Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 13:20

Никой не твърди,че Реал не е подкрепян. Както имаше червен картон на Роналдо срещу Малага, така беше и чист червения картон на Ибрахимович срещу Алмерия. Правилата важат за всички, без значение дали се казваш Реал Мадрид, Барселона или Компостела. И нека да гледаме реално на нещата, свали си от замунда :lol: мача Реал-Севиля, изгледай го целия и после пак пиши, че реалния резултат бил равен. Според мен това може да го напиши човек,или който е безкрайно безпристрастен или просто не разбира и грам от футбол :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 мар 2010 13:22

Честито на Лион и жалко за поредния провал на Реал...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 мар 2010 13:30

MADRIDIST...АМНЕЗИЯ ЛИ ТЕ ОБЗЕ??! Зададох ти конкретен въпрос, чакам конкретен отговор!!!
В КОЯ МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ ДУЗПА СРЕЩУ АТЛЕТИКО МАДРИД??!
Какво стана? Не ми видя въпроса ли? Че аз го зададох два пъти в предният си пост..., или просто не ти е удобно да си спомниш?! А? Пак ли ви обзе амнезия всичките фенове на Реал Мадрид?! Баси смешните фурнаджийски лопати!

Били ми казвали и други фенове, че сме подпирани... УаУ, а те не са, така ли?! Нима на фена на Милан не ми изкарах контра аргумент точно за същата двойка мачове?! Все пак в ШЛ до финала мачовете са по два?! Същата работа с Челси и техните фенове... лаят за реванша, но мълчат като п*тки като ги питам за дузпата на Камп Ноу от първият мач и за супер грубата игра на техните играча, която заслужаваше МИНИМУМ 5 (ПЕТ) червени картона, общо за двата мача!!! Друг отбор, дето да е бил ощетен срещу нас?! Примерно Байерн... не се сещам те да се били ощетявани срещу нас, но се сещам как на нас не ни дадоха дузпа срещу тях при 4:0 за нас на Камп Ноу!!! Та стига глупости! Колкото ни подпират, точно толкова и ни режат! Ама защо не гледате собствените си отбора, когато тях ги подпират, а мълчите като п*тки в тези случаи??! Айде де мадридисте бъди честен и си признай миналата година за мача на Калдерон, че там случая беше най-фрапиращ, иначе мога да ти дам и други примери!
Последна промяна от megan fox на 11 мар 2010 13:35, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 13:36

megan fox написа:MADRIDIST...АМНЕЗИЯ ЛИ ТЕ ОБЗЕ??! Зададох ти конкретен въпрос, чакам конкретен отговор!!!
В КОЯ МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ ДУЗПА СРЕЩУ АТЛЕТИКО МАДРИД??!
Какво стана? Не ми видя въпроса ли? Че аз го зададох два пъти в предният си пост..., или просто не ти е удобно да си спомниш?! А? Пак ли ви обзе амнезия всичките фенове на Реал Мадрид?! Баси смешните фурнаджийски лопати!

Били ми казвали и други фенове, че сме подпирани... УаУ, а те ен са, така ли?! Нима на фена на Милан не ми изкарах контра аргумент точно за същата двойка мачове?! Все пак в ШЛ до финаламачовете са по два?! Същата работа с Челси и техните фенове... лаят за реванша, но мъччат като п*тки като ги питам за дупзта на Камп Ноу от първият мач и за супер грубата игра на техните играча, която заслушаваше МИНИМУМ 5 (ПЕТ) червени картона, общо за двата мача!!! Друг отбор, дето да е бил ощетен срещу нас?! Примерно Байерн... не се сещам те да се били ощетявани срещу нас, но се сещам как на нас не ни дадоха дузпа срещу тях при 4:0 за нас на Камп Ноу!!! Та стига глупости! Колкото ни подпират, точно толкова и ни режат! Ама защо не гледате собствените си отбора, когато тях ги подпират, а мълчите като п*тки в тези случаи??! Айде де мадридисте бъде честен и си признай миналата година за мача на Калдерон, че там случая беше най-фрапиращ, иначе мога да ти дам и други примери!

Да, съдията ни даде дузпа, каквато даде и за Барселона в 97 минута срещу Еспаньол през есента на 2008 и биха с 2-1. А ти защо не коментираш мачът със Севиля и "измисления корнер след удар ниско над тополите" :lol: :lol: :lol: И те питам за 3 път, в коя минута и от кой беше втората греда за Лион в първия мач :roll:
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 14:35, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 13:42

megan fox написа:
Madridist написа:
Ударът при който последва корнер за втория гол,беше на Гути в ГОРНАТА ГРЕДАТА, нямаше никакви тополи и върби :lol:

Да оставим всичко останало... отговори ми наследното:
А от кога след удар в гредата се свири корнер??! Все пак след тоя корнер вие изравнихте за 2:2?!!!

Няма да ти преразказвам мача минута по минута, има го в замунда и си го свали :lol: , при удара на Гути топката облиза фанелката на защитник на Севиля удари се в горната греда и съдията даде ъглов. Ама е смешно тук да говорим за един корнер, не мислиш ли .И втория гол на Севиля дойде от измислен фаул. След мача футболистите на Севиля всички поздравиха Реал и треньорът им каза, Реал заслужено е спечелил, каталунскте вестници писаха два дена хвалебствия за този мач, тук пак се намира някой да говори за съдии :lol:
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 13:48, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 11 мар 2010 13:43

Какво стана бе специалисти ? щяхте с 2-3 гола разлика да биете. :lol: :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 14:16

vladitol написа:Какво стана бе специалисти ? щяхте с 2-3 гола разлика да биете. :lol: :lol: :lol:

Айде марш в каталунската кочника там да си плюеш на воля - оставете ни на спокойстивие да си преживеем резила.
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 14:22

megan fox написа:П.П. Ето и отговора, който отказваш да си спомниш и признаеш: В СЕДМАТА МИНУТА НА ТРИМИНУТНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ СЪДИЯТА ВИ ПОДАРИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ДУЗПА!!!

Меган Фокс вече съм убеден, че не си гледал никога мач на Реал Мадрид през живота си :mrgreen: .Как да си призная нещо,което никога не е станало.Нито съдията даде 3 минути продължение, нито дузпата стана в 7 минута, а още по-малко е измислена. Лъжа след лъжа. Слагам две клипчета за въпросния мач с Атлетико Мадрид. Първото,показва нарушенеито срещу Дренте, а второто го пускате в 00:50 секунда и горе вдясно на времето се вижда ясно,колко продължение е дал съдията-6.
Две неща искам да допълня. Първо продължението беше 6 минути, а нарушението е извършено една минута преди изтичането им. Второ, пуснете първия клип и нека някой фен на друг отбор да коментира дали според него дузпата е несъществуваща,измислена и подарена :roll:

[center] [/center]
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 15:52, променено общо 22 пъти.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 мар 2010 14:26

Чиста дузпа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 11 мар 2010 16:11

Фен съм на реал наистина жалка картинка.Мн добри индивидуални играчи , но мн слаб отбор и това от доста време насам.Даже когато беше дел боске работата беше същата просто футбола не се бе превърнах в грозна игра , която побеждава физически по- силния и по - грозно играещия ( Единствено барса са изключение , евала за което).Нелепо е да подължават отбори играещи антифутбол.Знам ,че са заложени мн пари , но къде остана играта......... дано не отпаднат и барса , защото няма да се гледа футбол.И какво силно имаше в играта на леон искам да попитам какво............. 8 защитника и 2 дефанзивни халфа , знам че е тактика , знам че и реал бяха жалки , ама това не е силна игра и със здраве :)

Върни се в “Реал Мадрид”