bojkyy написа:Смятам, че ще ги ударим 3:0 2 на Игуаин и един на Ди Мария
И аз имам предчувствие,че Игуаин ще се развихри ама очаквам асистенции от Ди Мария
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bojkyy написа:Смятам, че ще ги ударим 3:0 2 на Игуаин и един на Ди Мария

Madridist написа::evil:![]()
Въобще не съм доволен от мача. Особено Игуаин и Бензема ми съкратиха животеца с няколко годинки. Първия за два мача излезна пет пъти сам срещу вратаря и не можа да вкара нито един гол,за франузина пък разбрах, че от "Агенцията по закрила на горите" са се обадили на Перес и са проявили интерес. Бих отличил Йозил(играч на мача), Марсело и донякъде Роналдо(заради желанието). Но вече втори мач се наблюдават някои слабости в играта на отбора. Първо, играчите са прекалено статични, второ,много често се наблюдава липса на колективност, трето пропускат се създадените положения с изключително лека ръка. Все пак напомням, че миналия сезон срещу Осасуна, победата дойде още по трудно(3:2 с гол на Роналдо в 89-та минута). Въпреки всичко, се надявам от мач на мач да играем все по-добре и постепенно да навлезем във върхова форма.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Madridist написа::evil:![]()
Въобще не съм доволен от мача. Особено Игуаин и Бензема ми съкратиха животеца с няколко годинки. Първия за два мача излезна пет пъти сам срещу вратаря и не можа да вкара нито един гол,за франузина пък разбрах, че от "Агенцията по закрила на горите" са се обадили на Перес и са проявили интерес. Бих отличил Йозил(играч на мача), Марсело и донякъде Роналдо(заради желанието). Но вече втори мач се наблюдават някои слабости в играта на отбора. Първо, играчите са прекалено статични, второ,много често се наблюдава липса на колективност, трето пропускат се създадените положения с изключително лека ръка. Все пак напомням, че миналия сезон срещу Осасуна, победата дойде още по трудно(3:2 с гол на Роналдо в 89-та минута). Въпреки всичко, се надявам от мач на мач да играем все по-добре и постепенно да навлезем във върхова форма.
Според мен си много критичен! Аз за пръв път от много време съм оптимист! Днес бием с лекота, Осасуна нямаха положение. След толкова години мъка, мен ме радват сухите мрежи, а не заслепяващите 5-6 на нула срещу слабаците, драматичните 3-2 и 4-3 срещу средянците и загуби в най-важните мачове. В защита засега сме добре, в нападение ефективността ще се засилва с обиграването на момчетата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта