Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)
Никой не твърди,че Реал не е подкрепян. Както имаше червен картон на Роналдо срещу Малага, така беше и чист червения картон на Ибрахимович срещу Алмерия. Правилата важат за всички, без значение дали се казваш Реал Мадрид, Барселона или Компостела. И нека да гледаме реално на нещата, свали си от замунда
мача Реал-Севиля, изгледай го целия и после пак пиши, че реалния резултат бил равен. Според мен това може да го напиши човек,или който е безкрайно безпристрастен или просто не разбира и грам от футбол
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- fabregas_949
- Контакти:
Честито на Лион и жалко за поредния провал на Реал...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
MADRIDIST...АМНЕЗИЯ ЛИ ТЕ ОБЗЕ??! Зададох ти конкретен въпрос, чакам конкретен отговор!!!
В КОЯ МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ ДУЗПА СРЕЩУ АТЛЕТИКО МАДРИД??!
Какво стана? Не ми видя въпроса ли? Че аз го зададох два пъти в предният си пост..., или просто не ти е удобно да си спомниш?! А? Пак ли ви обзе амнезия всичките фенове на Реал Мадрид?! Баси смешните фурнаджийски лопати!
Били ми казвали и други фенове, че сме подпирани... УаУ, а те не са, така ли?! Нима на фена на Милан не ми изкарах контра аргумент точно за същата двойка мачове?! Все пак в ШЛ до финала мачовете са по два?! Същата работа с Челси и техните фенове... лаят за реванша, но мълчат като п*тки като ги питам за дузпата на Камп Ноу от първият мач и за супер грубата игра на техните играча, която заслужаваше МИНИМУМ 5 (ПЕТ) червени картона, общо за двата мача!!! Друг отбор, дето да е бил ощетен срещу нас?! Примерно Байерн... не се сещам те да се били ощетявани срещу нас, но се сещам как на нас не ни дадоха дузпа срещу тях при 4:0 за нас на Камп Ноу!!! Та стига глупости! Колкото ни подпират, точно толкова и ни режат! Ама защо не гледате собствените си отбора, когато тях ги подпират, а мълчите като п*тки в тези случаи??! Айде де мадридисте бъди честен и си признай миналата година за мача на Калдерон, че там случая беше най-фрапиращ, иначе мога да ти дам и други примери!
В КОЯ МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ ДУЗПА СРЕЩУ АТЛЕТИКО МАДРИД??!
Какво стана? Не ми видя въпроса ли? Че аз го зададох два пъти в предният си пост..., или просто не ти е удобно да си спомниш?! А? Пак ли ви обзе амнезия всичките фенове на Реал Мадрид?! Баси смешните фурнаджийски лопати!
Били ми казвали и други фенове, че сме подпирани... УаУ, а те не са, така ли?! Нима на фена на Милан не ми изкарах контра аргумент точно за същата двойка мачове?! Все пак в ШЛ до финала мачовете са по два?! Същата работа с Челси и техните фенове... лаят за реванша, но мълчат като п*тки като ги питам за дузпата на Камп Ноу от първият мач и за супер грубата игра на техните играча, която заслужаваше МИНИМУМ 5 (ПЕТ) червени картона, общо за двата мача!!! Друг отбор, дето да е бил ощетен срещу нас?! Примерно Байерн... не се сещам те да се били ощетявани срещу нас, но се сещам как на нас не ни дадоха дузпа срещу тях при 4:0 за нас на Камп Ноу!!! Та стига глупости! Колкото ни подпират, точно толкова и ни режат! Ама защо не гледате собствените си отбора, когато тях ги подпират, а мълчите като п*тки в тези случаи??! Айде де мадридисте бъди честен и си признай миналата година за мача на Калдерон, че там случая беше най-фрапиращ, иначе мога да ти дам и други примери!
Последна промяна от megan fox на 11 мар 2010 13:35, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:MADRIDIST...АМНЕЗИЯ ЛИ ТЕ ОБЗЕ??! Зададох ти конкретен въпрос, чакам конкретен отговор!!!
Били ми казвали и други фенове, че сме подпирани... УаУ, а те ен са, така ли?! Нима на фена на Милан не ми изкарах контра аргумент точно за същата двойка мачове?! Все пак в ШЛ до финаламачовете са по два?! Същата работа с Челси и техните фенове... лаят за реванша, но мъччат като п*тки като ги питам за дупзта на Камп Ноу от първият мач и за супер грубата игра на техните играча, която заслушаваше МИНИМУМ 5 (ПЕТ) червени картона, общо за двата мача!!! Друг отбор, дето да е бил ощетен срещу нас?! Примерно Байерн... не се сещам те да се били ощетявани срещу нас, но се сещам как на нас не ни дадоха дузпа срещу тях при 4:0 за нас на Камп Ноу!!! Та стига глупости! Колкото ни подпират, точно толкова и ни режат! Ама защо не гледате собствените си отбора, когато тях ги подпират, а мълчите като п*тки в тези случаи??! Айде де мадридисте бъде честен и си признай миналата година за мача на Калдерон, че там случая беше най-фрапиращ, иначе мога да ти дам и други примери!
Да, съдията ни даде дузпа, каквато даде и за Барселона в 97 минута срещу Еспаньол през есента на 2008 и биха с 2-1. А ти защо не коментираш мачът със Севиля и "измисления корнер след удар ниско над тополите"
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 14:35, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
megan fox написа:Madridist написа:
Ударът при който последва корнер за втория гол,беше на Гути в ГОРНАТА ГРЕДАТА, нямаше никакви тополи и върби![]()
Да оставим всичко останало... отговори ми наследното:
А от кога след удар в гредата се свири корнер??! Все пак след тоя корнер вие изравнихте за 2:2?!!!
Няма да ти преразказвам мача минута по минута, има го в замунда и си го свали
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 13:48, променено общо 3 пъти.
- vladitol
- Контакти:
Какво стана бе специалисти ? щяхте с 2-3 гола разлика да биете.

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:Какво стана бе специалисти ? щяхте с 2-3 гола разлика да биете.![]()
![]()
Айде марш в каталунската кочника там да си плюеш на воля - оставете ни на спокойстивие да си преживеем резила.
megan fox написа:П.П. Ето и отговора, който отказваш да си спомниш и признаеш: В СЕДМАТА МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ДУЗПА!!!
Меган Фокс вече съм убеден, че не си гледал никога мач на Реал Мадрид през живота си
Две неща искам да допълня. Първо продължението беше 6 минути, а нарушението е извършено една минута преди изтичането им. Второ, пуснете първия клип и нека някой фен на друг отбор да коментира дали според него дузпата е несъществуваща,измислена и подарена
[center] [/center]
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 15:52, променено общо 22 пъти.
- modor
- Контакти:
Чиста дузпа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Фен съм на реал наистина жалка картинка.Мн добри индивидуални играчи , но мн слаб отбор и това от доста време насам.Даже когато беше дел боске работата беше същата просто футбола не се бе превърнах в грозна игра , която побеждава физически по- силния и по - грозно играещия ( Единствено барса са изключение , евала за което).Нелепо е да подължават отбори играещи антифутбол.Знам ,че са заложени мн пари , но къде остана играта......... дано не отпаднат и барса , защото няма да се гледа футбол.И какво силно имаше в играта на леон искам да попитам какво............. 8 защитника и 2 дефанзивни халфа , знам че е тактика , знам че и реал бяха жалки , ама това не е силна игра и със здраве