Реал (Мадрид) привлече Хунтелаар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Реал (Мадрид) привлече Хунтелаар

Мнениеот LordVOODOO » 02 дек 2008 20:06

mishkar написа:Холандските клубове предимно продават, но явно ти Дуду не си запознат и що си не гледаш смешните райета, а се намесваш в теми свързани с големите тимове! :lol:

Големите тимове???? Ти май не осъзнаваш, че говорим за отбор, който се намира на 6 точки и 3 позоции зад Барса!!! Ебати големият отбор!!! Пожелавам ви цяла вечност да сте толкова големи!!!! :D :D
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 02 дек 2008 23:33

Миналата година пак изоставахме много, но накрая - шампиони :o :o :o , така че внимавайте в картинката :mrgreen:
нямам подпис...

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 02 дек 2008 23:36

Извинявай Морски, ти му го каза...ама явно се позастъпихме.....нямаше смисъл да си търкам клавиатурата за тоя ;)
нямам подпис...

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 04 дек 2008 13:16

MORSKI написа:КОгато вие имате 9 КЕШ,31 ТИТЛИ оше сумати и купи на краля 3 междуконтинентални купии, говори кой бил голям.......

OК по титли и брой спечелини КЕШ водите, но по купи сте на светлинни години зад Барса!!! Недей така смело развява статистиката преди да прочетеш какво съдържа тя!!!
А колкото до титлите водите само със 7 и то само и единствено благодарение на генералисимус Франко! Но естествен един капут като теб няма как да е запознат с историята!!! И преди да ми се правиш на тежкар иди изгледай няколко мача на живо на Барса и Реал и тогава се пъни!!!
Аз сега на 14-ти декември ще гледам на живо за 7 път Ел Класико, а ти с какво можеш да се похвалиш?
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 04 дек 2008 14:11

Ей, Дуду ето точният човек, който може да ти помогне:

Д-р Димитър Тенчев е завършил Медицински Университет – София, магистър е по медицина и здравен мениджмънт. Преподава медицинска етика и социална медицина в Медицински Университет – София и има кабинет по трансперсонална психотерапия. Притежава сертификати с право за практикуване на хипноза и хипнотерапия. Член е на Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия. Практикува и преподава трансперсонална психотерапия чрез дишане (пневмокатарзис) - rebirthing. Участвал е в семинари и обучения в областта на психотерапията в България и чужбина.

:lol: :lol: :lol:
нямам подпис...

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 05 дек 2008 11:43

mishkar написа:Ей, Дуду ето точният човек, който може да ти помогне:

Д-р Димитър Тенчев е завършил Медицински Университет – София, магистър е по медицина и здравен мениджмънт. Преподава медицинска етика и социална медицина в Медицински Университет – София и има кабинет по трансперсонална психотерапия. Притежава сертификати с право за практикуване на хипноза и хипнотерапия. Член е на Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия. Практикува и преподава трансперсонална психотерапия чрез дишане (пневмокатарзис) - rebirthing. Участвал е в семинари и обучения в областта на психотерапията в България и чужбина.

:lol: :lol: :lol:

Tи от опит ли ми го препоръчваш??!?!!? :D :D :D
Явно, често го посещаваш, за да знаеш какво умее. Но ти самият не му правиш добра реклама - вижда се, че на теб не е успял да ти помогне. Изводите са 2: или ти си безнадежден случай (което е логично, в предвид бисерите, които ръсиш и смешните отбори, които подкрепяш) или доФтора ти е плачевен и за нищо не става - във връзка с това ти препочъчвам да си го смениш. Не мога да ти предложа конкретно име, по простата причина, че нямам нужда от такъв вид лечение, съответно не съм запознат с лекарите в тази област, но ти явно си доста запознат по въпроса!
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 05 дек 2008 16:50

Не, не е от опит, а всичко е въпрос на познания и обща култура. Така де, приятел в нужда се познава.Помагам доколкото мога на тежките случаи с тайната надежда, че всичко е възможно :lol: :lol: :lol:
нямам подпис...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 дек 2008 00:41

OК по титли и брой спечелини КЕШ водите, но по купи сте на светлинни години зад Барса!!! Недей така смело развява статистиката преди да прочетеш какво съдържа тя!!!
А колкото до титлите водите само със 7 и то само и единствено благодарение на генералисимус Франко! Но естествен един капут като теб няма как да е запознат с историята!!! И преди да ми се правиш на тежкар иди изгледай няколко мача на живо на Барса и Реал и тогава се пъни!!!
Аз сега на 14-ти декември ще гледам на живо за 7 път Ел Класико, а ти с какво можеш да се похвалиш?[/quote]

То на вас само това ви остава, да имате радост от един треторазряден турнир като купата на краля,където ние всяка година играем на 5% от възможностите си и не само ние, то вас ви съжаляват всички тимове в Испания,само вие и Рекреативо се хвърляте сериозно за този турнир :D Турнира за купата във всички държави е подценяван и за един гранд какъвто уж се води твоята Парца, не е нормално да се задоволява с него,но както казах на вас това ви остава.
А отнсоно Ел Класико,жив и здрав да си,но аз ако имах пари не на 7,а на 77 дербита щях да отида,Да ама не всички имат тази възможност, не си ли се замислял :!: :!: :!:
Аз ще се похваля,че независимо от това,че нямам възможност да ги гледам на живо ,ги подкрепям дори в тези трудни моменти,като сегашният,което смятам е по-ценното в случая :!: :!: :!:
Айде със здраве и не се заяждай с НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ОТБОР НА ИСПАНИЯ,И НАЙ- ВЕЛИК ОТБОР ЗА 20 ВЕК В СВЕТА!!!!РЕАЛ МАДРИД!!!!!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 08 дек 2008 00:49

Стига бе морски, поне ти не се излагай! Не говорея само за купата на краля или супер купата на Испания! Говоря за всички Европейски купи!!! ОК Реал имат повече спечелени КЕШ и толкова. Но по КНК, УЕФА и суперкупи на Европа изоставате яко!
Вече обясних и защо реал имат толкова много купи на европейските шампиони, надявам се да си видял.

А колкото до подкрепата - винаги съм подкрепял отбора ми и в добро и в лошо. Колкото и самохвално да ти звучи аз съм сосио на Барса. - вярно имам само 10 акции на отбора, но това е така, защото в последните 3-4 години никой не иска да продава, а само да купува акции на отбора. Та до гроб аз ще съм верен на Барса и ще се постарая един ден, когато имам деца и те да обичат отбора не по-малко от мен.
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 дек 2008 01:01

[quote="LordVOODOO"]Стига бе морски, поне ти не се излагай! Не говорея само за купата на краля или супер купата на Испания! Говоря за всички Европейски купи!!! ОК Реал имат повече спечелени КЕШ и толкова. Но по КНК, УЕФА и суперкупи на Европа изоставате яко!
Вече обясних и защо реал имат толкова много купи на европейските шампиони, надявам се да си видял.

Видях,но не си запознат, или гледаш със синьо червени очила ;) Това за ФРанко са глупсотите на Сър Алекс и явно на теб са ти харесали,пълни безумици,все едно да кажеш,че Цска е спечелил титлите си САМО заради Бкп,не е така НЕ СЛУЧАЙНО РЕАЛ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОТБОР НА 20 ВЕК, не Барса ;) Определено има много какво да ни гоните вие,не ние и какво имате вие? Може би повече купи на Уефа и други подобни, прочети малко сигорен съм,че не си кон с капаци и ше разбереш,че сме пред вас и то доста по успехи ;) Най-титулуваният отбор сме и това е безспорен факт. Виж за справка сайта на Уефа в секцията с нас и вас ;)

Върни се в “Реал Мадрид”