Мисля че изтрезнях!Вчера много здраво се размазах и спах цял ден.
Първо,честито на феновете на Барса.Колкото и да ми е трудно да възприема и да призная,Барселона ни надиграха от всякъде.
Според мен Мауриньо,не си игра играта,и за това загуби.Трябваше да си излезне в защита и да търси успех през контра-атаката.Но за мое голямо очудване не го направи това и хем нямахме нападение хем нямахме защита.Много слаб мач за Реал.
Знам че при 5-0 е смешно да се говори за съдийски грешки но не видях никой да коментира че при 2-0 можеше да се даде дузпа на Роналдо.Също така при третия гол за Барселона имаше засада.
При евентуална дузпа за Реал и евентуално вкаран гол резултата щеше да е 2-1 към 50-тата мин а не 3-0.
Но.Това по скоро го вметвам и не ми се спори с никой.
Гледам че някой фенове тука още при първия по сериозен неуспех дадоха на заден ход.Все пак няма отбор който да не губи.Вярно е че 5-0 от Барселона не е една обикновенна загуба но пък от 26 мача Реал нямаше загуба.Все се надявах тая загуба която така или иначе престоеше, да не е срещу Барса. Но пък ако те не ни бият, кой?
Да ви кажа аз помня предшната загуба с 5-0,но също така помня и нашата победа с 5-0 година по късно така че ,разочарованието и щастието са много близо.
Трудно ми е да приема това което се случи,но вдигам глават и гледам на пред.Има много мачове до края на сезона.Тогава ще може да претеглим нещата,кой какво е направил и кой какво не е.
Също искам да кажа че това че в този мач не играхме нищо не би трябвало да заличава чудесните мачове които направихме през сезона.Във дерби всичко може да се случи. Гледам някои хора започнаха веднага поучително да казват какво трябва и какво не трябва а преди мача се бяха притаили и ги нямаше никакви.
Историята показва че такива мачове са напълно непридвидими и много често нямат логика.Сигурен съм че почти никой фен на Барса не е вярвал това 5-0 да се случи или ако някой е дал таков предвиждане преди мача то не е плод на това че е вярвал в този резултат, а с цел провокация.
Така че да си се радват,( напълно заслужено) но да не правят крайни изводи, защото мисля че не е коректно.
Към всички фенове на Реал: Горе главата!Има много мачове които могат да ни донесат много радост.Силно се надявам това да се случи а и виждам че имаме много потенциал.
ЕЛ КЛАСИКО! Барселона - Реал Мадрид 22:00, 29.11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕЛ КЛАСИКО! Барселона - Реал Мадрид 22:00, 29.11
JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:в Челси не беше така, още първата година счупи рекордите за точки, сухи мрежи и т.н.
А какво постигна в ШЛ?! А колко пари даде за играчи?! Той обра едни от най-добрите играчи в света... така и баба знае!
Дай ми на мен един средняшки отбор и 650 милиона паунда... аз също веднага ще спечеля титлата на ВЛ!!!
отпадна на 1/2 финал в ШЛ с гола-фантом на Луис Гарсияв последствие тия калитари Пуул знаем какво направиха на финала
![]()
виж Манчини не може, а взе 3 поредни Скудета в Италия, май не всеки може, а
В Интер Манчини не разполагаше с толкова пари, с колкото разполага в Сити, а в Сити там не знам кой отговаря за трансферите, ам акупиха толкова много играчи и всеки трансферен прозорец купуват още и още, та те не могат никога да се сработят!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
sl321 написа: Знам че при 5-0 е смешно да се говори за съдийски грешки но не видях никой да коментира че при 2-0 можеше да се даде дузпа на Роналдо.Също така при третия гол за Барселона имаше засада.
Ситуацията за дузпата беше 50/50! Както можеше да се свири дузпа, също така можеше да се свири нарушение на CR срещу Валдес, че се опита да му изрита ръцете и CR да получи втори жълт картон, респективно червен!!! - това не го забравяй!
А колкото до засадата... ти да не се боцкаш?! Къде я видя тая засада?! Че ясно показваха на повторенията по ТВ+ дали има засада или не, дажа точно като на световното с по-тъмен цвят отбелязваха линията на засадата! Та къде видя засада при третият гол?!
- JackPackage
- Контакти:
при дузпата съдията или гони Валдес за фала, или Роналдо за симулация, ама той щото е ***** и нищо не направи

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:при дузпата съдията или гони Валдес за фала, или Роналдо за симулация, ама той щото е ***** и нищо не направи![]()
Не е нужно да има симулация на CR... Валдес скача да хване топката... видя, че португалеца го връхлита и си прибра ръцете..., ако не го беше направил CR щеше да му ги счупи като нищо! Само че така като стана, CR стигна първи до топката и хоп сега има хора, които имат претенции за дузпа, без да се замислят, че ако Валдес не си беше прибрал ръцете, а ги беше изпънал към топката, че той вече щеше да я е хванал, а после да бъде тежко контузен!!!
А колкото до това, че рефера не даде картон в тази ситуация... съгласен съм, че сбърка, но според мен рефера не искаше да губи контрол над мача и да ескалира огромно напрежение като още в 30-тата минута на мача остави единият отбор с човек по-малко!
Ето снимки и на двете ситуации, който иска нека коментира. Аз лично нямам желание
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

[/offtopic][center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Ми на първата ясно се вижда, че засада няма - на еднал иния са (самата позиция на камерата създава илюзия за засада, но ако човек се намира точно на линията...щеше да види, че са на едналиния), а при втората поне на мен това много повече ми прилича на нарушение в атака, отколкото на дузпа...
Барселона игра много по-добре от Реал и съвсем логично любимият задграничен отбор загуби със сериозен резултат. Средната им линия беше безпогрешна и това нямаше как да не доведе до постоянни неприятности.
Не беше дадена чиста дузпа в 39-та минута, когато двата крака на вратаря им хванаха като в менгеме крака на Роналдо, но в този мач, при тоталната доминация, това не смятам, че имаше значение.
Горе главите, Реал и продължаване на добрата игра и победите!
Не беше дадена чиста дузпа в 39-та минута, когато двата крака на вратаря им хванаха като в менгеме крака на Роналдо, но в този мач, при тоталната доминация, това не смятам, че имаше значение.
Горе главите, Реал и продължаване на добрата игра и победите!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
megan fox написа:Ми на първата ясно се вижда, че засада няма - на еднал иния са (самата позиция на камерата създава илюзия за засада, но ако човек се намира точно на линията...щеше да види, че са на едналиния), а при втората поне на мен това много повече ми прилича на нарушение в атака, отколкото на дузпа...
Не съм особено съгласен аз виждам нещата иначе, но това какво значение има при все, че ни бихте с разлика и не искам да го казвам, но ни унижихте?
Това сега са Сашо диковски тези дискусии
- UNBEATABLE
- Контакти:
megan fox написа:JackPackage написа:в Челси не беше така, още първата година счупи рекордите за точки, сухи мрежи и т.н.
А какво постигна в ШЛ?! А колко пари даде за играчи?! Той обра едни от най-добрите играчи в света... така и баба знае!
Дай ми на мен един средняшки отбор и 650 милиона паунда... аз също веднага ще спечеля титлата на ВЛ!!!
Не съм съгласен тук, с 650 милиона паунда, ще си накупиш нови играчи (звезди), а как толкова бързо, ще ги накараш да играят заедно?