megan fox написа:...
Не те ли е срам да говориш за съдийски подаръци, след полуфинала на "Стамфорд Бридж" миналата година или финала ви срещу "Арсенал"?!?! Сваляй каталунските цайси...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
megan fox написа:...
Madridist написа:Меган фокс е първият и единствен фен на Барселона във форума,който съм го видял да има претенции за съдии и съдийство. Мисля, че това е показателно. За цяла Европа, ако питаш някой фен на Юнайтед или Байерн Мюнхен например, ще ти каже, че Барселона е съдийският отбор. Така, че специално по темата съдии не е много редно да се коментираА относно финала на Бернабеу, не знам защо си толкова сигурен, че Барселона ще играе на финал. Предвид мача с Щутгарт,както и последния месец мачовете на каталунците в Примера, където играят доста под възможностите си, не бих бил такъв оптимист.
acmilan написа:Madridist написа:Меган фокс е първият и единствен фен на Барселона във форума,който съм го видял да има претенции за съдии и съдийство. Мисля, че това е показателно. За цяла Европа, ако питаш някой фен на Юнайтед или Байерн Мюнхен например, ще ти каже, че Барселона е съдийският отбор. Така, че специално по темата съдии не е много редно да се коментираА относно финала на Бернабеу, не знам защо си толкова сигурен, че Барселона ще играе на финал. Предвид мача с Щутгарт,както и последния месец мачовете на каталунците в Примера, където играят доста под възможностите си, не бих бил такъв оптимист.
Да ти кажа трябва да пита и феновете на Милан,защото на полуфинала реванш през 2006 г. отмениха чист гол,заради несъществуващ фаул на Шева срещу Пуйол,иначе мачът отиваше на продълженияКолкото до Реал-нещо крайно сбъркано има в този клуб от 2003 г. насам,не е моя работа да анализирам кое е то,но е смешно такъв велик клуб да отпада от разни еднодневки на 1/8 финал...Не че при нас,росонерите,е по-добре де
Поне паднахме от Юнайтед.
megan fox написа:Искам да ми кажеш кога сме били подпирани на финала срещу Арсенал??! Червеният картон на Леман бе ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ФУТБОЛА!!!
megan fox написа:Айде по ред на номерата:Madridist написа:Къде ни подпира съдията срещу Севиля![]()
![]()
![]()
![]()
Ти мача гледа ли го
3 греди и 22 удара за Реал срещу 2 удара за Севиля.
Първите ви 2 гола бяха нередовни! При първият гол топката бе отнета с цената на нарушение, което съдията се направи, че не видя, последва центриране и гол! Вторият ви гол дойде след измислен ъглов удар! Този корнер само съдията го видя, защото никой от играчите на Севиля не докосна топката, играча ви, който я изстреля като топ... (не се сещам в момента кой беше) стреля ниско над... тополите!!! Та 2 от трите ви гола бяха нередовни! Толкова за тоя мач!
Madridist написа:megan fox написа:Айде по ред на номерата:Madridist написа:Къде ни подпира съдията срещу Севиля![]()
![]()
![]()
![]()
Ти мача гледа ли го
3 греди и 22 удара за Реал срещу 2 удара за Севиля.
Първите ви 2 гола бяха нередовни! При първият гол топката бе отнета с цената на нарушение, което съдията се направи, че не видя, последва центриране и гол! Вторият ви гол дойде след измислен ъглов удар! Този корнер само съдията го видя, защото никой от играчите на Севиля не докосна топката, играча ви, който я изстреля като топ... (не се сещам в момента кой беше) стреля ниско над... тополите!!! Та 2 от трите ви гола бяха нередовни! Толкова за тоя мач!
Значи,само с този коментар ми е ясно, че въобще не си гледал мача. Ударът при който последва корнер за втория гол,беше на Гути в ГОРНАТА ГРЕДАТА, нямаше никакви тополи и върби
И реалния резултат бил равен 1-1.2-2
Удари във вратата за Реал 20, за Севиля 2, 3 греди за Реал и пак ми говориш за реален резултат равен. Реалния резултат беше 5-2. И още чакам да ми кажеш, в първия мач на Лион-Реал, в коя минута и от кой беше втората греда за французите
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта