Моуриньо иска 100 милиона за селекция в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Моуриньо иска 100 милиона за селекция в Реал

Мнениеот Madridist » 04 юни 2010 22:14

vaalmu написа:то с тези футболисти дето са там и със 100 млн. и баба може-какво тогава му е специалното на тоя Боклук...Обаче провали ли се-........направо се чудя - и миналата година направиха големи покупки и БАРСА ги направи смешни---Сега положението обаче е Специално-хахахаха-само БАРСА

Да кажеш боклук, на човек, който е спечелил 17 трофея за 7 години не говори много добре за теб . Моуриньо направи Порто европейски шампион с никаква селекция, единствено налагане на млади момчета . А това баба, може ли го :roll: Такива хейтъри като теб с лопата да ги ринеш :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 04 юни 2010 22:21

megan fox написа:
Love_ написа:Като ги поиска тогава да коментираме. Никой няма прави големи трансфери преди СВЕТОВНОТО. Така, че може си остане и със същите играчи, ако всеки се представи перфектно на поста си сравнение с възможните покупки. Този весник Ас и Марка са май като "Слънецето" и "Новините на света"

Ти май си бил последният месец в кома, а?
Никой не правил големи трансфери преди световното казваш..., а кажи ми покупката на Барса - Давид Вия от Валенсия какво е? Или може би трансфер за 40 милиона евро не е голям според теб? Дори няма да допусна, че смяташ Барселона за "никой", защото тогава излиза, че си много голям глупак!

За този трансфер се говори от 1 година и половина, както и официално се е съобщавало за интерес от страна на Барса за този футболист. Треньора на Барса е от няколко години, Моуриньо сега идва. Това значи, че му трябва време да оцени играчите и да види с какво разполага. Само 1 глупак би започнал да купува, преди да види с какво разполага. Това значи време. Реал ще правят трансферите си точно след Световното ! Айде сега ти мисли преди да пишеш.

Иначе следващата година тотална доминация на Реал над Барса. Само да им оправи защитата. Това Моуриньо го може най-добре !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 юни 2010 22:30

Love_ написа:
megan fox написа:
Love_ написа:Като ги поиска тогава да коментираме. Никой няма прави големи трансфери преди СВЕТОВНОТО. Така, че може си остане и със същите играчи, ако всеки се представи перфектно на поста си сравнение с възможните покупки. Този весник Ас и Марка са май като "Слънецето" и "Новините на света"

Ти май си бил последният месец в кома, а?
Никой не правил големи трансфери преди световното казваш..., а кажи ми покупката на Барса - Давид Вия от Валенсия какво е? Или може би трансфер за 40 милиона евро не е голям според теб? Дори няма да допусна, че смяташ Барселона за "никой", защото тогава излиза, че си много голям глупак!

За този трансфер се говори от 1 година и половина, както и официално се е съобщавало за интерес от страна на Барса за този футболист. Треньора на Барса е от няколко години, Моуриньо сега идва. Това значи, че му трябва време да оцени играчите и да види с какво разполага. Само 1 глупак би започнал да купува, преди да види с какво разполага. Това значи време. Реал ще правят трансферите си точно след Световното ! Айде сега ти мисли преди да пишеш.

Иначе следващата година тотална доминация на Реал над Барса. Само да им оправи защитата. Това Моуриньо го може най-добре !

Дано... :twisted: :roll: ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 04 юни 2010 22:50

Защо ли не поиска 1 милиард? Тогава ще е сигурен, че ще вземе всички купи! В Реал са налети толкова много пари, а иска и огромна сума за още футболисти! И аз мога да стана треньор на Реал в този случай! И съм сигурен, че ще взема титлата в Испания и ще стигна до финала на ШЛ. Големи са треньорите на нискобюджетни отбори! С много пари всеки може!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 юни 2010 23:35

1912BOTEV написа:Защо ли не поиска 1 милиард? Тогава ще е сигурен, че ще вземе всички купи! В Реал са налети толкова много пари, а иска и огромна сума за още футболисти! И аз мога да стана треньор на Реал в този случай! И съм сигурен, че ще взема титлата в Испания и ще стигна до финала на ШЛ. Големи са треньорите на нискобюджетни отбори! С много пари всеки може!

В Порто показа, че и без пари и големия играчи става ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юни 2010 23:59

1912BOTEV написа:Големи са треньорите на нискобюджетни отбори! С много пари всеки може!

Не съм съгласен за многото пари,че всеки може. Морати налива всеки сезон огромни суми за трансфери, но точно при Моуриньо стана европейски машион. За мен големи треньори са които могат с малко и с много пари. Факт е ,че Моуриньо направи Порто за две поредни години носител на купата на УЕФА и след това на КЕШ. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 01:09

Новия сезон испанската лига ще стане още по-тъпа и безинтересна.Едните ще са със 110т.,другите със 109т. :x ...Като гледам Реал пак започват със селекциите,Барса и те май тръгнаха по тоя път,добре че поне там налагат юноши.Определено "каталунците" имат по-големи шансове в ШЛ.Реал М...да изчакат 1/8 финала в ШЛ и тогава да отварят голямата уста :?

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 05 юни 2010 01:13

Мисля, че Моуриньо показа че в момента само САФ е може би над него. Дори и над това може да се поспори. Тъпо е да спорите едва ли не, че на всеки ще му е лесно на негово място. Ясно е, че се работи много по-трудно като има повече звезди в отбора. Просто треньора трябва да e огромен авторитет, за да се справи. Досега мисля,че в Реал най-добре Капело се справи в близките години. Може и да се лъжа не следя този отбор. Да се надяваме, че и Моу ще се справи ;)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 05 юни 2010 10:40

niki87 написа:Новия сезон испанската лига ще стане още по-тъпа и безинтересна.Едните ще са със 110т.,другите със 109т. :x ...Като гледам Реал пак започват със селекциите,Барса и те май тръгнаха по тоя път,добре че поне там налагат юноши.Определено "каталунците" имат по-големи шансове в ШЛ.Реал М...да изчакат 1/8 финала в ШЛ и тогава да отварят голямата уста :?

Изображение Толкова ме радват тези тъпи коментари,че не е истина.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 юни 2010 12:02

niki87 написа:Новия сезон испанската лига ще стане още по-тъпа и безинтересна.Едните ще са със 110т.,другите със 109т.

Толкова е тъпа, че деветият от това първенство спечели Лига Европа. От един сезон не може да правиш такива обобщения. По тази логика с точките, която си дал, излиза, че българското е много по-интересно от Примера,защото при нас шампиона завърши с 70т., а втория с 60. :o За мен лично Примера е много по интересна и силна от Бундеслигата, в Испания винаги са играли едни от най-добрите футболисти на Планетата. В Германия освен Байерн другото е пълнеж. Не казвам,че са слаби отборите, но разликата им с баварците е космическа. Говорили сме и друг път по тази тема, едно е да станеш шампион на Германия борейки се с Шалке 04, друго е на Испания борейки се с Барселона. Аз лично смятам, че дори отбори след грандовете, като Валенсия,Севиля, Атлетико М и Виляреал по нищо не отстъпват на Щутгарт, Леверкузен или Вердер. Примера винаги е била много интересно първенство, последните години редовно титлата се решава в последния кръг. Дори при изпадащите нищо не се знае, тази година в последния кръг четири отбори бяха с равни точки,а Тенерифе изпаднаха буквално с гол в последната минута. И някак не ми се връзва да кажеш за първенство,което има 12 титли от КЕШ че е тъпо и безинтересно. :roll:

Върни се в “Реал Мадрид”