Мидълзбро, няма да ти казвам, къде гледах мача, че ще стане вече за виц работата.
Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
shotgun blues и кое му е срамното да отпаднеш от отбори като Ювентус , Байерн или Ливърпул.
Сериозно ли го пишеш това. С Лион отпаднахме , заради глупостите на Игуаин. Нито ни надиграха, нито бяха по-силни. И как така не знаеш дали ще бием Милан, след като миналата година го направихме на Бернабеу,като 2:0 беше най-малкия резулат,с който ги отнесохме, а на реванша не бихме благодарение на несвирената засада на Индзаги. Също така смятам, че единствения отбор,който може да се надиграва на този етап с каталунците е именно Реал Мадрид. Може ли да ми кажеш, кой е последния отбор в ерата на Гуардиола, който да е играл толкова агресивно на Ноу Камп и да е създал толкова много голови ситуации както го направи Реал Мадрид на реванша за Суперкупата. Срещу същите 11 на Барселона, насред английска земя, видяхме как изглеждаше Юнайтед на финала за ШЛ. Естествено, не казвам,че ако играят Юнайтед срещу Реал Мадрид, Реал със сигурност ще бият. Двата отбора са равностойни, шансовете са си 50/50. Но никога няма да кажа, че Реал Мадрид нямал шансове срещу тях, Челси или Байерн и не виждам как ще ги отстранят. Пълно безумие 
Мидълзбро, няма да ти казвам, къде гледах мача, че ще стане вече за виц работата.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Lord_Dexter
- Контакти:
Middlesbrough написа:голями драми тука бе :Д нищо не е станало : ) сезона е дълъг : )
Тук си прав. Мен лично малко ме дразни несериозното отношение на играчите към някой ситуации, но ако Моу не може да им го избие, никой няма да може
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
- vladitol
- Контакти:
Re: Леванте - Реал Мадрид 18.09, 21:00
Жозе Моуриньо написа:liverpool96 написа:0:5
Тази твоя прогноза за първото полувреме ли е ?
ХАХАХАХА
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Не е лесно да се спечели ШЛ в днешният си формат! Реал печелят турнира 65/66, но трябва да чакат чак до сезон 97/98, за да го спечелят отново, а това май са малко повече от 10-тина години. shotgun blues, ти си фен единствено на победите и купите, затова и никога няма да разбереш феновете на Нюкасъл (просто пример), които не са виждали отборът им да печели купа десетилетия наред! Барселона спечелиха втората си ШЛ едно десетилетие, след като започнах да гледам футбол, а само сезон по-рано бяха в зоната на изпадащите към края на полусезона... Madridist отново написа много точни коментари, за което го поздравявам.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Стига, стига. Каквото и да се каже ще е малко за вчерашния мач. Всички, от Моу до 14-те играли + съдиите са виновни. Но съдиите са с около 1% от цялата вина. Основната е на треньора и на мърдите по терена! Защо, по дяволите, не излезе със свежите играчи още отначало - Игуаин, Кайехон, Лас. Защо пусна Роналдо, който видимо беше в ужасно състояние за този мач. Факт, Моуриньо се издъни вчера и то като логично следствие от регресията, която започна след първия мач.
Дано се оправят нещата още в следващия кръг. Една издънка и там вече ще означава много.
Hala Madrid!
Дано се оправят нещата още в следващия кръг. Една издънка и там вече ще означава много.
Hala Madrid!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Стига, стига. Каквото и да се каже ще е малко за вчерашния мач. Всички, от Моу до 14-те играли + съдиите са виновни. Но съдиите са с около 1% от цялата вина. Основната е на треньора и на мърдите по терена! Защо, по дяволите, не излезе със свежите играчи още отначало - Игуаин, Кайехон, Лас. Защо пусна Роналдо, който видимо беше в ужасно състояние за този мач. Факт, Моуриньо се издъни вчера и то като логично следствие от регресията, която започна след първия мач.
Hala Madrid!
Така е. Също така, ми направи впечатление, че при този колеблив вратар на Леванте, който няколко пъти изпускаше топките , не опитваха удари от далечно разстояние. Никога при Моуриньо не сме имали толкова малко точни удари. Както и да е, минало-заминало, нищо не може да се промени, освен да се вземат поуките. Сега да гледат към Сантандер, дано там се реваншират подобаващо и ни зарадват с хубава игра и победа.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Последната купа от ШЛ е през сезон 2001 - 2002 т.е. сега започват 10 години от последната и не може да се говори, че е останал отбора през това време без купи.
Годината едва започва и да правиш някакви прогнози от сега трябва да си наистина .... айде ще си замълча, че трябва да се Банна сам
Годината едва започва и да правиш някакви прогнози от сега трябва да си наистина .... айде ще си замълча, че трябва да се Банна сам
Много лоши новини . Пепе и Коентрао са получили мускулни разкъсвания след мача с Леванте, като се очаква да почиват около две седмици. 
Още малко ще дойде другия мач,аз сега чак дойдох в съзнание след вчерашната излагация.
Значи,още до 15 мин като видях как играе отбора и как се развиват нещата,усетих че работата няма да е както трябва,но онова което ме изкара извън нерви е че загубихме.
Ако трябва да съм напълно искрен, още вчера докато гледах мача псувах ( за пръв път от много време насам) футболистите ни а и на Мауриньо не му простих.
Още от тунела се видя в колкото празнично настроение бяха играчите ,как се хилеха като напушени ,да не говорим за някаква свястна концентрация която е необходима преди всеки един мач.
Още през първите минути се виждаше очевидно високомерие което завърши със загуба.
Според мен основната причина да загубим е ПОДЦЕНЯВАНЕ на съперника на първо място от треньорското ръководство и след това на футболистите ( Всичко около мотивацията в такива мачове зависи от треньора).Всичко друго изписано и изговорено е свободни съчинения от група дилетанти които мразят или Реал или Мауриньо ( а някои и Мауриньо и Реал) и сега им е времето да се изявят.
Ще ми е много интересно когато Реал бият 0-6 следващото гостуване,колко хора ще кажат неща от рода : Аз ви казах...... тоя Мауриньо.... или Реал се е превърнал в сбирщина , и т.н - .Просто ще са си по дупките и ще чакат следващия си звезден миг.
Въобще аз се чудя колко акъл трябва да има човек за да за да влезне във форума на друг отбор след негова загуба просто ей така да злорадства
........... а не да си каже,мнението за мача.Впрочем това няма как да се случи тъй като тия ве( селяци) просто не гледат мачовете на Реал Мадрид.
Аз виждам доста неща за критика в Реал към момента , но мисля да изчакам още малко за да преценя дали това което виждам е тенденция или лоши стечения на обстоятелствата.Като за начало за момента най-голямата ми критика към ръководството на клуба е ,как може,да оставят отбора без нападател от топ ниво? Такъв който решава мачове и прави разлика в класите. Такъв в момента е : Агуеро ( как може да не го вземат след като беше на дневен ред)??? Такъв е и Фалкао,такъв е и Форлан, има и други,но към момента нападателите които имаме не са на нивото от което се нуждае Реал Мадрид за да спечели требъл.
За другите неща които към днешна дата не ми харесват ще пиша ( критикувам) след 10-12 кръг ако разбира се има защо.....
п.п Не на последно място ми направи впечатление как капитана на Леванте който очевидно е с наднормено тегло и не е първа младост ( Не съм сигурен но мисля че е на 36 ) , как надбяга "реактивната ракета" Роналдо.Явно някой от реакторите е взел да отказва....Онова което загатвам е че явно с мускули няма как да биеш всеки мач,трябва ум и интелект.
Значи,още до 15 мин като видях как играе отбора и как се развиват нещата,усетих че работата няма да е както трябва,но онова което ме изкара извън нерви е че загубихме.
Ако трябва да съм напълно искрен, още вчера докато гледах мача псувах ( за пръв път от много време насам) футболистите ни а и на Мауриньо не му простих.
Още от тунела се видя в колкото празнично настроение бяха играчите ,как се хилеха като напушени ,да не говорим за някаква свястна концентрация която е необходима преди всеки един мач.
Още през първите минути се виждаше очевидно високомерие което завърши със загуба.
Според мен основната причина да загубим е ПОДЦЕНЯВАНЕ на съперника на първо място от треньорското ръководство и след това на футболистите ( Всичко около мотивацията в такива мачове зависи от треньора).Всичко друго изписано и изговорено е свободни съчинения от група дилетанти които мразят или Реал или Мауриньо ( а някои и Мауриньо и Реал) и сега им е времето да се изявят.
Ще ми е много интересно когато Реал бият 0-6 следващото гостуване,колко хора ще кажат неща от рода : Аз ви казах...... тоя Мауриньо.... или Реал се е превърнал в сбирщина , и т.н - .Просто ще са си по дупките и ще чакат следващия си звезден миг.
Въобще аз се чудя колко акъл трябва да има човек за да за да влезне във форума на друг отбор след негова загуба просто ей така да злорадства
Аз виждам доста неща за критика в Реал към момента , но мисля да изчакам още малко за да преценя дали това което виждам е тенденция или лоши стечения на обстоятелствата.Като за начало за момента най-голямата ми критика към ръководството на клуба е ,как може,да оставят отбора без нападател от топ ниво? Такъв който решава мачове и прави разлика в класите. Такъв в момента е : Агуеро ( как може да не го вземат след като беше на дневен ред)??? Такъв е и Фалкао,такъв е и Форлан, има и други,но към момента нападателите които имаме не са на нивото от което се нуждае Реал Мадрид за да спечели требъл.
За другите неща които към днешна дата не ми харесват ще пиша ( критикувам) след 10-12 кръг ако разбира се има защо.....
п.п Не на последно място ми направи впечатление как капитана на Леванте който очевидно е с наднормено тегло и не е първа младост ( Не съм сигурен но мисля че е на 36 ) , как надбяга "реактивната ракета" Роналдо.Явно някой от реакторите е взел да отказва....Онова което загатвам е че явно с мускули няма как да биеш всеки мач,трябва ум и интелект.
Последна промяна от sl321 на 19 сеп 2011 22:55, променено общо 1 път.
- paceto
- Контакти:
Мисля, че прекалено драматизирате около тази загуба.
А това за настроението преди мача еми това си е нормално нещо бре
Няма да излизат сякаш отиват на заколение, а Реал ако няма високомерие то кой да има?
А това за настроението преди мача еми това си е нормално нещо бре
Няма да излизат сякаш отиват на заколение, а Реал ако няма високомерие то кой да има?