ШЛ: Реал Мадрид - Рома - 2:0 (4:0 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Рома - 2:0 (4:0 agg)

Мнениеот Furious_Monk » 09 мар 2016 14:18

Браво за уважението към Тоти, но някои хора така и не осъзнават, че Кристиано е не по-малка легенда от Франческо. Получава се абсурдната ситуация в една вечер да се освирква и аплодира две световни легенди на футбола, а иронията е в това че освирканата играе баш за домакина.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 мар 2016 14:48

Малко се преувеличава с освиркванията. Едва ли не се говори, че феновете ни правят всичко възможно да помагат на противника. Чува се тук там някое друго ''boo'', но то е от десетки/стотици човечеца, а стадионът е с капацитет от над 80 хиляди. Нормално е публиката да бъде претенциозна, имайки предвид за какъв отбор говорим. Добавете и похарчените пари през години. Очакванията не се оправдават, а за сметка на това, врагът не спира да мачка и да е жаден за още и още. Не забравяйте, че на тези футболисти им се плащат космически заплати, а не е като да се раздават специално този сезон. На моменти направо се разхождат. Факт, и на тях не им е лесно, благодарение на интернет, преса, собствени фенове, президенти, треньори, контузии и т.н, но в крайна сметка си в най-големият клуб и трябва да даваш 100 процента във всеки момент. Всъщност за мен дори феновете ни са твърде търпеливи за някои неща. 8-)

Разбира се, в никакъв случай не подкрепям долното изпълнение на запалянковците срещу Икер, но както казах, започна да се говори твърде много за това, а реално не е нещо страшно. Айде, ще кажеш, че каталунците не си освиркват играчите като няма гол до 30-та минута.. Меси и Иниеста се продаваха след нулевия сезон преди две години, помним.
Последна промяна от sapio0o на 09 мар 2016 15:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 09 мар 2016 15:16

matador написа:Има за какво Рома да съжалява с толкова много добри положения при 0-0 ако бяха вкарали мача щеше да стане много интересен :| Ако бяха малко по-добри футболисти Реал отиваха на разлика ;) След първия гол Реал създаде повечето си добри положения преди това имаше само разбърквания в наказателното поле и удари от 30-40 метра.

С "ако" да ставаше....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 мар 2016 15:26

Хубаво, точно, смислено и подредено мнение и все пак не може да изтрие иронията породена от вчерашния контраст. Най-смешното в цялата работа е ,че вероятно голямата причина за безтитлието се крие в някои легенди и настоящи любимци на публиката. През годините се нагледахме на комични отигравания на Рамос, пълна несъстоятелност в защита от страна на Марсело, неадекватност от страна на Пепе, сериозни индивидуални грешки на Касияс и въпреки това дай да хвърлим лайната по Бейл и Роналдо защото не могат да вадят отбора в големите мачове, тогава когато всички останали са се осрали здраво. Едно време отношението към Робен, Хунтелаар и Снайдер беше подобно. На мен лично Робен ми беше голям любимец и все още съжалявам, че напусна Реал.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 мар 2016 15:46

Рамос, Марсело и Пепе никога не са се славели с абсолютна стабилност в защита. В един момент ще те спасят, в друг ще направят чудовищна глупост, костваща ти мача. Напоследък и Варан нещо прихвана от тях. :oops: Колкото до безтитлието, то не се дължи на нито един от играчите ни.. индивидуално. Всеки има някаква вина, включително и ръководството, но тя се поема от клуба като цяло.

Иначе Робен си е класа, но при нас нямаше да има това развитие, което има при Байерн. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 мар 2016 19:15

Франческо Тоти: Благодаря, "Бернабеу"

Легендата на Рома Франческо Тоти изрази съжаление, че в кариерата си не е играл за Реал Мадрид.

Ветеранът се появи в игра през второто полувреме на мача Реал - Рома снощи и получи овации от публиката по трибуните на "Сантяго Бернабеу".

Реал спечели с 2:0 и се класира за четвъртфиналите в Шампионска лига с общ резултат от двата мача 4:0.

"Местните фенове ми устроиха невероятен прием. Благодаря, "Бернабеу". Винаги ще си спомням с удоволствие за този момент. Не играх за Реал и това е единственото, за което съжалявам в моята кариера", каза Тоти.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 09 мар 2016 21:11

Аз винаги съм искал Тоти да облече бялата фланелка. Уникален човек, уникален футболист, уникална легенда. Кристиано е човекът, който от доста години ни влачи на гърба си. Един по-слаб сезон и започнаха да му обръщат гръб и подливат вода. Грозна и смешна картинка. Надявам се тези хора да са малцинство, защото Крис заслужава само адмирации и уважение.
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 09 мар 2016 23:25

LevskiZavinagi написа:Аз винаги съм искал Тоти да облече бялата фланелка. Уникален човек, уникален футболист, уникална легенда. Кристиано е човекът, който от доста години ни влачи на гърба си. Един по-слаб сезон и започнаха да му обръщат гръб и подливат вода. Грозна и смешна картинка. Надявам се тези хора да са малцинство, защото Крис заслужава само адмирации и уважение.

+1
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 мар 2016 23:42

LevskiZavinagi написа:Аз винаги съм искал Тоти да облече бялата фланелка. Уникален човек, уникален футболист, уникална легенда. Кристиано е човекът, който от доста години ни влачи на гърба си. Един по-слаб сезон и започнаха да му обръщат гръб и подливат вода. Грозна и смешна картинка. Надявам се тези хора да са малцинство, защото Крис заслужава само адмирации и уважение.

Малцинство са, но на фона на милионите фенове по света бройката им не е хич малка, а пред един 80 000 стадион има някаква представителна извадка за същите. Малък процент са били тези, които са освирквали снощи Роналдо, но прекалено много се шуми около това и ще кажеш, че целият стадион го е направил. То когато всички освиркват се чува ясно за какво става дума, а аз на този мач не чух нищо такова и дори се изненадах от видяната статия след това.

Колкото за Тоти той сам беше казал преди време, че е бил на косъм да премине при нас преди години, но нещата са се провалили в последният момент не помня по какви причини. Това негово изказване ме води на мисълта, че той ни е симпатизант или фен, но разбира се след Рома, за който е дал всичко от себе си + лоялността си. :)

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 09 мар 2016 23:49

На мен лично Роналдо не ми е симпатичен от времето си в Юнайтед. Играч е, но държанието му винаги ме е дразнило. Ама нали има една приказка- копеле, но наше. Пък тоя сезон има какво да му се критикува.

Върни се в “Реал Мадрид”