Кристиано Роналдо в Реал?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо в Реал?!

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2009 12:56

Абе нещо много се радвате.Май забравяте,че той ви дърпа само.Даже последния сезон,с явно нежелание да играе при вас,пак беше най-добрия в решителните мачове.А и не се знае,че тези,които ще купят,ще се аклиматизират бързо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 11 юни 2009 12:57

нека да иди бе.бахти и лиглиото стана тоя сезон.
другата година ще разбере че е направил грешка.
найстина дане забравяме какво стана с Бекъм алчен и той за пари отиде в риал

Потребителски аватар
Blaugranos
Контакти:

Мнениеот Blaugranos » 11 юни 2009 12:58

През изминалия декември, мениджърът на „червените дяволи” се е предал да се бори, заявявайки „продайте този вирус”.
:) :) :)

Потребителски аватар
Andrey
Контакти:

Мнениеот Andrey » 11 юни 2009 13:04

Всички звезди които отиват Реал стават ужасно зле след първия сезон.Просто Реал е машина за разваляне на играчи.
П.П Кой идиот е собственик на Реал?

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 11 юни 2009 13:05

mormona написа:Да де ама те манчестър нямат ли дългове ? Става дума не е ли добре да си погасят част от дълговете? с 80 000 000 колко дългове се покривът... то техните са към 300 000 000 ако не се лъжа, някъде така четох.И Тевез като се продаде още 32 000 000 и айде ето ти 112 000 000 и супер бих си погасил дълговте аз. Е ОК де може и поне 80 - 90 милиона да се дадат за погасяване на дългове...
Иначе сега с тия пари и Милан и МАнчестър ще почнат да првят трансфери евентуално.С тия пари Real стимулира яко трансферния пазар.Сега и БАрселона да се включи с няколко милиона за Масчерано, Ибрахимович евентуално.

Манчестър няма да получат пари за Тевез ,защотот не е тяхна собственост под наем е. Мисля,че ще получат една сума от 8-9 милиона евро. А пък Испанското първенство ще оправи дълговете на бая отбори...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 11 юни 2009 13:09

Не става да се хвърлят извънземи суми за играчи,и да се чакат резултати.На мен ми се струва Реал няма да направят по-добър сезон от предишният със тези попълнения,не е хубаво чак толкова много звезди на едно място ..
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

acfenyx
Контакти:

Мнениеот acfenyx » 11 юни 2009 13:09

здравейте на всички,
тове ми е първо мнение в този форум
добре бе
отварям страницата на Реал и виждам -Савиола, Диара, Гути, Кака, Робен, Ван дер Ваарт, Де ла Ред, Снайдер, Раул, Ван Нистелрой, Хунтелаар плюс Роналдо сега и още двама трима, които искат да купят
за сметка на това недоказани защитници или поне такива, които определно не са сработени и играят слабо заедно
първо - те с тези играчи каква схема мислят да играят - 0-5-5 ли, вярно че Раул и Гути и Нистелрой няма да играят още дълго, но още не са си тръгнали нали
на пейката ли ще стоят
и ако да - какви заплати получават тея играчи според вас, като половината от тях не помирисват терена
това е най разсипническата и недалновидна клубна политика в Европа в последните 8 години
не знам за дълговете на английските клубове, но много се чудя в Реал откъде ги взимат парите за тези трансфери
и да - и следващия сезон не вярвам да спечелят Лигата
какво става тогава
Реал се превърна в каца без дъно - дават се пари с торби за играчи и тренери, и нищо не се случва
да ходя на стадиона да ги гледам само защото са звезди ли, и като дойде отбор като Ливърпул със стойностни, добре наредени играчи, които знаят как да играят заедно и ги смачкват
някой ден феновете на Реал ще оплакват тези години като най-срамните и тежки в клуба
само да купиш скъпите играчи далеч не означава, че си направил отбор
това е моето мнение
абсолютна лудост е това, което се случва в Реал
колкото за Роналдо - много добре, че си тръгва от Англия
никога не съм го харесвал нито като играч, нито като спортсмен
истината е една - Ман. Ю. направи Роналдо велик, а не обратното
ако не го бяха взели съвсем спокойно можеше да си играе в Португалия и никой да не го знае
просто защото в никакъв случай не е велик играч, макар че има безспорни качества
Манчестър да си подпишат с Тевес сега

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 11 юни 2009 13:17

acfenyx написа:здравейте на всички,
тове ми е първо мнение в този форум
добре бе
отварям страницата на Реал и виждам -Савиола, Диара, Гути, Кака, Робен, Ван дер Ваарт, Де ла Ред, Снайдер, Раул, Ван Нистелрой, Хунтелаар плюс Роналдо сега и още двама трима, които искат да купят
за сметка на това недоказани защитници или поне такива, които определно не са сработени и играят слабо заедно
първо - те с тези играчи каква схема мислят да играят - 0-5-5 ли, вярно че Раул и Гути и Нистелрой няма да играят още дълго, но още не са си тръгнали нали
на пейката ли ще стоят
и ако да - какви заплати получават тея играчи според вас, като половината от тях не помирисват терена
това е най разсипническата и недалновидна клубна политика в Европа в последните 8 години
не знам за дълговете на английските клубове, но много се чудя в Реал откъде ги взимат парите за тези трансфери
и да - и следващия сезон не вярвам да спечелят Лигата
какво става тогава
Реал се превърна в каца без дъно - дават се пари с торби за играчи и тренери, и нищо не се случва
да ходя на стадиона да ги гледам само защото са звезди ли, и като дойде отбор като Ливърпул със стойностни, добре наредени играчи, които знаят как да играят заедно и ги смачкват
някой ден феновете на Реал ще оплакват тези години като най-срамните и тежки в клуба
само да купиш скъпите играчи далеч не означава, че си направил отбор
това е моето мнение
абсолютна лудост е това, което се случва в Реал
колкото за Роналдо - много добре, че си тръгва от Англия
никога не съм го харесвал нито като играч, нито като спортсмен
истината е една - Ман. Ю. направи Роналдо велик, а не обратното
ако не го бяха взели съвсем спокойно можеше да си играе в Португалия и никой да не го знае
просто защото в никакъв случай не е велик играч, макар че има безспорни качества
Манчестър да си подпишат с Тевес сега

Не съм съгласен с теб, че ако не били Манчестър никой нямало да го забележи.Колкото и да не се харесва заради нрава си миналият и този сезон измъкваше постоянно червените дяволи.Отлична игра с глава, пряк свободни удари, бързина и техника.....А за Тевес, чувствам, че и на него вече не му се остава, малко странен ми е този футболист.Хем някога много играе и със желание, после приказва глупости по пресата.Според мен няма да го вземат....трябва да се търсят други варианти, но те вече имат пари и могат да се оръсят...... Бензема ще е добре :)

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 11 юни 2009 13:23

Че е голям играч е - голям е, но че е лигав - лигав е! Щом той не иска да играе за Юнайтед, по-доброто решение за всички е да си ходи, и това явно ще сe случи. Странно, поне за мен, е да искаш да напуснеш подобно място, но това е друга тема... Даде каквото можеше/искаше за "дяволите" и сега ще гони новите си цели, евентуално...дали футболни или комерсиални - ще видим. Като фен на Ман.Юн. за мен е важно сега какво ще се купи с тези пари/или част от тях, че и дълговете на американците са повече от прилични/. Явно ще се търси нещо и по крилата, що`то: Нани - за мен той никога няма да стане водещ играч, няма психика, Прак - мисля, че леката атлетика му е призванието, Гигс - ясно е, голям, но годините си текат неуморно и за друг не се сещам...и да излезе някой младок, едва ли ще тръген да покорява Европа в първия сезон. Друг важен пост, бих казал най-важният за отбора в момента е плеймейкъра, от това има крещяща нужда Юнайтед и дано сър Алекс има нещо на ум...и Флетчър, и Андерсон/Скоулс може и да не остане/ са разбивачи, работоспособни и енергични, но когато се упре до раздвижване не играта - греда! Бербо да се връща...но чак да гради играта на Манчестър - няма да стане. А с Харгрийвс - не ясно какво ще се случи. Като чисти нападатели и защита май няма кой знае какво да се коригира...е сега не бих отказал Бензема да конкурира Рууни и Берба, пък и младоците показаха, че има какво да дадат...Искренно се надявам Фърги да е намислил нещо за халфовата линия, а е едни стабилен вратар няма да е излишен...glory glory man united ;)

П.С. Ще ми е интересн подвижния цирк от Мадрид догодина... :)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 11 юни 2009 13:38

Пак почват да купуват звездите на Европа и ще паднат на дъното Реал, въпреки че не искам. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Реал Мадрид”