Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид (24.02. - неделя)
Ех Винисиус, ако Бейл имаше тези шансове, вероятно щеше да вкара поне един гол. Иронията е, че уелсецът пък не може да си ги създаде. 
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Малеее за малко да му счупи краката ако го беше нацелил както трябва. 
Как може да замахваш така с такава сила не знам.
Как може да замахваш така с такава сила не знам.
- Furious_Monk
Солари пробва Бейл като централен нападател тип таран. Мисля че това би трябвало да бъде наистина последния му шанс в този клуб.
Ако може само да бележи и да остави другите да градят играта, може и да станем свидетели на един късен Ван Нистелрой, макар холандецът и на възраст, пак да имаше по-голямо влияние върху изграждането на атаките.
Ако може само да бележи и да остави другите да градят играта, може и да станем свидетели на един късен Ван Нистелрой, макар холандецът и на възраст, пак да имаше по-голямо влияние върху изграждането на атаките.
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Ех Винисиус, ако Бейл имаше тези шансове, вероятно щеше да вкара поне един гол. Иронията е, че уелсецът пък не може да си ги създаде.
Идеално се допълват двамата. Вини ще създава положения, а уелсеца ще вкарва.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Съдията за сега играе най-нахъсано от нас и направо ни влачи на гърба си. Иначе като изключим тези безсмислени неща, интересното беше реакцията на Бейл. Раздава го сърдито момчето. Без малко да набие Васкес 
П.С. Личи си, че има огромен проблем в съблекалнята, който се покрива от диригентите в отбора ни.
П.С. Личи си, че има огромен проблем в съблекалнята, който се покрива от диригентите в отбора ни.

- paceto
- Контакти:
Съдията изтърва мача.
- Furious_Monk
Втори жълт картон за грубо поведение спрямо съотборник и червен за Бейл, първият бе след поведението му спрямо Зидан.
По примера на Начо в този мач.
П.П
Всъщност имаше и едно предупреждение, след като напусна стадиона преди края на мача със Сосиедад.
По примера на Начо в този мач.
П.П
Всъщност имаше и едно предупреждение, след като напусна стадиона преди края на мача със Сосиедад.
Анчелоти.
Анчелоти.
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:2 FT
Реал Мадрид не заслужи победата си в днешния ден с оглед играта през цялото време .
Първата дузпа я има , но втората е спорна .
Отново Винисиус създаваше всичко интересно .
Първата дузпа я има , но втората е спорна .
Отново Винисиус създаваше всичко интересно .
- Furious_Monk
Втората дузпа изобщо не можах да я видя.
Паце, ако може едно гифче да намериш, че не ми се рови в нета, а и трябва да свърша нещо друго в момента.
Паце, ако може едно гифче да намериш, че не ми се рови в нета, а и трябва да свърша нещо друго в момента.
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Гифче не е, ама го има положението от няколко ъгъла.
https://streamja.com/qNvX
Според мен дузпата беше заради опасната игра с този замах все едно с брадва посяга, а не толкова заради нарушение понеже аз не успях да видя дали има и леко търкане. Вероятно с тази сила е успял да го тръкне леко и нашият само това чакаше, но за мен се свирна заради опасната му игра срещу наближаващ футболист.
https://streamja.com/qNvX
Според мен дузпата беше заради опасната игра с този замах все едно с брадва посяга, а не толкова заради нарушение понеже аз не успях да видя дали има и леко търкане. Вероятно с тази сила е успял да го тръкне леко и нашият само това чакаше, но за мен се свирна заради опасната му игра срещу наближаващ футболист.