Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Като привърженик на Барса ви казвам-Жозето не е за Реал.Дори селяни като Леванте много лесно уцелиха слабото място на Жозе и неговите играчи.Ами бой по рендетата-такива като Кедира,като Марсело,Пепе - те си ходят с ЧК в джобчето и са винаги готови без да се замислят да влязат с двата крака,да блъскат,да удрят.Провокацията не е оправдание.Не знам защо Жозе събира такива дърводелци,а не си взема играчи като Фабрегас примерно.Освен това се вижда,че Реал е много по-зависим от Роналдо,отколкото Барселона от Меси.Относно Неймар мога да кажа,че в мача Германия-Бразилия Марио Гьотце го сложи в малкото си джобче 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- paceto
- Контакти:
Абе нека Меси да не играе сега няколко мача пък да видим кой колко ще е зависим 
Меси може да не вкарва всеки мач гол, но прави играта на Барселона и се пречка и навира в защитата като шило.
След него обикновено тръгват по 3-4-ма играчи и така се получава едно влачене и оголване на позициите.
Един пас от него към някого и ето ти е опасната ситуация пред вратата, която в доста случаи става и гол
Така че не ми говори, че Барселона не зависела от Меси.
Меси може да не вкарва всеки мач гол, но прави играта на Барселона и се пречка и навира в защитата като шило.
След него обикновено тръгват по 3-4-ма играчи и така се получава едно влачене и оголване на позициите.
Един пас от него към някого и ето ти е опасната ситуация пред вратата, която в доста случаи става и гол
Така че не ми говори, че Барселона не зависела от Меси.
Реал дали ще направят 40 точки за да не изпаднат?! 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- paceto
- Контакти:
fcb_bg написа:Реал дали ще направят 40 точки за да не изпаднат?!
39 ще са и догодина сме в Секунда.
След това Гуардиола идва на Бернабеу с надеждата да върне Реал там където му е мястото в Премиера
Тия Леванте са ви хванали цаката. Иначе нищо фатално не е станало сега е времето за грешките
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
ShooterMan, не мисля, че Реал Мадрид е по-зависим от Роналдо, отколкото Барселона от Меси. Днес, ако Бензема си беше вкарал двете чисти положения до 20-та минута мача отиваше в съвсем друга посока и сигурно Роналдо въобще нямаше да влиза в игра. Миналата година, през пролетта имаше мачове в които Роналдо не игра и отборът се представи добре и си взимаше мачовете. Естествено, че Роналдо е най-голямата звезда на Реал Мадрид, за мен той и Алонсо са двамата незаменими играчи в тима. За Меси, Пацето го е написал 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
ShooterMan
- Контакти:
Въпроса е,че след Меси може да се каже,че смочувствие на световни звезди и родени лидери са и Шави,Иниеста,Фабрегас и донякъде Давид Вия....докато в Реал след Роналдо и Алонсо(който обаче е деф.халф и не може да оказва чак такава разлика в играта на отбора в търсене на победите) аз не виждам някаква голяма фигура....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Въпроса е,че след Меси може да се каже,че смочувствие на световни звезди и родени лидери са и Шави,Иниеста,Фабрегас и донякъде Давид Вия....докато в Реал след Роналдо и Алонсо(който обаче е деф.халф и не може да оказва чак такава разлика в играта на отбора в търсене на победите) аз не виждам някаква голяма фигура....
Има още една голяма фигура, но е на вратата. Реал Мадрид е отбора с най-ниската средна възраст в Примера, бъдещето е пред тях - дали ще е успешно или не, ще видим
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Вземи думите от устата 
Същото щях да му отговоря и аз малко по-рано, ама изникна нещо и викам после ще го напиша
Същото щях да му отговоря и аз малко по-рано, ама изникна нещо и викам после ще го напиша
- JohnnieWalker
- Контакти:
А аз си мислех, че ние сме се издънили
Последните ви 3 гостувания на Леванте са 2 загуби и 1 Х