Ла Лига: Реал Мадрид - Ейбар - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Ейбар / 02.10 / 17:15ч
И тук е моментът да си припомним едно мое мнение, че не Бенитес бе виновен като изпускахме точка след точка. И Зидан не е в момента. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Да му се чуди човек на Зидан. Резултатът на полувремето е равен, а ти вадиш нападател за нападател(освен ако Бензема не е получил някаква контузия).
Ако и Варан е заменен заради слаба игра, това би било връх на страха. Вярно е, че не изигра добро полувреме, но така си губиш още една смяна.
Иско тамън си стабилизира играта и някъде към 70 минута Зидан решава да спасява мача с 18-годишния Асенсио, който в каквато и форма да се намира, просто няма опита и психиката да ти вади такива мачове... абе, осрахме се по зидановски...в последно време доста често се случва.
Единственото хубаво нещо за отбелязване бе играта на Кова.
Ако и Варан е заменен заради слаба игра, това би било връх на страха. Вярно е, че не изигра добро полувреме, но така си губиш още една смяна.
Иско тамън си стабилизира играта и някъде към 70 минута Зидан решава да спасява мача с 18-годишния Асенсио, който в каквато и форма да се намира, просто няма опита и психиката да ти вади такива мачове... абе, осрахме се по зидановски...в последно време доста често се случва.
Единственото хубаво нещо за отбелязване бе играта на Кова.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
sunscres92
- Контакти:
Тъкмо си викам тази година Барселонците ще ги спрете за титлата и вие точно когато трябваше да направите някаква солидна преднина - спукахте гуми.
Още е рано - но просто си лич,`че едва ли Зидан ще има опита да ви изведе до титла в лигата(не че Енрике имаше кой знае какъв опит в печеленото) и все пак, с Роналдо и Бензема едва ли ще стане.
Още е рано - но просто си лич,`че едва ли Зидан ще има опита да ви изведе до титла в лигата(не че Енрике имаше кой знае какъв опит в печеленото) и все пак, с Роналдо и Бензема едва ли ще стане.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Добре, че поне не ги гледах... Нещастници!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Нямаме гол майстор. Странно звучи, но е така. Имаше 6-7 повече от добри положения за гол, след като изравнихме, и всичките бяха пропиляни. Бензема е без коментар, заслужено сменен на почивката, даже 45 минути му бяха два пъти повече от необходимото, Роналдо когато подава е добър играч, ама да реализира чисти положения хич го няма. Мората не се включи добре, Иско също, Асенсио няма какво да бъде винен. Остана само Бейл, и той беше май единственият, който целеше вратата. Като погледнах в бета, ми стана някак смешно как Ейбар имат един точен удар повече от нас.
Защитата също не помага с постоянните грешки.
Защитата също не помага с постоянните грешки.
- Furious_Monk
За мен проблемът се казва Зинедин Зидан.
Той просто не знае как да реагира в подобни ситуации. 4 мача вече станаха, при това поредни. Няма и грам подобрение.
Той просто не знае как да реагира в подобни ситуации. 4 мача вече станаха, при това поредни. Няма и грам подобрение.
Анчелоти.
Анчелоти.
По-фрапиращият проблем е, че нямаме хора, които да отключват противниковите защити с дрибъл. У каталунците такива колкото щеш. Изкарват по минимум 1-2 пряк свободни на мач. Редовно се извеждат 1в1 с вратаря. Давам тях за пример, понеже ни се водят основния конкурент. Иначе отбори с такива функции колкото щеш. Дори Атлетико, които незнайно защо имат репутацията на отбор, който се защитава, разполага с бързи и креативни момчета отпред. В момента един Лас Палмас е далеч по-приятен за наблюдаване от нас. Казвам го с ръка на сърцето, майтапът настрана. Ми то ние един натиск не можем да осъществим като хората. Взима я Кроос, дава я на едно от двете крила и хоп балон към дузпата.
Да дойде сега фк левски да ме критикува, че казвам истината.. Изпята песен е, пичове. От два сезона ви разправям едно и също и все се оказвам прав. После искате да съм оптимист. Е, как да съм оптимист? На какво отгоре?
Предстоят две седмици пауза, което за сефте ме радва. Понеже трябва да се гледа и от положителната гледна точка, ще кажа, че не е станало нищо. В най-лошият случай ще изостанем на точка от лидера. Малко от малко ще трябва да навлизаме във форма.
Не монк, проблемът са играчите. Трети треньор не може да ги накара да играят. Стига все менажерът да отнася лайната.
Да дойде сега фк левски да ме критикува, че казвам истината.. Изпята песен е, пичове. От два сезона ви разправям едно и също и все се оказвам прав. После искате да съм оптимист. Е, как да съм оптимист? На какво отгоре?
Предстоят две седмици пауза, което за сефте ме радва. Понеже трябва да се гледа и от положителната гледна точка, ще кажа, че не е станало нищо. В най-лошият случай ще изостанем на точка от лидера. Малко от малко ще трябва да навлизаме във форма.
Furious_Monk написа:За мен проблемът се казва Зинедин Зидан.
Не монк, проблемът са играчите. Трети треньор не може да ги накара да играят. Стига все менажерът да отнася лайната.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Furious_Monk написа:За мен проблемът се казва Зинедин Зидан.
Зидан няма как да реагира. Днес пусна всичко офанзивно, с което разполага. Нямаше какво повече. Те просто нямат голмайсторски усет да вадят завързани мачове. Нямаме чист централен нападател, който да направи да кажем от 2 положения 1 гол, да не говорим от половин положения цял гол. Толкова.
- Furious_Monk
Ами по принцип е логично да е така и бих се съгласил с теб, но има едно голямо Но.... значи отборът играе по един и същи начин вече четвърти мач, не се вижда някакво желание за промяна в играта. В случая нека да погледнем вината на Зидан.
1 Планът на Зидан стана ясен и на малките деца. Внимателно изчакване първото полувреме, дебнене на контра и здраво газ през второто. Нищо че вече втори пореден мач в първенството не носи необходимите резултати.
2 Лятото се лиши от биткаджия като Йоренте, виждаме че просто играта на Реал и най-вече на халфовете не върви, когато почувстват липсата на стабилност зад гърба си. Имайки предвид каква е рехава защитата ни, без типичен опорен полузащитник няма как да стане.
3 В този мач Мората беше задължителен за титуляр.Въпреки че създава смут в противниковата отбрана дори и когато не играе добре, Зидан продължава да залага на Бензема.
4 Всеки който следи Ейбар, макар и бегло, знае че това е един биткаджийски отбор, който създава сериозни затруднения с агресивен стил на игра.
5 Има друга тенденция, която се очертава при Зидан. Реал играе сравнително прилично и успешно срещу конкурентите и изпуска парата срещу по-непретенциозни отбори.
1 Планът на Зидан стана ясен и на малките деца. Внимателно изчакване първото полувреме, дебнене на контра и здраво газ през второто. Нищо че вече втори пореден мач в първенството не носи необходимите резултати.
2 Лятото се лиши от биткаджия като Йоренте, виждаме че просто играта на Реал и най-вече на халфовете не върви, когато почувстват липсата на стабилност зад гърба си. Имайки предвид каква е рехава защитата ни, без типичен опорен полузащитник няма как да стане.
3 В този мач Мората беше задължителен за титуляр.Въпреки че създава смут в противниковата отбрана дори и когато не играе добре, Зидан продължава да залага на Бензема.
4 Всеки който следи Ейбар, макар и бегло, знае че това е един биткаджийски отбор, който създава сериозни затруднения с агресивен стил на игра.
5 Има друга тенденция, която се очертава при Зидан. Реал играе сравнително прилично и успешно срещу конкурентите и изпуска парата срещу по-непретенциозни отбори.
Последна промяна от Furious_Monk на 02 окт 2016 22:28, променено общо 1 път.
Анчелоти.
Анчелоти.
Hohohoho написа:Зидан няма как да реагира. Днес пусна всичко офанзивно, с което разполага. Нямаше какво повече. Те просто нямат голмайсторски усет да вадят завързани мачове. Нямаме чист централен нападател, който да направи да кажем от 2 положения 1 гол, да не говорим от половин положения цял гол. Толкова.
Абе не пусна баш всичко. Васко липсваше, а съм сигурен, че с него щеше да е друго. Иначе си прав, че го няма типичния голмайстор. Роналдо вече не е такъв, за съжаление. Мората и той колкото и да ми харесва, не е олд скуул. Креативен е, но дотам. Днеска ще го запомня със симулацията.