Ла Лига: Реал Мадрид - Елче - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Елче, Неделя от 17:15
Винисиус с перфектно центриране.
Милитао е най-добрият трансфер от Кроос насам и не изравнителния гол ме кара да мисля така. Характер е голям, бори се за всяка топка и отгоре на всичко е и класен. Това ни трябва.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Елче - 2:2 FT
Дам, аз го казах и преди и то дори още като дойде, че му трябва време и ще покаже какво може след като Рамос или Варан освободят място за него. Така и стана и вече втори сезон показва на какво е способен и че надгражда.
Поне 2:2 стана и още малко време ни трябваше и може би щяхме да вкараме трети.
Все си мисля, че онази последна ръка срещу нас точно такава дадоха дузпа, но не помня срещу кого.
Поне 2:2 стана и още малко време ни трябваше и може би щяхме да вкараме трети.
Все си мисля, че онази последна ръка срещу нас точно такава дадоха дузпа, но не помня срещу кого.
Поне не загубихме и преднината си остава 4 точки.
- paceto
- Контакти:
Да, ама Виляреал след един кръг ще я стопи на 1, а ние играем с тях точно преди гостуването на ПСЖ.
Трябваше тук да е победа, но уви не ни върви срещу такива отбори, а те правят мачовете на сезона си.
По същото време Елче ще играе срещу Севиля като гости и ще видим дали ще се раздават и там така както днес.
Трябваше тук да е победа, но уви не ни върви срещу такива отбори, а те правят мачовете на сезона си.
По същото време Елче ще играе срещу Севиля като гости и ще видим дали ще се раздават и там така както днес.
-
Madridistta1902
- Контакти:
paceto написа:Да, ама Виляреал след един кръг ще я стопи на 1, а ние играем с тях точно преди гостуването на ПСЖ.
Едва ли ще играят Елче така както днес....
velez написа:Твърда победа с разлика поне 2 гола, като искам Анчелоти да направи ротации в състава - да видя Бейл, Азар и Йович титуляри. Този мач няма нищо общо с мача за купата, Елче не са така добре физически като Мадрид, отпадането по този начин 100% ще им повлияе негативно гостуват на Барнабеу....и мамка му това е Елче няма какво да го мислим...
Видя ли защо толкова го мислим това Елче и други подобни отбори?
1914.1902 написа:velez написа:Твърда победа с разлика поне 2 гола, като искам Анчелоти да направи ротации в състава - да видя Бейл, Азар и Йович титуляри. Този мач няма нищо общо с мача за купата, Елче не са така добре физически като Мадрид, отпадането по този начин 100% ще им повлияе негативно гостуват на Барнабеу....и мамка му това е Елче няма какво да го мислим...
Видя ли защо толкова го мислим това Елче и други подобни отбори?
Aбе аз видях, ама не е ОК с такива отбори така да става, ама пък накрая се изкефих като вкара Милитао за 2-2 така все едно е вкарал за 5-0.....шантава работа
- paceto
- Контакти:
120 минути преди няколко дни, а и пътуванията до С. Арабия и там едни 120 минути + едни 90 няма как да не окажат влияние. Дано това да е мини кризата като поведение пред вратата на противника, защото ще стане тегаво след 1-2 месеца. Сега една седмица почивка и мач чак на 6 февруари и дано си отпочинат както трябва, въпреки че бразилците ще играят за националите си.
-
Raul7Panev
- Контакти:
Голям малшанс днес , но и множество грешни отигравания в атака, особено от Винисиус. Азар се опитваше и игра доста добре , но просто имаше малшансът да играе с Васкес до себе си и Вини беше трагичен в опитите си да взаимодейства с него.
Иначе на Пук на всичко показахме характер и не загубихме. Нищо общо с мачовете , в които загубихме точки миналата година. Тогава си бяхме просто жалки , не създавахме опасности и дори не можехме да правим финален натиск като хората. Може би най-слабия Реал, който съм гледал е този на Зидан миналата година. Сега във всички от мачовете със загубени точки проблема, е че пропиляваме доста положения и то е ясно защо е - липса на класа у играчите в предни позиции с изключение на Бензема( Азар,Бейл и Иско не влизат в това число, защото не играят и не са играли).
Иначе на Пук на всичко показахме характер и не загубихме. Нищо общо с мачовете , в които загубихме точки миналата година. Тогава си бяхме просто жалки , не създавахме опасности и дори не можехме да правим финален натиск като хората. Може би най-слабия Реал, който съм гледал е този на Зидан миналата година. Сега във всички от мачовете със загубени точки проблема, е че пропиляваме доста положения и то е ясно защо е - липса на класа у играчите в предни позиции с изключение на Бензема( Азар,Бейл и Иско не влизат в това число, защото не играят и не са играли).