Elland написа:Или Белият Минет!
Може ли веднъж да има една тема,която да не я оцапате.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Elland написа:Или Белият Минет!
Elland написа:sackcho написа:maldin1 написа:Дам,жалко за Аякс заслужаваха поне 1/8 финал.
Нищо не се знае, току виж бият Милан![]()
Или Белият Минет!
Elland написа:sackcho написа:maldin1 написа:Дам,жалко за Аякс заслужаваха поне 1/8 финал.
Нищо не се знае, току виж бият Милан![]()
Или Белият Минет!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Cukyens написа:Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ???Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???
bojkyy написа:Cukyens написа:Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ???Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???
Нашия слаб отбор вкара 103 гола в първенството миналата година и беше най-резултатния в груповата фаза на ШЛ. Аз да ти напомням ли твоя любим Аякс от колко време не е бил в ШЛ
Cukyens написа:bojkyy написа:Cukyens написа:Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ???Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???
Нашия слаб отбор вкара 103 гола в първенството миналата година и беше най-резултатния в груповата фаза на ШЛ. Аз да ти напомням ли твоя любим Аякс от колко време не е бил в ШЛ
Аякс е един от отборите , на които симпатизирам ... винаги са ми били симпатични , но любим може да се нарече Барселона ... напомни ми ако искаш за него
Cukyens написа:Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ???Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта