Осасуна - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Осасуна - Реал Мадрид - 1:0 FT
Убеден съм,че получи 2 жълти картона...Вижте електронната версия на марка,ако не вярвате...
- paceto
- Контакти:
Ами това е от офи сайта на Реал, а и не допускаш май, че може и грешката да е режисьорите на мача.
Става ли са много подобни грешки когато един човек получи картон и оператора и режисьора дадат съвсем друг.
И аз като гледах мача останах с усещането, че този има два жълти, но ще видим.
Става ли са много подобни грешки когато един човек получи картон и оператора и режисьора дадат съвсем друг.
И аз като гледах мача останах с усещането, че този има два жълти, но ще видим.
При евентуален провал срещу Лион, за Купата и в шампионата, каква мислите ще бъде реакцията на дон Песес? Все нещо ме гложди, че Моу няма да си изкара мандата на пейката.
Аз, ако съм на мястото на Песес, гълтам си егото и отивам при Дел Боске с тъпани и музика да го врънкам да се връща обратно.
И гледам, че казвате - Барса бил такъв отбор, смазан, изграден, ала-бала, но това не оправдава днешната загуба на Реал, хикса с последния и доста слабото за стандарите, селекцията, треньора и претенциите им представяне в последно време.
Аз, ако съм на мястото на Песес, гълтам си егото и отивам при Дел Боске с тъпани и музика да го врънкам да се връща обратно.
И гледам, че казвате - Барса бил такъв отбор, смазан, изграден, ала-бала, но това не оправдава днешната загуба на Реал, хикса с последния и доста слабото за стандарите, селекцията, треньора и претенциите им представяне в последно време.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- paceto
- Контакти:
Само да те попитам кой е този Песес ?
Песес е Перес, но го измислих това, заради мерака му да пръска пари за когото му скимне.
Идва от песо.
Между другото, Хавиер Камуняс не е ли поредният талант от школата на Реал играещ другаде?
Между другото, Хавиер Камуняс не е ли поредният талант от школата на Реал играещ другаде?
- paceto
- Контакти:
Аз знам за кой ми говориш, но тук си има правила и ще те помоля да ги спазваш.
ОК, въпреки, че не виждам световен проблем. И... както и да е.
- paceto
- Контакти:
Не си прав.
Това може да се разбере и грешно от някой фен един вид, че обиждаш и колкото и да не го харесват някои това си е обида към клуба като цяло.
Ще започнат прехвърляния на обиди и прочие и аз или някой колега ще трябва да ходим да бършем простотия след вас или в най лошият случай да наказваме с Бан-ве.
Затова са тези правила, за да се избягват подобни неща и да може нашата намеса в темите да е по малка
Мисля, че ме разбираш какво точно искам да ти кажа
Това може да се разбере и грешно от някой фен един вид, че обиждаш и колкото и да не го харесват някои това си е обида към клуба като цяло.
Ще започнат прехвърляния на обиди и прочие и аз или някой колега ще трябва да ходим да бършем простотия след вас или в най лошият случай да наказваме с Бан-ве.
Затова са тези правила, за да се избягват подобни неща и да може нашата намеса в темите да е по малка
Мисля, че ме разбираш какво точно искам да ти кажа
- ZinedineZidane
- Контакти:
По въпроса за картона на този Вадоч (или както там се казва). Ситуацията беше следната: груб фаул на тъча на Пунял срещу Арбелоа, авантаж, след 10-15 секунди фаул пред наказателното поле на Вадоч срещу друг играч на Реал, спиране на играта и показване на жълт картон на Пунял за първия фаул. Режисьорът се обърка и изписа картон за Вадоч, коментаторът (и той да не остане по-назад) също се обърка.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Frankie Lampard написа:Аз гледах мача и тоя индивид получи 2 жълти картона,а и тоя лайвскор дето следя аз пише,че има 2 жълти картона-ахахаха.Какво ли ще каже Моу след мача...
Моу след мача каза, че съдията е свирил добре. А рефера винаги може да се оправдае като каже, че е дал вторият жълт картон на друг играч, но ТВ операторите не са го разбрали правилно и затова са изписали втори жълт по екраните... В общи линии всичко опира до това на кого е записал картонтие в тефтерчето си.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]