Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)
Франки, я ми обясни подробности за това с "недопускането" на супер силния Челси ,който е щял да обезмисли турнира. Да не би да става на въпрос, за пустата английска гордост да не играят в такива "треторазредни" за тях турнири. Сигурно знаеш,че Англия доброволно не е участвала в първите световни първенства ,защото им било под достойнството и т.н. Хубаво,ама през 50-те губят един мач от полуаматьорския тогава САЩ , малко по-късно Унгария ги разгромява насред Уембли с 3:6 и тогава лека по-лека англичаните започват да разбират ,че тяхното самочувствие няма чак толкова голямо покритие 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Не е свързано с никаква английска гордост !!! Не е допуснат от Уефа, защото е прекалено по-силен от останалите.
Сравни, защо тук го няма шампиона на Англия- Челси
http://en.wikipedia.org/wiki/1955%E2%80 ... ropean_Cup
А тук го има !
http://en.wikipedia.org/wiki/1956%E2%80 ... ropean_Cup
Сравни, защо тук го няма шампиона на Англия- Челси
http://en.wikipedia.org/wiki/1955%E2%80 ... ropean_Cup
А тук го има !
http://en.wikipedia.org/wiki/1956%E2%80 ... ropean_Cup
Добре съгласен съм с теб,че тогава Челси тъй като е бил супер силен отбор не е допуснат от УЕФА в КЕШ. Но искам да ми отговориш на два въпроса:
1)Силния в онези години Челси, след 1955 година,кога печели следващата си титла в Англия
2) През коя година,за първи път английски отбор се класира на финал за КЕШ
[offtopic]Хората,които се ядосват на спамът в момента, обещавам,че утре ще изчистя всички излишни коментари,които не са по темата за мача Реал Мадрид-Малага
[/offtopic]
1)Силния в онези години Челси, след 1955 година,кога печели следващата си титла в Англия
2) През коя година,за първи път английски отбор се класира на финал за КЕШ
[offtopic]Хората,които се ядосват на спамът в момента, обещавам,че утре ще изчистя всички излишни коментари,които не са по темата за мача Реал Мадрид-Малага
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Frankie Lampard написа:Мислех да не пиша, но няма как да ти отговоря.
1.В ВЛ стадионите са най-пълни-96 % факт. Стадионите в Бундеслигата събират най-много зрители, но не са най-пълни. Ако ВЛ имаше по-големи стадиони, щеше да има и по-голяма посещаемост. Логично е.
2.В Англия има стадион с 95 000 места- Уембли. Дори за третостепенен трофейт, какъвто е Карлинг Къп, беше пълен докрай. Имаше 50 000 фена на Бирмингам !!!.
3.Гледам всички мачове на Барса по няколко причини:
3.1.Фен съм на футбола. Не ми се гледат долнопробни филмчета и тъпа чалга, затова гледам дори доста предвидимата Примера. А Барселона ми харесва как играят, въпреки че мачовете им са с предварително ясен изход. Безспорен факт.
3.2.Анализирам конкуренцията.
3.3.Няма нищо друго интересно в този часови пояс.
4.Нямам абсолютно никакъв комплекс от абсолютно никакви успехи. Ако имах такъв щях да съм фен на Реал, замисли се върху това. Успехите не са най-важното нещо на света. Интересно ми е ако Барса и Реал нямат по 10 години титла дали ще им останете фенове. Аз много се съмнявам, така като ви чета коментарите. Когато не сте прави винаги започвате да избивате комплекси, че Челси е малък отбор, без успехи. Безмислен опит да ме затапите. Тези глупости ги чета вече с години. Единствената причина Челси да не е сред големите са Уефа и съдиите. Този отбор е нагло ощетяван още през 50 години, когато не е допуснат до първото издание на ШЛ, по простата причина, че е прекалено силен и ще обезмисли турнира. Така Реал печели първата си ШЛ.
5. Да, гледам всеки мач на Барселона и Реал Мадрид- факт, тука няма как да го отрека.
Франки, Франки...
1. Лесно е да напълниш 96% от капацитета на МАЛЪК стадион! Колкото по-голям е един стадион толкова повече зрители ти трябва за единица процент. Това е проста математика, съгласи се. Ако в Испания всичките стадиони бяха за по 30-40 хиляди зрители, каквито са капацитетите на повечето стадиони във ВЛ посещаемостта в Примера щеше да бъде 100%!
2. Браво! Моля ръкопляскайте за Англия! Най-големият им стадион е националният, на който се играят 10-тина мача в годината! Защо няма нито един КЛУБЕН стадион с такъв капацитет! Защото нито един клуб в Англия няма да го напълни! Не ми отговори защо Арсенал не си построиха новият стадион със 100 000 капацитет, след като има такъв интерес във ВЛ? - много държа да ми отговориш на този въпрос! Бирмингам имали 50000 зрители на финала на Кралинг къп... УаУ! А кога преди колко години им беше предният финал?! Нормално е след като за сефте за не знам си колко години играят финал да има голям зрителски интерес от тяхна страна! Все пак не се знае дали сегашните им фенове ще доживеят до следващ финал на любимият им отбор!!! - това не го забравяй!
3.3. И аз няма какво да правя следобяд, когато съм си в нас, но пак не гледам ВЛ, защото просто не ми харесва! Винаги си намирам някакво занимание. Г/д веднъж в месеца гледам по един мач във ВЛ и то защото в компанията ми има фенове на ВЛ (на МЮ) и заради от тях от време на време ми се налага да гледам по някой друг мач.
4. Не се пали. Предполагам си видял, че казах, че най-вероятно комплекс нямаш. Просто действията ти показват друго. Не мога да говоря от името на всички фенове на Барас и Реал, мога да говоря само от мое име: Барса дори 20 години да не спечели трофей аз пак ще остана фен на отбора.
Последна промяна от megan fox на 04 мар 2011 18:24, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
1. Eдното няма нищо общо с друго... Ако беше допуснат в КЕШ можеше да е съвсем друго.
2.1967, зарада катастрофата в Мюнхен през 1958 преди полуфинала за КЕШ между Манчестър Юнайтед и вече не си спомням кой. Преди това Манчестър Юнайтед е бил абсолютен фаворит за трофея, разбивайки всички по пътя си с хандбални резултати.
2.1967, зарада катастрофата в Мюнхен през 1958 преди полуфинала за КЕШ между Манчестър Юнайтед и вече не си спомням кой. Преди това Манчестър Юнайтед е бил абсолютен фаворит за трофея, разбивайки всички по пътя си с хандбални резултати.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Как няма да го напълни, стига глупости.
Юнайтед как пълни 80 000 стадион винаги ? Сега ще го разширяват до 96 000, ако им дадат разрешение.
Арсенал как пълни 60 000 стадион, преди това играеше на 36 000. Сигурно оттогава феновете им са скочили 2 пъти.
Колкото и да не ти се иска да го признаеш. Ако имат по-големи стадиони, пак ще ги пълнят, това е абсолютно сигурно !
И е нормално най-големия стадион да ти е националния, това е гордоста на страната.
Същото е и в Вашингтон. Не знам дали знаеш, но там е забранено да се строят небостъргачи, за да не се засенчва сградата на сената.
Същото е и при класикото. Все едно няма да събере 200 000, ако можеше. Щеше да ги събере, разбира се.
Юнайтед как пълни 80 000 стадион винаги ? Сега ще го разширяват до 96 000, ако им дадат разрешение.
Арсенал как пълни 60 000 стадион, преди това играеше на 36 000. Сигурно оттогава феновете им са скочили 2 пъти.
Колкото и да не ти се иска да го признаеш. Ако имат по-големи стадиони, пак ще ги пълнят, това е абсолютно сигурно !
И е нормално най-големия стадион да ти е националния, това е гордоста на страната.
Същото е и в Вашингтон. Не знам дали знаеш, но там е забранено да се строят небостъргачи, за да не се засенчва сградата на сената.
Същото е и при класикото. Все едно няма да събере 200 000, ако можеше. Щеше да ги събере, разбира се.
Frankie Lampard написа:Как няма да го напълни, стига глупости.
Ок, Арсенал имаха нужда от по-голям стадион и си го построиха, ФАКТ! Ама защо си построиха стадион за 60 хиляди зрители??! Защо не за 100 хиляди зрители, след като има такъв голям интерес??!
Колкото до Вашингтон, да знам за това нещо. Същото е и в Рим! Там е забранено да се строят сгради, които да са по-високи от Базиликата Свети Петър във Ватикана.
Последна промяна от megan fox на 04 мар 2011 18:30, променено общо 1 път.
Франки, как да няма едното с другото. След като Челси е бил супер силен отбор тогава, от който са се страхували всички в УЕФА, защо този отбор печели следващата си титла в Англия след .... половин век. Разбирам да бяха станали през 50-те години три пъти подред шампиони, щях да приема теорията ти, ама така някак ми се струва нелогично. Сега си направих труда да проверя нещо. Челси след шампионската 1955, на следващата година завършват на ... 16 място в крайното класиране , а през 1957 година са на 12 място.

- Frankie Lampard
- Контакти:
Айде, чао. Отново безмисления спор дъвчем
Нямам в момента нерви да пиша дъли постове, щото съм малко болен и така... 
Успех на всички
Успех на всички
Както винаги, когато Франки не може да отговори (или не иска) на зададените му неудобни въпроси, защото отговорите на тези въпроси показват, че греши и че не е прав, той се изнизва! Нищо ново под Слънцето!
Аз никога няма да получи отговор на въпроса ми защо Арсенал не построиха Емирейтс с капацитет за 100 хиляди зрители, след като към ВЛ има такъв голям зрителски интерес и такава висока посещаемост на мачовете!!!
Аз никога няма да получи отговор на въпроса ми защо Арсенал не построиха Емирейтс с капацитет за 100 хиляди зрители, след като към ВЛ има такъв голям зрителски интерес и такава висока посещаемост на мачовете!!!