ютд.Просто уцелихте момента-всички грандове бяха в криза,като визирам милан,интер,юве,байерн,лион,реал.И с това 6-2 сте смешни,ние преди това ви бихме 4-0,но такова натякване нямаше,защото колелото се върти и то това се видя 
много добре казано
- Lord VOODOO
marjb написа:Барса спечелиха ШЛ-това е.Ще го пише в историята,вярно е...Но нали знаеш,че десетки години напред като се говори за тази Шампионска Лига спечелена от Барселона всеки ще си спомня и ще вика "Еей,Челси как ги оряза тогава съдята-2 дузпи не им даде и накрая,барса ги биха в последната минута" и ако питаш мен по-незаслужил финалист няма.Ако щете си подавайте със задни ножици,за да е красива играта ама нека да е честна,а когато играта е нечестна,тя не доставя удоволствие.Само за справка,Ман Ю. победи Интер,Порто(които бяха много добър отбор) и Арсенал.Челси победи Ювентус и Ливърпуул(във върхова форма),а вие бихте Лион(в криза) и Байерн(в криза) бихте и челси с късмет и съдия,който съм сигурен,че спи с пижама на барса...Както и бихте реал мадрид(в криза).Единствения добър отбор,който победихте беше Ман Ютд.Просто уцелихте момента-всички грандове бяха в криза,като визирам милан,интер,юве,байерн,лион,реал.И с това 6-2 сте смешни,ние преди това ви бихме 4-0,но такова натякване нямаше,защото колелото се върти и то това се видя
Първо не ни бихте с 4:0! Ясно колко държиш на Реал... даже не помниш резултата на единствената гръмка победа над нас от последните години!
Второ нормално е дебилните фенове на Реал да умаловажават успеха ни, но това, че всичките отбори дето сме играли с тях са били в криза е вица на хилядолетието!!! /Виждам, че си духовит и голям футболен "професор" я ми обясни поради каква причина вече 5 години жалкото ви подобие на отбор не може да мине 1/8 финалите на ШЛ???/
И трето ти си един супер пристрастен глупaк! Да не би полуфинала с Челси да бе само един мач? А? Защо забравяш първият мач? Защо забравяш, че в него на нас не ни дадоха 100 процентова дузпа??? При резултат 1:0 после в реванша Челси нямаше да играят защитно, защото щяха да им трябват голове, за да се класират на финала и щяха да се отворят и да се надиграват с нас! А ясно се видя миналият сезон какво му се случва на всеки отбор, тръгнал да се надиграва с нас!!! Така че реванша щеше да е коренно различен и двете дузпи, за които сега пискате най-вече вие феновете на Реал (дори тези на Челси не вдигат толкова врява) просто нямаше да ги има!!! А какво да кажем за поне петте червени картона, които бяха спестени на играчи на Челси? Да не би да вярваш, че Челси щяха да се бранят толкова добре, ако бяха останали с 2-3 играча по-малко??? Напротив щяхме да им напълним кошницата поне с по 5 парцала всеки мач!
Така че да Челси бяха ощетени в реванша - това никога не съм го отричал, но по-ощетеният отбор сумарно от двата мача това бяхме ние!!! Така че съветвам те най-човешки: изтегли си отново и двата мача и гледай внимателно! Но преди това свали белите очила! Гледай и брой колко червени картона бяха спестени на Челси и после честно кажи дали това не оказва влияние на мача! /Че Дрогба трябваше да бъде изгонен още до 20-тата минута на реванша за 2 симулации!!! А Челси просто нищо нямаше да могат да направят играейки 70 минути с човек по-малко!/
И четвърто това, че сме смазали някой отбор не означава, че той е бил в криза! Докажи, че Байерн и Лион са били в криза! Защото това са налудничави твърдения, които нямат нищо общо с реалността! Истината е, че миналият сезон всеки един отбор сравнен с Барселона изглеждаше, че е в криза!!! ФАКТ!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Лорде единствено Байерн бяха в лека криза заради гениалните хрумвания на тогавашния треньор.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- BIGBARCELONA
- Контакти:
marjb написа:Барса спечелиха ШЛ-това е.Ще го пише в историята,вярно е...Но нали знаеш,че десетки години напред като се говори за тази Шампионска Лига спечелена от Барселона всеки ще си спомня и ще вика "Еей,Челси как ги оряза тогава съдята-2 дузпи не им даде и накрая,барса ги биха в последната минута" и ако питаш мен по-незаслужил финалист няма.Ако щете си подавайте със задни ножици,за да е красива играта ама нека да е честна,а когато играта е нечестна,тя не доставя удоволствие.Само за справка,Ман Ю. победи Интер,Порто(които бяха много добър отбор) и Арсенал.Челси победи Ювентус и Ливърпуул(във върхова форма),а вие бихте Лион(в криза) и Байерн(в криза) бихте и челси с късмет и съдия,който съм сигурен,че спи с пижама на барса...Както и бихте реал мадрид(в криза).Единствения добър отбор,който победихте беше Ман Ютд.Просто уцелихте момента-всички грандове бяха в криза,като визирам милан,интер,юве,байерн,лион,реал.И с това 6-2 сте смешни,ние преди това ви бихме 4-0,но такова натякване нямаше,защото колелото се върти и то това се видя
За първия мач с Челси когато Барса бяха порязани яко нищо не казвате нали? Мълчите като дупета, само знаете да ядете лайна за втория мач. Та нали ако не беше оня немски олигофрен втория мач щеше да е протоколен.
А това че всички били в криза
СМЯХ ГОЛЯМ
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
лорде най-пристрастния си ти а казваш на сички че са такива не мога да те разбера
Само ще питам какво спечелиха Лион и Байерн и ще приключат спекулациите!
Като цяло феновете на отбори като Барселона,чийто основен противник е с успехи 3пъти по-големи от тяхните се самозабряват като започнат да бият!2 години под ред ви тероризирахме в Ел Класико и на всичкото и отгоре 2007/2008 бяхме първи,а вие трети с разлика 18 точки!И въпреки нелепата политка,която водеше Кладерон Реал пак се представяше на много добро ниво.Друг е въпросам,че в ШЛ неуспехите бяха много големи...Но просто е смешно да говорите за отбор като Реал всеедно е провинциален,това се отнася и за феновете на Реал-няма смисъл да говорим за противниците си с низсхождение,било то реал или барса,поради простата причина,че това са 2 велики клуба,които винаги имат своя връх и падение!
Като цяло феновете на отбори като Барселона,чийто основен противник е с успехи 3пъти по-големи от тяхните се самозабряват като започнат да бият!2 години под ред ви тероризирахме в Ел Класико и на всичкото и отгоре 2007/2008 бяхме първи,а вие трети с разлика 18 точки!И въпреки нелепата политка,която водеше Кладерон Реал пак се представяше на много добро ниво.Друг е въпросам,че в ШЛ неуспехите бяха много големи...Но просто е смешно да говорите за отбор като Реал всеедно е провинциален,това се отнася и за феновете на Реал-няма смисъл да говорим за противниците си с низсхождение,било то реал или барса,поради простата причина,че това са 2 велики клуба,които винаги имат своя връх и падение!
- Lord VOODOO
bojkyy написа:лорде най-пристрастния си ти а казваш на сички че са такива не мога да те разбера
За да ме разбереш, трябва да почнеш да мислиш! Няма как по друг начин да стане!
Аз просто обичам сухата статистика и суhите факти, които не могат да бъдат оборени! Е виж малкo по-горе.... не отричам, че Челси бяха ощетени в реванша срещу нас с 2 дузпи - това го признах веднага след мача, но в мачовете имаше доста ситуации, в които ние бяхме ощетени, но за тях нищо не казвате! Е това какво е ако не е двоен стандарт? Аз превъзмогвам фенщината си и признавам очевидното - Челси бяха ощетени, а защо ти и другите фенове на Реал и Челси не можете да превъзмогнете вашите пристрастия и да признаете, че ние бяхме много по-ощетеният отбор общо за двата мача???!
Сега почна ли да разбираш защо казвам, че сте по-пристрастни от мен?
П.П. В предвид, че това е тема за Реал - Цюрих... защо пак докарахме нещата до спор на тема Челси - Барса? За Челси - Барса всичко е казано, има поне 5-6 теи, просто ги прочетете!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:bojkyy написа:лорде най-пристрастния си ти а казваш на сички че са такива не мога да те разбера
За да ме разбереш, трябва да почнеш да мислиш! Няма как по друг начин да стане!
Аз просто обичам сухата статистика и суhите факти, които не могат да бъдат оборени! Е виж малкo по-горе.... не отричам, че Челси бяха ощетени в реванша срещу нас с 2 дузпи - това го признах веднага след мача, но в мачовете имаше доста ситуации, в които ние бяхме ощетени, но за тях нищо не казвате! Е това какво е ако не е двоен стандарт? Аз превъзмогвам фенщината си и признавам очевидното - Челси бяха ощетени, а защо ти и другите фенове на Реал и Челси не можете да превъзмогнете вашите пристрастия и да признаете, че ние бяхме много по-ощетеният отбор общо за двата мача???!
Сега почна ли да разбираш защо казвам, че сте по-пристрастни от мен?Ако не си го разбрал..., много жалко за теб, защото няма как да бъде обяснено по по-прост начин!
П.П. В предвид, че това е тема за Реал - Цюрих... защо пак докарахме нещата до спор на тема Челси - Барса? За Челси - Барса всичко е казано, има поне 5-6 теи, просто ги прочетете!
Челси бяха по-ощетени,спора започна от тебе,защото се направи на голям разбирач и треньор.
П.П. Мен лично ме дразни самочувствието,което имаш си ми страшно антипатичен.