хубава си е статията
за ДЕЛ БОСКЕ питай ''гения" ПЕРЕЗ ,някои от следващите треньори бяха уникални начело с Кейрош,Люксембурго ,Рамос
след това решение на ''гения'' ,грубо казано следващото десетилетие РЕАЛ има 1 полуфинал и само провали в ШЛ ( пълна трагедия за най-богатия,титулуван и какво ли не отбор) в ЛА ЛИГА 2/3 титли което е най-хубавото това десетилетие + катастрофални загуби от БАРСА като 2-6 на БЕРНАБЕУ и 5-0 + леки победи за БАРСА на Бернабеу с по 2/3 на 0 и това не е всичко + трагични загуби за КНК срещу Сарагоса и Алкоркон
едно СРАМНО десетилетие за РЕАЛ МАДРИД ,десетилетие в което РЕАЛ има толкова много пари и толкова много звезди минаха в отбора и накрая едно голямо НИЩО ,останаха само парите
и после Мадридист,Пацето,Sl11 и другите ми викат ,защо плюя по отбора,защо съм песимист и така нататък ,мисля че сте достатъчно големи и сте ги гледали тези 10 години и продължавате да ги гледате
е на мен ми писна ,на вас като не е
няма да се откажа от РЕАЛ ,то от отбор не можеш да се откажеш,просто ми писна
Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Madridist, просто исках да споделя, че в момента титулярните ни състави не са с кой знае каква голяма разлика в годините. Защото и аз бях останал с впечетление, че разликата е доста по-голяма. А и Моуриньо на няколко пъти го нятякна, че сте едни от най-младите отбори в Лигата.
Например през 95-та, когато Аякс излъга Милан на финала за ШЛ, средната възраст на холандците беше около 22 години, докато при Милан тя бе около трийсетака.
Не се заяждам, само констатирах нещо, което и на мен ми беше убягнало.
Приятен ден.

Например през 95-та, когато Аякс излъга Милан на финала за ШЛ, средната възраст на холандците беше около 22 години, докато при Милан тя бе около трийсетака.
Приятен ден.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
AntrAcsA написа:@Madridist, само леко да те поправяТиаго не е трансфер, той е в отбора от много години, юноша на Барса . Иначе за другото си прав, поне в тази част която имах време да прочета де.
Да, много добре знам,че Тиаго си е юноша на Барселона и Пеп го наложи от Ла Масия. Под трансфер(грешката е моя,може би не използвах най-точната дума) визирах новите играчи в отбора.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
shotgun blues написа:хубава си е статията
за ДЕЛ БОСКЕ питай ''гения" ПЕРЕЗ ,някои от следващите треньори бяха уникални начело с Кейрош,Люксембурго ,Рамос
след това решение на ''гения'' ,грубо казано следващото десетилетие РЕАЛ има 1 полуфинал и само провали в ШЛ ( пълна трагедия за най-богатия,титулуван и какво ли не отбор) в ЛА ЛИГА 2/3 титли което е най-хубавото това десетилетие + катастрофални загуби от БАРСА като 2-6 на БЕРНАБЕУ и 5-0 + леки победи за БАРСА на Бернабеу с по 2/3 на 0 и това не е всичко + трагични загуби за КНК срещу Сарагоса и Алкоркон
едно СРАМНО десетилетие за РЕАЛ МАДРИД ,десетилетие в което РЕАЛ има толкова много пари и толкова много звезди минаха в отбора и накрая едно голямо НИЩО ,останаха само парите
и после Мадридист,Пацето,Sl11 и другите ми викат ,защо плюя по отбора,защо съм песимист и така нататък ,мисля че сте достатъчно големи и сте ги гледали тези 10 години и продължавате да ги гледате
е на мен ми писна ,на вас като не е
няма да се откажа от РЕАЛ ,то от отбор не можеш да се откажеш,просто ми писна
След като постоянно повтаряш, колко ти е писнало, защо си фен на този отбор ? Защо,когато бием теб те няма, а когато паднем веднъж на няколко месеца си първи да обясняваш колко зле вървял отбора. Относно десетилетието,което казваш, кое му е толкова срамното. Взехме ШЛ и станахме четири пъти шампиони на Испания . Относно катастрофалните загуби от Барселона които си изброил, защо си пропуснал и победите на Реал Мадрид с 4:1, 4:2 и т.н. Ама за теб, май все чашата е наполовина празна. В половината от това (според теб), срамно за Реал Мадрид десетилетие, Барселона 6 години не беше печелила трофей(1999-2005), имаше сезони,когато каталунците се бореха да влезнат в УЕФА,а Реал Мадрид печелеше ШЛ. Но истинските им фенове тогава си ги подкрепяха и бяха плътно зад отбора, аз лично познавам такива хора. И вярваха,че ще дойдат по-добри времена,както и се случи. Барселона имаше много силни години(ерата на Ролналдиньо), после настъпи криза и спад , докато не дойде Гуардиола. Според теб, колко човека през 2008, когато гледаха шпалира на каталунците и загубата с 4:1, можеха дори да си мислят,че точно след една година, на същия стадион таблото ще показва 2:6. Затова футболът е интересен спорт. Относно парите,които Реал Мадрид пръскал. Мен лично не ме е срам от тези харчoве, защото не малка част от тези пари, не са ни дошли от небето от някой шейх или олигарх, а са влезнали в клуба под формата на продадени фланелки, телевизионни права, билети и т.н., тоест от самите фенове на отбора. A и да бяха от някой шейх, не мисля, че е толкова лошо
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
tibidabo написа:Madridist, просто исках да споделя, че в момента титулярните ни състави не са с кой знае каква голяма разлика в годините. Защото и аз бях останал с впечетление, че разликата е доста по-голяма. А и Моуриньо на няколко пъти го нятякна, че сте едни от най-младите отбори в Лигата.
Приятен ден.![]()
![]()
![]()
С всичко,което си написал съм абсолютно съгласен. Иначе от съставът на Аякс от онзи мач, Зеедорф все още играе и то в голям отбор,Яри Литманен рита по финландските тундри, а Ван Дер Саар се отказа преди няколко месеца.
- shotgun blues
- Контакти:
аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯ
и тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯи тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо
И как го смяташ това десетилетие 2002-2012, като сме още 2011
- shotgun blues
- Контакти:
Madridist написа:shotgun blues написа:аз не говоря за 2000-2010 и двете ШЛ ,аз говоря за 2002-2012 която идва ,това десетилетие след ДЕЛ БОСКЕ ,е не стават ли 10 години без ШЛ само отпадания и в това десетилетие са 2/3 титли на ИСПАНИЯи тогава имаше победи над БАРСА 1-0 на КАМПА и 4-1/2 единственнният светъл лъч,всичко друго е срам,но както казваш всеки си има право на мнение,а за това че ме няма при победи,ами случва се тъй като ходя да гледам мачовете при приятели ,защото имат румънския канал DIGI + и дават мачовете и се случва да ме няма при победи,както беше с ХЕТАФЕ,когато съм у нас на компа ,съм тука и в добро и лошо
И как го смяташ това десетилетие 2002-2012, като сме още 2011И как така ставали 10 години без ШЛ. Или според теб, вече сме отпаднали от тазгодишния турнир.
написах го в първия си пост за десетилетието ,"грубо казано следващото десетилетие" не сме отпаднали но за титла ,много трудно при положение че незнам как РЕАЛ ще победи отбори като Челси,Юнайтед,Милан,Байерн,БАРСА в елиминациии,полуфинала тази година да не забравяме че дойде след елиминиране на ЛИОН (да тези са черна котка на отбора) и ТОТНЪМ ,е тези два отбора не са гореспоменатите и ако те бяха съперници на РЕАЛ не съм сигурен че ги биехме
-отпадане от ЮВЕ
-отпадане от БАЙЕРН
-с Ливърпул общ резултат 5-0 СРАМ
-с РОМА загуба и на реванша ,РОМА поведе и май РЕАЛ нямаше кой знае какви положения и май РАУЛ вкара от засада
-с Арсенал ,досега си спомням как АНРИ влачеше защитата,подпомаган от младоците Фабрегас,Фламини,Рейес а ''галактикос'' Раул,Зидан,Робиньо,Бекъм гледаха
-с ЛИОН първия мач РЕАЛ май имаше едно положение на ИГУАНАТА и това беше,на реванша гол на КР,1/2 пропуска и после мъка и идва босненското момче ПЯНИЧ и прави за смях 200 милионнната лятна селекция
РЕАЛ отдавна не е елиминирал такъв отбор и е позабравил как се побеждава такъв съперник в елиминациии
не е ли така
- Middlesbrough
- Контакти:
голями драми тука бе :Д нищо не е станало : ) сезона е дълъг : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Koга Жозе Моуриньо ще застане като мъж (какъвто се пише) и ще каже "Аз съм виновен, че не победихме?" Кога?! Реал игра неузнаваемо слабо за стандартите си откакто Моу е треньор, пък след мачовете за Суперкупата той, играчите на Реал и пресата в Мадрид ни продъниха ушите как разликата с Барселона вече била минимална.
Видите ли Леванте играли еди-как си, а реферът какво бил направил. Вярно е, че Леванте играха като отбор от долната половина на таблицата, кой е очаквал от тях нещо по-различно?! Вярно е, че и реферът направи грешни отсъждания, каквото имаше и в предишния мач на Реал но в тяха полза. Това са реферите в играта - един път дават, друг път вземат. Ама да се оправдаваш с рефера за мач с Леванте - тия дето вземат в целия отбор по-малко отколкото само Роналдо е суперсмешно! И през миналия сезон в началото Реал имаше издънки, ама имаха по над 20 изстрела на мач и мачкаха съперника си.
Ама то какво ли да очакваш от човек, който казва след 5-0 в мача на планетата, че тоя резултат не бил срамен.
Видите ли Леванте играли еди-как си, а реферът какво бил направил. Вярно е, че Леванте играха като отбор от долната половина на таблицата, кой е очаквал от тях нещо по-различно?! Вярно е, че и реферът направи грешни отсъждания, каквото имаше и в предишния мач на Реал но в тяха полза. Това са реферите в играта - един път дават, друг път вземат. Ама да се оправдаваш с рефера за мач с Леванте - тия дето вземат в целия отбор по-малко отколкото само Роналдо е суперсмешно! И през миналия сезон в началото Реал имаше издънки, ама имаха по над 20 изстрела на мач и мачкаха съперника си.
Ама то какво ли да очакваш от човек, който казва след 5-0 в мача на планетата, че тоя резултат не бил срамен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.