КнК: Реал Мадрид - Барселона - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: КнК: Реал Мадрид - Барселона, Четвъртък от 22:00

Мнениеот RM3313 » 03 мар 2023 06:43

Не влизам в раздели на други отбори , нямам си на идея какво е писано , но тук да ми хейтите по Реал при положение, че изоставате по всички показатели няма да стане . Иначе Барселона като отбор си ги уважавам , най - малкото , защото дядо ми и вуйчо ми са болни барселонисти и имаме закачки семейно постоянно, но примерно като заговорим сериозно вуйчо ми винаги е казвал , че Реал е много по успешния отбор , което си е така мамка му , няма значение кой какъв е , просто е факт и много ме е яд като се казва на черното - бяло .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 мар 2023 07:54

Capitano_Puyol написа:Ами ако форумът имаше нормално модериране, нямаше да се стига до тук. Ето и в раздела на Ман.Ю след като ни елиминираха започнаха едни обиди и ругатни - фарселона, парцалона, испански/каталунски цигани, дано им умрат децата...ако не бях докладвал тия постове щяха да си стоят, щото дори модовете фенове на Ман.Ю не се посвениха да ги редактират/изтрият, преди моята намеса. Затова споменах дата.бг, и какво се случи там. Тоя форум за съжаление върви по същия път...

Точно ти ли го казваш? Съсипваш всяка тема, в която се включваш. Имате си раздел - пиши там, стига си висял тука. Толкова ли ви е трудно да си направите теми, дори общи за всички мачове в Ла Лига, една за КнК и една за ЕКТ?!

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 мар 2023 08:47

Capitano_Puyol написа:Ами ако форумът имаше нормално модериране, нямаше да се стига до тук. Ето и в раздела на Ман.Ю след като ни елиминираха започнаха едни обиди и ругатни - фарселона, парцалона, испански/каталунски цигани, дано им умрат децата...ако не бях докладвал тия постове щяха да си стоят, щото дори модовете фенове на Ман.Ю не се посвениха да ги редактират/изтрият, преди моята намеса. Затова споменах дата.бг, и какво се случи там. Тоя форум за съжаление върви по същия път...

Ако форумът имаше нормално модериране, ти щеше да си с перманентен бан на всеки един профил, който се опиташ да си направиш. Обаче сте дупе и гащи с Пацето и ти се позволява всичко. Със сигурност десетки хора не пишат във форума, защото такива като тебе се толерират. Останалите пък вече не поддържаме добрия тон във форума, щом не е политика на модераторите да поддържат същият добър тон, като лансират определени потребители.

Иначе по темата - след онова 0:4 преди година, едва ли съм изгледал и 6-7 мача на Реал. Този отбор стана нарицателно на "балерини", точно в подигравателния смисъл, в който всички го употребяват.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 мар 2023 09:43

Бубка, нищо лично, ама и ти не си един от най-адекватните потребители тука. Какви балерини, какви пет лева. Та точно след загубата от Барса миналата година Реал показа най-силният отборен манталитет, който някога съм виждал от Мадрид, а ги следя от почти 30 години... По-неподходящо сравнение за сегашния състав не бях чел хахаха
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 мар 2023 10:27

Айде човека с гифчето на 1568 отбора да не говори кой е адекватен и кой не ;).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 мар 2023 11:36

По-важното в случая е как се допуска един и същ потербител да си направи над 15/20 пъти регистрация в този форум и да не спира да провокира, но никога да не е получил вечен бан. Значи аз темите в раздел 'Реал Мадрид' обикновено гледам да ги правя за фенове на Реал, може и да спорим понякога между нас си, но е съвсем друго в темите ми да висят явни провокатори - инсането, берналео/капитана (един и същ потребител) и Bukay. Всички те могат да се насочат към раздел 'Барселона', иначе в противен случай може да се стигне до много спорове и излишен спам.

Bukay написа:Природно тъпичко момченце.

Такова мнение даже в 'Без цензура' не бих допуснал, а този потребител дълго време можеше да е извън форума.

После да не се чудим защо вече никак не са активни разделите на отбори като Милан, Интер, Ювентус, Байерн, Челси, Арсенал и т.н. Всичко това се получи благодарение на такива хора, които бяха толерирани през годините. Направете си една тема в раздел Барселона и пишете там, но не идвайте тук да ми проваляте труда. Покажете някакво елементарно възпитание.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 03 мар 2023 12:42

Referee José Luis Munuera Montero to Éder Militão after the Vinicius/Frenkie de Jong incident in yesterday's game: "Eder, listen to me, it's a red, okay? He grabs him by the neck and throws him to the ground."
https://streamable.com/6q14ku

Явно трябва да вдигнем парите на реферите. За тия пари само казват, че има червен картон, ама не го показват.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 03 мар 2023 13:02

1914.1902 написа:берналео/капитана (един и същ потребител)

Нямам друг акаунт,пацето може да ти потвърди(ако вижда айпитата).

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 мар 2023 19:47

Великолепен мач... Мадрид с цялото си сърце, срещу омразата от Каталуния.. Второто Каталуния спечели като резултат, на играта на момчета, сякаш най-после видях мадридисти срещу каталунци.

Накрая желанието за победа бе по-голямо, но това никога не е било края на една вражда.

Купата на Испания предостави велики емоции. С малко късмет, можехме много повече. Има и реванш.

Не го гледах по български канал, но по руския, атмосферата бе невероятна, нещо което при други предавания не ми се е случвало да усетя.

Може би става дума , просто за заглушаване.. но Бернабеу в тази вечер, бе велик.

Имаше страст, имаше любов, имаше страх, имаше много страст и вяра в този двубой.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 мар 2023 20:10

Само едно нещо искам да добавя, ако тактиката на Барселона бе такава, Чави нямаше да гледа като жабока Кърмит след 30.тата минута.

В този мач говорим са спасение, а не за тактика.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”