Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT

Мнениеот shotgun blues » 19 сеп 2011 12:10

хубава си е статията
за ДЕЛ БОСКЕ питай ''гения" ПЕРЕЗ ,някои от следващите треньори бяха уникални начело с Кейрош,Люксембурго ,Рамос
след това решение на ''гения'' ,грубо казано следващото десетилетие РЕАЛ има 1 полуфинал и само провали в ШЛ ( пълна трагедия за най-богатия,титулуван и какво ли не отбор) в ЛА ЛИГА 2/3 титли което е най-хубавото това десетилетие + катастрофални загуби от БАРСА като 2-6 на БЕРНАБЕУ и 5-0 + леки победи за БАРСА на Бернабеу с по 2/3 на 0 и това не е всичко + трагични загуби за КНК срещу Сарагоса и Алкоркон
едно СРАМНО десетилетие за РЕАЛ МАДРИД ,десетилетие в което РЕАЛ има толкова много пари и толкова много звезди минаха в отбора и накрая едно голямо НИЩО ,останаха само парите
и после Мадридист,Пацето,Sl11 и другите ми викат ,защо плюя по отбора,защо съм песимист и така нататък ,мисля че сте достатъчно големи и сте ги гледали тези 10 години и продължавате да ги гледате
е на мен ми писна ,на вас като не е
няма да се откажа от РЕАЛ ,то от отбор не можеш да се откажеш,просто ми писна
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 сеп 2011 12:11

Madridist, просто исках да споделя, че в момента титулярните ни състави не са с кой знае каква голяма разлика в годините. Защото и аз бях останал с впечетление, че разликата е доста по-голяма. А и Моуриньо на няколко пъти го нятякна, че сте едни от най-младите отбори в Лигата.
Например през 95-та, когато Аякс излъга Милан на финала за ШЛ, средната възраст на холандците беше около 22 години, докато при Милан тя бе около трийсетака.
Не се заяждам, само констатирах нещо, което и на мен ми беше убягнало.
Приятен ден. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 сеп 2011 12:14

AntrAcsA написа:@Madridist, само леко да те поправя :) Тиаго не е трансфер, той е в отбора от много години, юноша на Барса . Иначе за другото си прав, поне в тази част която имах време да прочета де.

Да, много добре знам,че Тиаго си е юноша на Барселона и Пеп го наложи от Ла Масия. Под трансфер(грешката е моя,може би не използвах най-точната дума) визирах новите играчи в отбора. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 сеп 2011 12:37

shotgun blues написа:хубава си е статията
за ДЕЛ БОСКЕ питай ''гения" ПЕРЕЗ ,някои от следващите треньори бяха уникални начело с Кейрош,Люксембурго ,Рамос
след това решение на ''гения'' ,грубо казано следващото десетилетие РЕАЛ има 1 полуфинал и само провали в ШЛ ( пълна трагедия за най-богатия,титулуван и какво ли не отбор) в ЛА ЛИГА 2/3 титли което е най-хубавото това десетилетие + катастрофални загуби от БАРСА като 2-6 на БЕРНАБЕУ и 5-0 + леки победи за БАРСА на Бернабеу с по 2/3 на 0 и това не е всичко + трагични загуби за КНК срещу Сарагоса и Алкоркон
едно СРАМНО десетилетие за РЕАЛ МАДРИД ,десетилетие в което РЕАЛ има толкова много пари и толкова много звезди минаха в отбора и накрая едно голямо НИЩО ,останаха само парите
и после Мадридист,Пацето,Sl11 и другите ми викат ,защо плюя по отбора,защо съм песимист и така нататък ,мисля че сте достатъчно големи и сте ги гледали тези 10 години и продължавате да ги гледате
е на мен ми писна ,на вас като не е
няма да се откажа от РЕАЛ ,то от отбор не можеш да се откажеш,просто ми писна

След като постоянно повтаряш, колко ти е писнало, защо си фен на този отбор ? Защо,когато бием теб те няма, а когато паднем веднъж на няколко месеца си първи да обясняваш колко зле вървял отбора. Относно десетилетието,което казваш, кое му е толкова срамното. Взехме ШЛ и станахме четири пъти шампиони на Испания . Относно катастрофалните загуби от Барселона които си изброил, защо си пропуснал и победите на Реал Мадрид с 4:1, 4:2 и т.н. Ама за теб, май все чашата е наполовина празна. В половината от това (според теб), срамно за Реал Мадрид десетилетие, Барселона 6 години не беше печелила трофей(1999-2005), имаше сезони,когато каталунците се бореха да влезнат в УЕФА,а Реал Мадрид печелеше ШЛ. Но истинските им фенове тогава си ги подкрепяха и бяха плътно зад отбора, аз лично познавам такива хора. И вярваха,че ще дойдат по-добри времена,както и се случи. Барселона имаше много силни години(ерата на Ролналдиньо), после настъпи криза и спад , докато не дойде Гуардиола. Според теб, колко човека през 2008, когато гледаха шпалира на каталунците и загубата с 4:1, можеха дори да си мислят,че точно след една година, на същия стадион таблото ще показва 2:6. Затова футболът е интересен спорт. Относно парите,които Реал Мадрид пръскал. Мен лично не ме е срам от тези харчoве, защото не малка част от тези пари, не са ни дошли от небето от някой шейх или олигарх, а са влезнали в клуба под формата на продадени фланелки, телевизионни права, билети и т.н., тоест от самите фенове на отбора. A и да бяха от някой шейх, не мисля, че е толкова лошо ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 сеп 2011 12:42

tibidabo написа:Madridist, просто исках да споделя, че в момента титулярните ни състави не са с кой знае каква голяма разлика в годините. Защото и аз бях останал с впечетление, че разликата е доста по-голяма. А и Моуриньо на няколко пъти го нятякна, че сте едни от най-младите отбори в Лигата.
Например през 95-та, когато Аякс излъга Милан на финала за ШЛ, средната възраст на холандците беше около 22 години, докато при Милан тя бе около трийсетака.
Не се заяждам, само констатирах нещо, което и на мен ми беше убягнало.
Приятен ден. :) :) :) :)

С всичко,което си написал съм абсолютно съгласен. Иначе от съставът на Аякс от онзи мач, Зеедорф все още играе и то в голям отбор,Яри Литманен рита по финландските тундри, а Ван Дер Саар се отказа преди няколко месеца. 8-)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 сеп 2011 12:49

аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯ :roll: и тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 сеп 2011 12:58

shotgun blues написа:аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯ :roll: и тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо :lol:

И как го смяташ това десетилетие 2002-2012, като сме още 2011 :roll: И как така ставали 10 години без ШЛ. Или според теб, вече сме отпаднали от тазгодишния турнир. И ходи по-често да гледаш мачове при приятели, защото тогава печелим :geek:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 сеп 2011 13:16

Madridist написа:
shotgun blues написа:аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯ :roll: и тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо :lol:

И как го смяташ това десетилетие 2002-2012, като сме още 2011 :roll: И как така ставали 10 години без ШЛ. Или според теб, вече сме отпаднали от тазгодишния турнир. :geek:

написах го в първия си пост за десетилетието ,"грубо казано следващото десетилетие" не сме отпаднали но за титла ,много трудно при положение че незнам как РЕАЛ ще победи отбори като Челси,Юнайтед,Милан,Байерн,БАРСА в елиминациии,полуфинала тази година да не забравяме че дойде след елиминиране на ЛИОН (да тези са черна котка на отбора) и ТОТНЪМ ,е тези два отбора не са гореспоменатите и ако те бяха съперници на РЕАЛ не съм сигурен че ги биехме :roll: РЕАЛ отдавна не е елиминирал такъв отбор ,за последно май беше БАЙЕРН ,и след това знаем
-отпадане от ЮВЕ
-отпадане от БАЙЕРН
-с Ливърпул общ резултат 5-0 СРАМ
-с РОМА загуба и на реванша ,РОМА поведе и май РЕАЛ нямаше кой знае какви положения и май РАУЛ вкара от засада :?
-с Арсенал ,досега си спомням как АНРИ влачеше защитата,подпомаган от младоците Фабрегас,Фламини,Рейес а ''галактикос'' Раул,Зидан,Робиньо,Бекъм гледаха
-с ЛИОН първия мач РЕАЛ май имаше едно положение на ИГУАНАТА и това беше,на реванша гол на КР,1/2 пропуска и после мъка и идва босненското момче ПЯНИЧ и прави за смях 200 милионнната лятна селекция
РЕАЛ отдавна не е елиминирал такъв отбор и е позабравил как се побеждава такъв съперник в елиминациии :geek:
не е ли така

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 сеп 2011 13:21

голями драми тука бе :Д нищо не е станало : ) сезона е дълъг : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 сеп 2011 13:32

Koга Жозе Моуриньо ще застане като мъж (какъвто се пише) и ще каже "Аз съм виновен, че не победихме?" Кога?! Реал игра неузнаваемо слабо за стандартите си откакто Моу е треньор, пък след мачовете за Суперкупата той, играчите на Реал и пресата в Мадрид ни продъниха ушите как разликата с Барселона вече била минимална.
Видите ли Леванте играли еди-как си, а реферът какво бил направил. Вярно е, че Леванте играха като отбор от долната половина на таблицата, кой е очаквал от тях нещо по-различно?! Вярно е, че и реферът направи грешни отсъждания, каквото имаше и в предишния мач на Реал но в тяха полза. Това са реферите в играта - един път дават, друг път вземат. Ама да се оправдаваш с рефера за мач с Леванте - тия дето вземат в целия отбор по-малко отколкото само Роналдо е суперсмешно! И през миналия сезон в началото Реал имаше издънки, ама имаха по над 20 изстрела на мач и мачкаха съперника си.
Ама то какво ли да очакваш от човек, който казва след 5-0 в мача на планетата, че тоя резултат не бил срамен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Реал Мадрид”