Палете свещите да не счупи пак до края на мача, че доста време има до тогава.
КнК: Депортиво Леонеса - Реал Мадрид - 1:7 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: КнК: Депортиво Леонеса - Реал Мадрид
Оле, стъкленият влезе в игра.
- Furious_Monk
Начо заслужава да бележи такива голове. Обаче защитата какво прави... дори и срещу такъв съперник Кико извади 2-3 гола. 
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Може още от сега да го обявят за гол на сезона за Купата на Испания. Няма как да го подобри някой това до края на турнира.

- Furious_Monk
Re: КнК: Депортиво Леонеса - Реал Мадрид - 1:7 FT
Абе не се знае. Някой може да вкара и с гъз след двойно салто във въздуха.
Коентрао направи добро завръщане, предполагам едно от многото му бъдещи такива(пепел ми на устата).
Останалите(без защитата) се представиха на подобаващо ниво. Зидан да не се крие зад контузиите в бъдеще. Кой е виновен, че Кроос и Карвахал играха цял мач срещу такъв съперник- съдбата ли?
Коентрао направи добро завръщане, предполагам едно от многото му бъдещи такива(пепел ми на устата).
Останалите(без защитата) се представиха на подобаващо ниво. Зидан да не се крие зад контузиите в бъдеще. Кой е виновен, че Кроос и Карвахал играха цял мач срещу такъв съперник- съдбата ли?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Furious_Monk написа:Коентрао направи добро завръщане, предполагам едно от многото му бъдещи такива(пепел ми на устата).
Еми ще се справи след като му запалих една свещичка за здраве.
- Furious_Monk
Много ми харесва Мариано Диас, ще е грехота това момче да не играе редовно в друг клуб.
Лукас Васкес ако покаже лоялността на Начо, ще се превърне в любимец не само с игра, но и с отдаденост. Кайехон можеше да постигне същото, но той избра игровото време и също не сгреши. В момента се представя доста стабилно в Наполи.
Лукас Васкес ако покаже лоялността на Начо, ще се превърне в любимец не само с игра, но и с отдаденост. Кайехон можеше да постигне същото, но той избра игровото време и също не сгреши. В момента се представя доста стабилно в Наполи.
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Абе не се знае. Някой може да вкара и с гъз след двойно салто във въздуха.![]()
Айде стига сега . . .Карвахал игра, защото в последният мач срещу Билбао си изкара 5-тия жълт картон и през уикенда няма да играе за първенството. Нормално е да го остави цял мач. Сигурен съм, че и за Кроос има някакво логично обяснение, което не знаем.
Кроос е от железо, доказал го е вече. Не трябва обаче да се прекалява, а Зидан го прави. И Каземиро изглеждаше като да няма как да се контузи, а вижте какво стана.
Който гледал, гледал. Събота се връщат маркетинговите продукти.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tOQoOgmq1yg[/youtube]
Който гледал, гледал. Събота се връщат маркетинговите продукти.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tOQoOgmq1yg[/youtube]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Който биха по-стойностния отбор на Легия Варшава само с 6 на 1. 
Анчелоти.
Анчелоти.