OК по титли и брой спечелини КЕШ водите, но по купи сте на светлинни години зад Барса!!! Недей така смело развява статистиката преди да прочетеш какво съдържа тя!!!
А колкото до титлите водите само със 7 и то само и единствено благодарение на генералисимус Франко! Но естествен един капут като теб няма как да е запознат с историята!!! И преди да ми се правиш на тежкар иди изгледай няколко мача на живо на Барса и Реал и тогава се пъни!!!
Аз сега на 14-ти декември ще гледам на живо за 7 път Ел Класико, а ти с какво можеш да се похвалиш?[/quote]
То на вас само това ви остава, да имате радост от един треторазряден турнир като купата на краля,където ние всяка година играем на 5% от възможностите си и не само ние, то вас ви съжаляват всички тимове в Испания,само вие и Рекреативо се хвърляте сериозно за този турнир

Турнира за купата във всички държави е подценяван и за един гранд какъвто уж се води твоята Парца, не е нормално да се задоволява с него,но както казах на вас това ви остава.
А отнсоно Ел Класико,жив и здрав да си,но аз ако имах пари не на 7,а на 77 дербита щях да отида,Да ама не всички имат тази възможност, не си ли се замислял
Аз ще се похваля,че независимо от това,че нямам възможност да ги гледам на живо ,ги подкрепям дори в тези трудни моменти,като сегашният,което смятам е по-ценното в случая
Айде със здраве и не се заяждай с НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ОТБОР НА ИСПАНИЯ,И НАЙ- ВЕЛИК ОТБОР ЗА 20 ВЕК В СВЕТА!!!!РЕАЛ МАДРИД!!!!!!!