Аз преди 10-ина дни казах за жребия за полуфиналите че Барса и Байерн ще бъдат разминати и най-вероятно реваншите им ще са на техните стадиони, ако ние не ги отстраним довечера очаквам да се случи точно това в петък, така че за мен шанса да ви се падне Сити е само ако ние продължим
ШЛ: Реал Мадрид - Волфсбург - 3:0 FT (3:2 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Волфсбург - 3:0 FT (3:2 agg)
Честито на феновете на Реал! Напълно заслужено продължавате с оглед на класата на отборите, спорните съдийски отсъждания в първия мач все в полза на едните и начина по който изиграхте снощния! Щеше да е пародийно Волфсбург да са на 1/2 финал с такава игра
Аз преди 10-ина дни казах за жребия за полуфиналите че Барса и Байерн ще бъдат разминати и най-вероятно реваншите им ще са на техните стадиони, ако ние не ги отстраним довечера очаквам да се случи точно това в петък, така че за мен шанса да ви се падне Сити е само ако ние продължим

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Честита победа! Напълно заслужен триумф след страхотен мач на Бернабеу. Не знам защо трябваше да играем толкова лежерно в Германия и сами да си правим нещата трудни... Снощи влязохме добре в мача, вкарахме два бързи гола и нещата си дойдоха на мястото. Всеки отбор си има лидери, а Роналдо е лидерът на РЕАЛ. Снощи се показа като такъв. Голям футболист със страхотни индивидуални качества, които бяха решаващи в крайна сметка. В 70-тата минута такъв спринт и преса направи (когато стигна чак до Беналио), че сякаш мачът сега започваше.
Като цяло всички играха супер. Още в началните минути натиснахме здраво. Отборът се движеше добре, Каземиро и Кроос помагаха в защита, Модрич често беше точно пред Рамос и Пепе, за да поеме и изнесе топката. Бензема хвърли много усилия, но.... толкова си може
Бейл може би малко се умори през второто полувреме и можеше да бъде сменен.
Според мен загубата в Германия дойде във възможно най-подходящият момент. Причините са не една или две. Основните са, че това се превърна в жесток урок и обица на ухото за футболистите, а дори и треньора, че самата загуба ни обедини, съответно и феновете, че най-после видяхме страст у абсолютно всички играчи от първата, до последната минута, (дори Бейл и Бензема, които се представиха по-слабо от останалите). Влияние върху мача оказа целия отбор, не един или двама играчи. Спокойно мога да отлича Роналдо и Модрич над всички, както и Карвахал, Пепе и Кроос плътно до тях, но няма смисъл. Мотивационните речи в съблекалнята, туитчетата, ако щете - всички тези дребни фактори също спомогнаха за обрата. Начинът по-който КР не спираше да надъхва съотборници и публика ме кара да се гордея - брутално беше. Оттук до края на сезона ни остава да изиграем всеки мач като финал, а дали ще ни се усмихне късметът за някоя купа, не знам. Искам страст у играчите, а титлите няма да закъснеят. Можем само да благодарим на абсолютно всички, които са част от клуба, както и на феновете за тази невероятна вечер, която ни подариха.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Кристиано, Кристиано, Кристиано
Страхотна вечер, уникални емоции. Героят е един, но искам да отлича Рамос(много стабилен и концентриран), Каземиро (много борбен от първата до последната минута) и разбира се Дани Карвахал, който е със съществена заслуга за първите два гола (при първия асистира, а при втория именно той бе в основата на атаката за корнера ). Няма Данило, няма проблем
Бейл и Бензема поне мен ме разочароваха. Уелсецът беше доста изолиран, докато французинът имаше много брак в играта си - грешни пасове, не се изтегляше от засадата и т.н. Вярвах в обрата, да не забравяме,че Реал Мадрид е единственият отбор в евротурнирите, който е успявал да продължи след загуба с четири гола разлика в първия мач
Чакаме жребия в петък, за шеста поредна година сме на полуфиналите. Нямам претенции, мисля че с Барселона и Байерн ще ни бъде една идея по-леко от Атлетико . И за финал сеньор Ронсеро
ОТ КРИСТИАНО ДО НЕБЕТО
Как да не те обичам! Вчера в седем часа следобед бях на улица Конча Еспина в очакване на автобуса на Мадрид, като още един от многото фенове. Там имаше може би над 10 000 Мадридисти, които не се уплашиха от проливния дъжд и липсата на чадъри. Феновете не спираха да пеят. Те бяха дошли от всички краища на Испания с илюзията на едно дете, с отприщени гърла и необуздана страст, като едни сигнални ракети, които устояха на проливния дъжд, едно истинско Бяло цунами. Чувствах се привилегирован да споделя този изключително щастлив момент. Едни истински фенове, които не искаха нищо друго от своите герои. Само отдаденост и сърце, за да споделят с тях магията и да защитят заедно емблемата на най-добрия клуб на света. Играчите /в автобуса/ изглеждаха изумени от случващото се пред стадиона. Те разбраха, че щом проливния дъжд не е прекършил вярата и гордостта на техните фенове, то те не трябва да се провалят. Това би било непростимо. И те отвърнаха на Мадридстите с една славна и незабравима нощ. Едва бе изминал четвърт час от началото на мача и както в добрите стари времена, единадесет бели фланелки летяха на терена и като истински вулкан унищожаваха играчите на Волфсбург. Кристиано отбеляза два гола, с които смълча Волфсбург. Едно справедливо и нужно затишие.
„Шампионска лига” е на CR7. И той, най-добрият футболист на земята не престана да го доказва и така дойде онова 3:0, което докара до лудост всички събрали се в светилището на Кастеяна. Кейлор Навас направи нещо като асистенция за този гол на Кристиано. Костариканецът му каза нещо в ухото и CR7 закова топката. Изморен от непрестанното повтаряне, че отбелязва само в неважните мачове, Кристиано вчера даде един нов урок на целия свят. Изключителен хеттрик, който се присъединява към онова златно негово попадение на Камп Ноу. Кристиано не се нуждае от ласкателства. Крещеше, надъхваше, искаше, подканваше публиката на Бернабеу да не спира да ги подкрепя и съветваше по-младите си съотборници да спъват противниковите играчи, ако е необходимо, за да спрат атаката на немците. Роналдо не спираше да подканва съотборниците си да атакуват вратата на Беналио и видимо се наслаждаваше на това, което се случваше, показвайки на всички че той е играч номер едно в най-добрия клуб на света. За Кристиано Роналдо няма граници. Някои казваха, че има огромен спад във формата му, е благословен да е този спад.
Почивай в мир Де Фелипе. Един от героите на Мадрид ни напусна вчера. Преди 14 години, той ми се обади и ми каза: „Ронсеро, в Спортинг Лисабон има едно момче на 17-годишна възраст, което се казва Кристиано и със сигурност в бъдеще ще бъде носител на Златната топка. Трябва да подпишете с него сега!” Де Фелипе, в инвалидната си количка заедно със синът си Хорхе, намери сили да види онова 2:1 в Ел Класико и своето момче, което за пореден път се раздаде. Фелипе беше този, който откри този велик футболист. Той ме научи на ценностите на Мадрид. Сбогом, приятелю.
Томас Ронсеро
AS.com
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Честита победа момци.
Някой може ли да намери снимка или някво видео от ситуацията на Рамос когато удари гредата и топката влезна поне според мен но не и според съдията.
И как може в най големия отборен турнир да няма технологията на гол линията. 
Някой може ли да намери снимка или някво видео от ситуацията на Рамос когато удари гредата и топката влезна поне според мен но не и според съдията.
- Furious_Monk
Почивай в мир Де Фелипе. Един от героите на Мадрид ни напусна вчера. Преди 14 години, той ми се обади и ми каза: „Ронсеро, в Спортинг Лисабон има едно момче на 17-годишна възраст, което се казва Кристиано и със сигурност в бъдеще ще бъде носител на Златната топка. Трябва да подпишете с него сега!” Де Фелипе, в инвалидната си количка заедно със синът си Хорхе, намери сили да види онова 2:1 в Ел Класико и своето момче, което за пореден път се раздаде.
Извън патоса, много,много силна част.
Едно време феновете на Рома издигнаха един транспарант за Тоти: няма Тоти, няма парти. Вчера го видях перифразиран.Няма Данило, има парти. Честно казано Данило не е най-лошият футболист който е обличал фланелката, може дори след време да се окаже, че инвестицията в него не е била никак лоша. Обаче с някои левашки изпълнения(вероятно породени от притеснение), няма как да не обедини местните зевзеци в една обща кауза.
Извън патоса, много,много силна част.
Едно време феновете на Рома издигнаха един транспарант за Тоти: няма Тоти, няма парти. Вчера го видях перифразиран.Няма Данило, има парти. Честно казано Данило не е най-лошият футболист който е обличал фланелката, може дори след време да се окаже, че инвестицията в него не е била никак лоша. Обаче с някои левашки изпълнения(вероятно породени от притеснение), няма как да не обедини местните зевзеци в една обща кауза.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
На Данило сме малко тези, които бихме дали шанс. Въобще не е лош играч, просто не може да си намери място още, няма и самочувствие. Като се има и на в предвид как Перес оценява играчите, очаквам на лято да го шитнем за жалост. Медиите няма как да не повлияят на решението му. Евентуална раздяла с Ковачич пък би била дори по-пагубна, но каквото съдбата отреди, това ще стане.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ: Реал Мадрид - Волфсбург - 3:0 FT (3:2 agg)
"Не вярвах в Бог, докато не видях Кристиано Роналдо с топка в краката."
Невероятен мач, невероятна публика, невероятен Реал Мадрид!
Двата сблъсъка бяха изпълнени с толкова качествен футбол, че ако човек ги наблюдава без да знае фазата на турнира, ще рече, че се играе финалът. Скоро не бях гледал толкова интересен и същевременно изпълнен с интрига мач на "белите". За това спомогна и страхотната публика, която трябва да подкрепя любимците си по този начин, независимо дали домакинството е напрегнат четвъртфинал на ШЛ или протоколен двубой срещу последния в Ла Лига.
Роналдо... Каквото и да се каже за него, все ще е малко! Той е един от неколцината футболисти, за които колкото и суперлативи да се изпишат, нямат да бъдат излишни. И снощи го доказа за N-ти път. Майстори като него човек ще има възможността да види едва няколко пъти през живота си. Неслучайно за някои той е самият Реал Мадрид в момента - независимо дали отборът печели или губи, той е "виновникът" (което звучи доста глупаво във втория случай). Подобно раздаване от негова страна скоро не бяхме наблюдавали - беше пред двете врати едновременно: бранейки своята с качествата на топ защитник и реализиращ в противниковата... като Кристиано. Защото неговото име се превърна в синоним на "перфектния реализатор" и ако напишем чуждо, това само би го обидило.
Разбира се, зад гърба си той имаше ОСЕМ борещи се до последно лъва, които доказаха, че заслужават да носят бялата фланелка. От така нареченото BBC успях да видя и чуя единствено C-то - двете B-та ми убегнаха. И поради тази причина, няма как да коментирам хора и действия, на които не съм бил свидетел...
Честита победа, Мадридисти! 180 минути ни делят от бленувания финал в Милано!
Невероятен мач, невероятна публика, невероятен Реал Мадрид!
Двата сблъсъка бяха изпълнени с толкова качествен футбол, че ако човек ги наблюдава без да знае фазата на турнира, ще рече, че се играе финалът. Скоро не бях гледал толкова интересен и същевременно изпълнен с интрига мач на "белите". За това спомогна и страхотната публика, която трябва да подкрепя любимците си по този начин, независимо дали домакинството е напрегнат четвъртфинал на ШЛ или протоколен двубой срещу последния в Ла Лига.
Роналдо... Каквото и да се каже за него, все ще е малко! Той е един от неколцината футболисти, за които колкото и суперлативи да се изпишат, нямат да бъдат излишни. И снощи го доказа за N-ти път. Майстори като него човек ще има възможността да види едва няколко пъти през живота си. Неслучайно за някои той е самият Реал Мадрид в момента - независимо дали отборът печели или губи, той е "виновникът" (което звучи доста глупаво във втория случай). Подобно раздаване от негова страна скоро не бяхме наблюдавали - беше пред двете врати едновременно: бранейки своята с качествата на топ защитник и реализиращ в противниковата... като Кристиано. Защото неговото име се превърна в синоним на "перфектния реализатор" и ако напишем чуждо, това само би го обидило.
Разбира се, зад гърба си той имаше ОСЕМ борещи се до последно лъва, които доказаха, че заслужават да носят бялата фланелка. От така нареченото BBC успях да видя и чуя единствено C-то - двете B-та ми убегнаха. И поради тази причина, няма как да коментирам хора и действия, на които не съм бил свидетел...
Честита победа, Мадридисти! 180 минути ни делят от бленувания финал в Милано!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- paceto
- Контакти:
Мача с английски коментар.
Първо полувреме - https://openload.co/f/JKCWNfuyuKs/
Второ полувреме - https://openload.co/f/wqe7qPyS1Eg/

Целият мач с руски коментар (линка в офтопика)- [offtopic]http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5207630[/offtopic]
Първо полувреме - https://openload.co/f/JKCWNfuyuKs/
Второ полувреме - https://openload.co/f/wqe7qPyS1Eg/

Целият мач с руски коментар (линка в офтопика)- [offtopic]http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5207630[/offtopic]