Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 11:22

megan fox написа:...

Не те ли е срам да говориш за съдийски подаръци, след полуфинала на "Стамфорд Бридж" миналата година или финала ви срещу "Арсенал"?!?! Сваляй каталунските цайси...
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 11:25

Меган фокс е първият и единствен фен на Барселона във форума,който съм го видял да има претенции за съдии и съдийство. Мисля, че това е показателно. За цяла Европа, ако питаш някой фен на Юнайтед или Байерн Мюнхен например, ще ти каже, че Барселона е съдийският отбор. Така, че специално по темата съдии не е много редно да се коментира :roll: А относно финала на Бернабеу, не знам защо си толкова сигурен, че Барселона ще играе на финал. Предвид мача с Щутгарт,както и последния месец мачовете на каталунците в Примера, където играят доста под възможностите си, не бих бил такъв оптимист.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 11:34

Аз съм вече съм окачил знамената на "Щутгарт" вкъщи... И чакам Какау да го събуди от дрямката му, че каталунската сган ще играе финала на "Бернабеу" :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 11:38

Халфът на Реал (Мадрид) Хосе Мариа Гутиерес - Гути бе видимо разочарован от отпадането на неговия тим за шеста поредна година на 1/8 финал в Шампионската лига. "Белият балет" завърши 1:1 в реванша с Лион и с бе елиминиран с общ резултат 1:2. Според Гути причината за това е, че играчите не са действали като един отбор на терена, особено през второто полувреме.

"Това е истински срам. За пореден път доказахме, че във важните мачове не можем да довършим съперника. Трябваше да покажем сплотеност като отбор, а не всеки да действа индивидуално. През второто полувреме не играхме както трябва. Лион видя, че ние не пресираме сериозно и веднага започна да атакува. Точно в този момент трябваше да покажем сплотеност, но това не се случи. Сега можем единствено да мислим за Примера дивисион, защото само това ни остана. Всяка елиминация е неприятна, включително и тази", заяви Гути.

Според мен, много точен коментар на Гути :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 мар 2010 12:22

Madridist написа:Меган фокс е първият и единствен фен на Барселона във форума,който съм го видял да има претенции за съдии и съдийство. Мисля, че това е показателно. За цяла Европа, ако питаш някой фен на Юнайтед или Байерн Мюнхен например, ще ти каже, че Барселона е съдийският отбор. Така, че специално по темата съдии не е много редно да се коментира :roll: А относно финала на Бернабеу, не знам защо си толкова сигурен, че Барселона ще играе на финал. Предвид мача с Щутгарт,както и последния месец мачовете на каталунците в Примера, където играят доста под възможностите си, не бих бил такъв оптимист.

Да ти кажа трябва да пита и феновете на Милан,защото на полуфинала реванш през 2006 г. отмениха чист гол,заради несъществуващ фаул на Шева срещу Пуйол,иначе мачът отиваше на продължения :x Колкото до Реал-нещо крайно сбъркано има в този клуб от 2003 г. насам,не е моя работа да анализирам кое е то,но е смешно такъв велик клуб да отпада от разни еднодневки на 1/8 финал...Не че при нас,росонерите,е по-добре де :cry: Поне паднахме от Юнайтед.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 мар 2010 12:35

acmilan написа:
Madridist написа:Меган фокс е първият и единствен фен на Барселона във форума,който съм го видял да има претенции за съдии и съдийство. Мисля, че това е показателно. За цяла Европа, ако питаш някой фен на Юнайтед или Байерн Мюнхен например, ще ти каже, че Барселона е съдийският отбор. Така, че специално по темата съдии не е много редно да се коментира :roll: А относно финала на Бернабеу, не знам защо си толкова сигурен, че Барселона ще играе на финал. Предвид мача с Щутгарт,както и последния месец мачовете на каталунците в Примера, където играят доста под възможностите си, не бих бил такъв оптимист.

Да ти кажа трябва да пита и феновете на Милан,защото на полуфинала реванш през 2006 г. отмениха чист гол,заради несъществуващ фаул на Шева срещу Пуйол,иначе мачът отиваше на продължения :x Колкото до Реал-нещо крайно сбъркано има в този клуб от 2003 г. насам,не е моя работа да анализирам кое е то,но е смешно такъв велик клуб да отпада от разни еднодневки на 1/8 финал...Не че при нас,росонерите,е по-добре де :cry: Поне паднахме от Юнайтед.

А ти нещо да кажеш за първият мач, когато на нас ни отмениха гол и не ни дадоха явна дузпа, за игра с ръка в наказателното ви поле??! Все ревете, когато вие сте ощетени, но нищо не казвате, когато НИЕ СМЕ ОЩЕТЕНИ! Баста от двайни стандарти!!!
Гледайте реално и честно на нещата! Да нас ни подпират в някои мачове, но в други ни режат зверски!!! Както признаваме едното, така трябва да признаваме и другото!!! иначе сте едни смешни, заслепени плачковци!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 12:47

Човек, вие вкарвате голове с ръце(Меси срещу Еспаньол),Шави падна като умрял лебед и му свирят дузпа(последния мач срещу Еспаньол,спечел с 1-0) Пике прави блокади в наказателното няколко мача, ти ми говориш за мача със Севиля, че ни били свирили измислен корнер :lol: А втория гол, на Севиля, "фаула",защо не го коментираш :roll: . Айде малко по реално да гледаме на нещата, според теб какъв беше реалния резултат със Севиля,които играха все едно на Бернабеу беше Спортист Своге 10 човека отзад. Точно за този мач не може да кажеш нищо,защото 90-минути единия отбор игра, а другия гледа от първия ред. Дори каталунскте вестници пишеха за Звезден Реал. И срещу Лион го гледах мача много внимателно, Лион ударих една греда на Сезар Делгадо в 41 минута. Кога е била другата :roll:

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 13:13

megan fox написа:Искам да ми кажеш кога сме били подпирани на финала срещу Арсенал??! Червеният картон на Леман бе ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ФУТБОЛА!!!

Трябваше да бъде отсъден гол (по-тежкото наказание), без червен картон...
Няма да спорим какво е щяло да стане при едно такова отсъждане... Въпросът е, че бяхте облагодетелствани.
Нас също ни подпират в Примера, няма да се надвикваме кой е по- и кой не е... Основното е, че Реал в Европа не получава подкрепа от съдиите, а вие сте един от най-подпирания отбор (може би и най-подпирания) отбор в турнирите... И това ти го казват и фенове на други отбори, затова: Престани да се репчиш, поеми дълоко въздух, задръж, преброй до 10, изпусни въздуха и бързо си признай: "Мама му стара, така е - Барса верно много ги подпират в Европа...!" :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 13:15

megan fox написа:Айде по ред на номерата:
Madridist написа:Къде ни подпира съдията срещу Севиля :shock: :shock: :shock: :shock: :?: Ти мача гледа ли го :roll: 3 греди и 22 удара за Реал срещу 2 удара за Севиля.

Първите ви 2 гола бяха нередовни! При първият гол топката бе отнета с цената на нарушение, което съдията се направи, че не видя, последва центриране и гол! Вторият ви гол дойде след измислен ъглов удар! Този корнер само съдията го видя, защото никой от играчите на Севиля не докосна топката, играча ви, който я изстреля като топ... (не се сещам в момента кой беше) стреля ниско над... тополите!!! Та 2 от трите ви гола бяха нередовни! Толкова за тоя мач!

:lol: Значи,само с този коментар ми е ясно, че въобще не си гледал мача. Ударът при който последва корнер за втория гол,беше на Гути в ГОРНАТА ГРЕДА, нямаше никакви тополи и върби :lol: И реалния резултат бил равен 1-1.2-2 :lol: Удари във вратата за Реал 20, за Севиля 2, 3 греди за Реал и пак ми говориш за реален резултат равен. Реалния резултат беше 5-2. И още чакам да ми кажеш, в първия мач на Лион-Реал, в коя минута и от кой беше втората греда за французите :roll:
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 15:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 13:19

Madridist написа:
megan fox написа:Айде по ред на номерата:
Madridist написа:Къде ни подпира съдията срещу Севиля :shock: :shock: :shock: :shock: :?: Ти мача гледа ли го :roll: 3 греди и 22 удара за Реал срещу 2 удара за Севиля.

Първите ви 2 гола бяха нередовни! При първият гол топката бе отнета с цената на нарушение, което съдията се направи, че не видя, последва центриране и гол! Вторият ви гол дойде след измислен ъглов удар! Този корнер само съдията го видя, защото никой от играчите на Севиля не докосна топката, играча ви, който я изстреля като топ... (не се сещам в момента кой беше) стреля ниско над... тополите!!! Та 2 от трите ви гола бяха нередовни! Толкова за тоя мач!

:lol: Значи,само с този коментар ми е ясно, че въобще не си гледал мача. Ударът при който последва корнер за втория гол,беше на Гути в ГОРНАТА ГРЕДАТА, нямаше никакви тополи и върби :lol: И реалния резултат бил равен 1-1.2-2 :lol: Удари във вратата за Реал 20, за Севиля 2, 3 греди за Реал и пак ми говориш за реален резултат равен. Реалния резултат беше 5-2. И още чакам да ми кажеш, в първия мач на Лион-Реал, в коя минута и от кой беше втората греда за французите :roll:

Остави го - снощи след мача ни сигурно е свършил десетина пъти и после не е могъл да спи от злорадство.... Ама то всичко се връща.... И пак ще си попишем с него, тоя път във форума на каталунската сган...
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”